-13°C

39
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 13.52
PM25: 23.34 (155,57%)
PM10: 27.08 (60,18%)
Temperatura: -13.08°C
Ciśnienie: 1016.61 hPa
Wilgotność: 71.66%

Dane z 02.02.2026 15:20, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Czwartek, 28 maja 2009
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Pozatym 6 zl hmm doloze 119 i poslucham Trivium
Mińsk Mazowiecki Postów: 84
qdel
Mińsk Mazowiecki, postów: 84
Czwartek, 28 maja 2009
0
0 0
+ -
I słusznie. Miłej zabawy.
WM[adm]
Czwartek, 28 maja 2009
0
0 0
+ -
Dzieki napewno bedzie przednia przy sweep picking Coreya i Matta.
elvis_buckleys
Piątek, 29 maja 2009
0
0 0
+ -
A mi się podoba śpiewanie na dwa głosy w Blast you i uważam, że chłopaki potrafią śpiewać.
Maciek Iron
Sobota, 30 maja 2009
0
0 0
+ -
Barcelona. poza tym mi też się podoba, na demo szczególnie. nie wszystko musi być growlem skrzekiem, dobre darcie ryja w cenie! po co ze wszystkiego robić ciężko nieraz strawny grindcore. a poza tym w mińsku i tak nikt sie nie zna łącznie ze mną więc najlepiej po prostu grać bawić sie i nie słuchać mińszczan bo to bez sensu hahaha..w innych miastach jest więcej szacunku dla cudzej tworczosci a MY wzajemnie nasiakamy tym minskim trendem. do dupy to. ja młody wiec winie was starszych, krytyka ripu starej mej kapeli zarazila mnie takim gupim mysleniem i stalem sie taki sam ehh...a w sulejówku np i w innych miastach zupelnie jest inaczej . tyle. .a poza tym ..Barcelona! a poza tym ..serce! a poza tym. Barcelona.
Maciek Iron
Sobota, 30 maja 2009
0
0 0
+ -
nie chodzi mi o nadwrażliwość na krytykę. po prostu niech będzie konstruktywna. a poza tym..najpierw plusy..potem minusy.. chwalmy sie więcej. do dupy inaczej. dlaczego ja gówniarz musi to rozkminiac a nie jakis starszy mentor.. ehh. pozdro ziomy :)
WM[adm]
Niedziela, 31 maja 2009
0
0 0
+ -
no cóż Iron przyszło ci grać w mieście gdzie wszyscy perkusiści w mieście grają lepiej od tego który gra z tobą, wszyscy gitarzyści grają lepiej od twoich z kapeli nie wspominając o basiście, który w porównaniu z całą resztą nie potrafi nic. z tego co wiem, twój wokal nie zbiera najlepszych recenzji...słowem wszyscy, którzy obracają się wokół "kliki" grają naprawdę extra! a że ty obracasz się nie w tą stronę co cała reszta to siłą rzeczy nie możesz mieć kapeli która gra dobrze...i pamiętaj żeby osiągnąć coś w tym mieście nie możesz na forum pisać zbyt szczerze bo jedni dadzą ci pstryczka w nos a inni jak np ramzes po mordzie ( oczywiście chodzi mi o danie po "muzycznej mordzie"). ale powodzenia. (gdybym się ujawnił moja kapela już dawno by mnie wywaliła ze swojego składu)
Maciek Iron
Niedziela, 31 maja 2009
0
0 0
+ -
hehe całkiem dobrze to ująłeś ..coś w tym jest :)
Maciek Iron
Niedziela, 31 maja 2009
0
0 0
+ -
dlatego cza się nastawiać na inne miasta..przyjezdni są dużo lepiej nastawieni...wiem bo przyjeżdżają a i my jedziemy hehe... Mińsk..hahaha
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Poniedziałek, 1 czerwca 2009
0
0 0
+ -
Wiesz co nolte ? - często się z Tobą nie zgadzam, nieczęsto się zgadzam - ale jedną rzecza o której piszesz kompletnie mnie rozwaliłeś, cytuję - "gdybym się ujawnił moja kapela już dawno by mnie wywaliła ze swojego składu". Szczerze współczuję i nie wyobrażam sobie abym wstydził się moich poglądów na tyle żeby bać się ujawnić je kolegom z kapeli... jak Ty z nimi możesz grać albo jak oni z Tobą - skoro wiesz ze jakby się dowiedzieli co myślisz to posuneli by cię z kapeli...

a gwoli doprecyzowania co do czego się zgadzam (bo nieczęsto się to zdarza) - rzeczywiście Kapele w naszym małym mieście nie wspierają się nawzajem i rzeczywiście w tym kontekście kiepska to sytuacja i dla zespołów (szczególnie tych dopiero zacznających) jak i dla ludzi którzy w nich grają...
Mińsk Mazowicki Postów: 129
ironman11
Mińsk Mazowicki, postów: 129
0
0 0
+ -
Nawiązując do słusznej uwagi Lukiego333 ponawiam pytanie - pierwsze pozostało bez jakiegokolwiek odzewu :(
Szukamy sali na próby w MMz lub okolicy, czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby podpowiedzieć coś w tej kwestii?
Będę naprawdę zobowiązany.
Maciek Iron
0
0 0
+ -
z salą jest bardzo ciężko, możesz zapytać w gko ale tam z kolei trzeba sie dostosować do ,,reżimu" dyrektorki i są wyznaczone godzinki..takto nie znam miejsca gdzie można grać w mińsku ja sam gram w miejscach ,,po znajomosci" i inni tam już nie grają...ciężka sprawa w tym mińsku...co do atmosfery..no tak jak już mowilem ..żaden ze mnie obieżyświat ale tam gdzie byłem była dużo lepsza dla młodych kapel ;)
Michal S.P.I.N
0
0 0
+ -
Okolice to jedynie Warszawa choc nie wiem czy nie slyszalem o sali w halinowie. My mamy o tyle dobrze ze gramy u naszego gitarzysty w bardzo dobrych warunkach sala jest odpowiednio wyciszona itd ale kosztowalo to duzo pracy i sporo pieniedzy. Zreszta mińsk jak zawsze twierdze jest śpiącym miastem w kazdej mozliwej dziedzinie wiec po co to robic szkoda czasu:).
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Wtorek, 2 czerwca 2009
0
0 0
+ -
Razem z FreeMindSociety graliśmy kiedyś w GKO - tyle że 'okno czasowe' na proby dostaliśmy w niedziele od 9 do 12-13:00, co czasem było logistycznie trudne :-) - ale probuj, warunki są tam fajne , panowie żołnierze sympatyczni, więc jeśli nie przeszkadzają wam niedzielne poranki i nikt inny nie wbił się w te terminy, to sądze że warto spróbować.
Mińsk Mazowiecki Postów: 84
qdel
Mińsk Mazowiecki, postów: 84
Środa, 3 czerwca 2009
0
0 0
+ -
Szanowni forumowicze,
Jeśli są wśród was zwolennicy twórczości zespołu BlastYou zapraszamy do głosowania na: http://top-radio.info/listarock/index.php
Za wszelkie poparcie wielkie GRACJA.
Michal S.P.I.N
Środa, 3 czerwca 2009
0
0 0
+ -
Czy ktoś z tu obecnych wybiera się za tydzień na torwar, jadę autem chętnie zabiorę?
Michal S.P.I.N
Czwartek, 4 czerwca 2009
0
0 0
+ -
Widze ze wszyscy rockmani w minsku zyja dujerem :(
Michal S.P.I.N
Piątek, 5 czerwca 2009
0
0 0
+ -
Przypominam że gra Jumbo Africa za support ma devildriver i trivium
WM[adm]
Piątek, 5 czerwca 2009
0
0 0
+ -
kilka dni temu miała was...
WM[adm]
Sobota, 6 czerwca 2009
0
0 0
+ -
Pan prowokator znow w akcji.... moze powiesz kogo ty supportowales w zyciu, gdzie grasz i kim jestes bo narazie mam cie za internetowego kozaka typowego ćwoka (po mailu jaki mi napisales) i jak napisal luki dziwny jestes gosc dam sobie reke uciac ze grasz po weselach.

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK