17°C

27
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 7.81
PM25: 15.89 (105,96%)
PM10: 18.48 (41,08%)
Temperatura: 16.92°C
Ciśnienie: 1008.07 hPa
Wilgotność: 61.49%

Dane z 04.06.2026 12:00, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

No i po 11.11.2013 skazano "patriotę" z MMz

131 postów
Mensco Postów: 484
uksz
Mensco, postów: 484
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 16:50:45
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
sorry za odkopanie tematu:)

kappuSS i kumak, gratuluję kolejnej pseudo-naukowo-lewackiej intelektualnej masturbacji. Zdecydowanie tworzycie zgrany duet. Faszyzm wywodzi się z socjalizmu, tak więc przypuszczam, że linki (ktore podaliście) z yt można znaleźć w Waszych zakładkach pt. "ulubione".

Sharex, mocno niefartowny wpis. W ciągu ostatnich dwóch lat - brakuje mi, że działacze typu Bosak czy Ziemkiewicz nie odetną się od tego bydła (1-5% uczestników MN). Bydła, które nie mogąc dać upustu agresji na lewactwie, niszczy wszystko na swojej drodze. A co za tym niszczy wizerunek.
Mińsk Mazowiecki Postów: 471
ka_p_pa
Mińsk Mazowiecki, postów: 471
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 17:18:37
0
0 0
+ -
cshtq- nie interesuje mnie opinia takiego śmiecia jak ty na mój temat. Sprostuję jeno kolejny kłamliwy wpis wiążący faszyzm i socjalizm. Nie, żebym miał jakiś sentyment do socjalizmu, ale gwoli prawdy.
Faszyzm to ideologia na wskroś prawicowa, Mussoliniego i Hitlera wybrały bogobojne, świętojebliwe kręgi drobnomieszczańskie, mieli oni poparcie wielkiego kapitału, arystokracji i oczywiście kościoła w swoich krajach. Faszyzm i nazizm w Niemczech wyrósł na pragnieniu pielęgnacji tradycyjnych "wartości", porządku i hierarchii społecznej, a nade wszystko jako remedium na "zagrażający Europie komunizm".
c43
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 18:55:42
0
0 0
+ -
A skąd w nazwie ruchu NSDAP wzięło się słowo słowo socjalizm? Faszyzm i komunizm były to ruchy totalitarne posługujące się inżynierią społeczną chciały przeobrazić społeczeństwo wbrew ich woli.Gorszym zbrodniczym systemem był komunizm przyniósł więcej ofiar i nie został do końca potępiony nie było dla nich Norymbergi. W obecnych czasach znów powstają ideologie lewackie (Gender) które na się chcą przeobrazić społeczeństwo pozbawić go rodziny, płci, wiary
ka_p_pa
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 19:09:28
0
0 0
+ -
Bla, bla bla, następny z wodogłowiem powołujący się na dowód z nazwy. Zapytam, choć nie odpowiesz- czy Polska Zjednoczona Partia Robotnicza była
polska
zjednoczona
robotnicza
c43
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 19:34:11
0
0 0
+ -
Ale była partią komunistyczną którego pozostałości siedzą w twojej głowie
Żabodukt Postów: 82504
kumak
Żabodukt, postów: 82504
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 19:35:31
0
0 0
+ -
cshtq- chciało Ci się czytać wszystko od początku?u mnie zakładki to ponad 100 pozycji a na pierwszym miejscu- z czarnej dupy się wyrwało- chyba wiesz kto jest autorem.

nadmienię jeszcze że Włoski faszyzm wyrośl jako przeciwwaga dla Włoskiego komunizmu który rządził społecznościami robotników najemnych na włoskiej wsi.Przed długi czas zasada była prosta.Połowa zbiorów była właściciela ziemi a druga należała do wszystkich pracujących na ziemi.Wszyscy razem pracowali i razem dzieli plony.Kręgi ziemiańskie zaczęli mechanizować gospodarstwa i rugować ludzi których ich gospodarstwo było nie tylko miejscem pracy ale i domem. Ziemiaństwo wspierało faszystów którzy mieli aparat władzy i policję.Działanie ich do wojny spowodowało dużą emigrację Włochów. oraz w późniejszym czasie wielkie prześladowanie ludności wiejskiej włącznie z właścicielami mniejszych gospodarstw.
ka_p_pa
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 19:41:28
0
0 0
+ -
Ale była partią komunistyczną którego pozostałości siedzą w twojej głowie

czy jest na sali jakiś gimnazjalista, który poprawi tego tępaka i przetłumaczy jego bełkot na polski?
c43
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 19:46:59
0
0 0
+ -
Jak brakuję argumentów to wyzwiska i obrażanie najpierw gadka o wodogłowiu a potem tępak czy ja ciebie nazwałem czerwoną lewacką świnią?
kumak
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 19:54:14
0
0 0
+ -
c43- czy czytałeś posty cshtq. sądzisz że on nie obraża? czy tak pisze się merytorycznie?
jakiego biskupa z tym gender cytujesz? bo szkół kilka?
ka_p_pa
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 19:57:55
0
0 0
+ -
Wyzwiska?? Jakie wyzwiska?? Tępak to najłagodniejsze określenie jakie można użyć w twoim przypadku. Z wodogłowia wycofuję się- ty masz we łbie trociny.

O argumentach możesz wspomnieć, jeśli sam użyjesz choć jednego. Możesz mnie nazywać lewacką, czerwoną świnią czy jak sobie tylko zażyczysz. Mam na to wy..bane, że użyję słownictwa które nawet ty powinieneś rozumieć. Dla mnie, jeśli ktoś mnie obrzyga, to nie jest obraza, ale obrzydliwość.
ka_p_pa
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 19:59:43
0
0 0
+ -
Dobrze kumak że wspomniałeś- może jakiś prawak wytłumaczy publiczności, co to jest ten gender
c43
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 20:04:56
0
0 0
+ -
Kończę to dyskusję ka_p_pa z twoim rynsztokowym językiem obrażasz rzucasz wyzwiska typowe lewackie ścierwo
ka_p_pa
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 20:12:05
0
0 0
+ -
literówka ci wpadła, zapewne chciałeś napisać Kończę tom dyskusję:)
kumak
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 20:20:30
0
0 0
+ -
wg. biskupa Michalika gender to księża zdejmują dzieciom portki w celach wychowawczoseksualnych
ka_p_pa
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 20:24:22
0
0 0
+ -
Według Michalika to jest odwrotnie- dzieci zdzierają kiecki księżom
Mensco Postów: 484
uksz
Mensco, postów: 484
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 23:03:18
0
0 0
+ -
ha Panowie, pokaz ku"r"turarnej i merytorycznej dyskusji pokazujecie w każdym temacie, w którym zabieracie głos. tak jest i w tym temacie.
wobec tego rzeczowość w ostatnim moim wpisie, byla odpowiedzia na Wasze wypociny, umieszczanie głupich filmów i obrażanie osób o odmiennych poglądach niż Wasze.
typowe działanie lewej strony.
a kuppas to czy jak tam się to pisze... szkoda męczyć kciuka na dyskusje z tym frustratem.
Adje! idźcie zmieniać świat :D
Mińsk Mazowiecki Postów: 183
Lollobrigida
Mińsk Mazowiecki, postów: 183
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 23:13:36
0
0 0
+ -
>>>>>>>>>typowe działanie lewej strony.
Mińsk Mazowiecki Postów: 183
Lollobrigida
Mińsk Mazowiecki, postów: 183
Poniedziałek, 9 grudnia 2013 23:19:48
0
0 0
+ -
>typowe działanie lewej strony.

haha :D dawno się tak nie ubawiłam :))) aż mnie brzuch boli ze śmiechu:)
Fakt, zupełnie zapomniałam, że prawa strona jest zawsze merytoryczna, rzeczowa, kurturarna i nigdy nie obraża osób o odmiennych poglądach :)))

>a kuppas to czy jak tam się to pisze... szkoda męczyć kciuka na dyskusje z tym frustratem.
o proszę jaki genialny przykład ! :)
c43
Wtorek, 10 grudnia 2013 05:34:46
0
0 0
+ -
Następna z czerwonej frakcji Kumak Kappa, Lollobrigida załóżcie sobie osobne forum dla lewaków nie dość że obrażacie ludzi to piszecie bzdury prosto jakby z czerwonej książeczki Mao
kumak
Wtorek, 10 grudnia 2013 08:12:47
0
0 0
+ -
c43-wzruszyła mnie twoja historia-Pawłowicz panienka-staruj do niej i ulżyj swoim nocnym polucjom

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK