Soldacie pokazywałam już klip pana Miąsko i już go nie pokażę bo zmienił barwy. Tobie też zdarzają się błędy a piszesz na kompie a nie jak ja na telefonie. Nadal uważam że występując na wyborach w barwach PiS to wstyd. Pozdrawiam koleżankę z pis Izę
Kumak- piszę na telefonie. Nie mam czasu na zabawy z komputerem. Ponieważ jestem problemem dla Tuska to: wiem kiedy i jak używać znaków interpunkcyjnych, znam zasady ortografii i staram się czytać to co napiszę przed publikacją i dlatego też uważam, że wystęPOwanie w barwach POstKOmuny w wyborach to dno.
Nie POzdrawiam bo nie znoszę hiPOkryzji.
Michal1965 POwinien POpierać for POcztę Putina w Polsce czyli POstKOmunę- znaną także POd symboliczną nazwą KOalicja 13 grudnia.
Na szczęście Michal1965 nie popiera i nie beczy jak POzostałe barany.
Już w piątek 200 osób i ponad 100 ciągników planuje zablokować ronda w Stojadłach i Arynowie.
Wszystko to przez ten dobrobyt zgotowany przez unijnych biurokratów. Rolnicy nie rozumieją, że zielony ład i wolny handel z krainąU, są dla ich dobra i dobra polskiego konsumenta.
W samorządowych będzie słabizna. Nie ma telewizji, kasy ubywa, chętnych startować w barwach PiS coś niewiele. A do Europarlamentu to tylko tłuste koty. Do roboty w samorządach za marną kasę??? Wielu pewnie musi to przekalkulować.
jak nie ma tego co się lubi to się lubi co się ma. Wielu dawnych pisożytów nie afiszuje się 0tym że należeli do pisu jednak musza napisać z jakiego komitetu startują