-19°C

57
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 21.99
PM25: 36.85 (106,88%)
PM10: 48.10 (245,65%)
Temperatura: -19.26°C
Ciśnienie: 1017.32 hPa
Wilgotność: 56.48%

Dane z 03.02.2026 02:20, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
No to Maciek zobaczysz jak ci przyjdzie koncowke mocy i mikser dobry kupic... co bys zrobil jak bys sie rozwijal (chcial sie rozwijac) a nie mial bys wystarczajacych srodkow. Chlopaki nie kradna tylko dostaja zaplate za prace.
Maciek Iron
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
...no to jest tzw sercowa hautura...no to lepiej grać na weselach i tak zarabiać a nie sprzedawać swoje kawałki..poza tym od wojewódzkiego do majówki to chyba nie jest krok do przodu..sorki. ło czym my rozmawiamy... toples było u wojewodzkiego? nie. to niech de la core gra jako gwiazda i bedzie git. ja i tak nie bede bo jade do rumunii. ale życze dobrego koncerta hehe mam nadzieje że napiszecie jak było i czy było to wspólne wyjście muzyków na scenę...mmmeeettaaal yaaa!
Maciek Iron
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
widze w tym jednak plus..przyjdzie spęd ludzi fanow disco polo i zobaczą jak brzmi coś innego..znam sporo takich osób i one nigdy nie słyszały rocka czy metalu czy bluesa..będzie to jakaś szansa na potencjalnie zarażonego hehe...chociaż niestety (i to nie sarkazm) zostaniecie przez wielu wy śmiani i powiedza o was że mordujecie koty, tak , nawet o buckleysach, tak znam wielu takich :)
Mińsk Mazowiecki Postów: 56
Szczepan
Mińsk Mazowiecki, postów: 56
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
Tak jak Ty nie lubisz disco polo tak oni nie lubią rocka
Tak jak Ty wysmiewasz sie z tych ludzi tak samo i oni wysmiewaja sie z Ciebie

Argument, ze toples nie bylo u wojewodzkiego a DLC bylo to troche kulą w płot. Sam fakt grania w tym programie nie robi z nas gwiazd.
Gdyby DeLaCore bylo punktem kulminacyjnym programu to na tym forum byłoby jeszcze wiecej przesmiewczych postow (Jasny i Nolte by nie odpuścili ;-).
Nie wiem czy zauwazyles ale Minskie zespoly/organizacje nawiazuja coraz wieksza wspolprace z władzami naszego miasta. Zaczyna sie dziac to do czego dlugo dążylismy i o co mielismy odwieczną pretensję do miasta (w sensie pretensje, ze sie nie dzialo:-). Niestety jest to znowu interpretowane na "be". Majowka jest wlasnie taką imprezą gdzie jest potrzeba współpracy.
Maciek ogarnij sie ;-)
Maciek Iron
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
no i tu sie mylisz , ja lubie disco polo, fajnie się przy tym tańczy...:P nie wiem Szczepan gracie dłużej znacie te realia więc niech i będzie. ja też bym chętnie zagrał gdyby tylko gwiazda wieczoru był np nawet happy sad ktorego nie lubie...po prostu mam pewne zasady...nie znaczy wszak że są one super i że są dla ogółu..i tyle no. zupełnie ogarnięcie :)
WM[adm]
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
jak dziś z rana zobaczyłem plakat dotyczący majówki a na nim:
1.Spin
2.Buckleys
3.DeLaCore
4.Jumbo Africa
5.Topless...
to mi się słabo zrobiło...i jakoś nie rozumiem tłumaczeń Szczepana...za rok zagra jakaś większa beznadzieja i też zagracie...żal, że zespoły rockowe grają na festynach i po odpustach...i zastanawiam się czy np. Vader też by zagrał jak by nawet więcej płacili niż wam... a znając rozrzutność miasta to kasa za jaką gracie jest po prostu śmieszna...
Wronek
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
Dla mnie to beznadzieja. To moja opinia. Lecz ilu ludzi tyle perspektyw.
Wydaje mi się ,że granie na festynie nie jest dla grania, a dla kasy.
Gówno mnie obchodzą innych wybory, oby mnie nie dotykały , to akurat po mnie spływa.
Dobrze że nie grają na spędzie nazioli.
Mińsk Mazowiecki Postów: 156
Jasny
Mińsk Mazowiecki, postów: 156
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
Miałem się nie wypowiadać na temat majówki, ale skoro Szczepan wywołał mnie do tablicy to stwierdzę tylko, że od dawna marzy mi się przegląd mińskich/powiatowych kapel nie tylko rockowych, metalowych, czy innych "owych" a majówka mogłaby stać się dobrą okazją do tego. Naturalnym byłoby wówczas dla mnie gdyby DLC czy MKL były wówczas gwiazdą takiego koncertu. Znaczy się na pewno nie wyśmiewałbym tego faktu. Szkoda tylko, że nikt nie chce się podjąć organizacji takiego maratonu muzycznego a okazji w roku jest kilka: np Dni Mińska, jakiś festyn wakacyjny przed MDK, może koncert na zakończenie wakacji itp...
Maciek Iron
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
kurde ten plakat to załama...to wam popsuje muzyczne cv na zawsze..wygarną wam to za 50 lat nawet.złośliwi a nolte będzie miał argument by nabijać sie z was do konca życia...ehh... jak tu plotki pierwsze chodziły to aż noltemu dociąłem bo w życiu bym nie uwierzył...ale jak wyszło e to prawda to..nie wiem czemu to tak przeżywam..wszak to nie ja...ale czuje jakąś taką zdradę rocka czy jakoś tak i niesmak :((((((
Maciek Iron
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
niemniej proponuje kapelom 3em uratować resztki honoru i wycofać się a mińskie środowisko rockowe w ramach rekompensaty zorganizuje koncert w stylu jak mówił jasny który jednocześnie spełni role przeglądu kapel rockowych z okolic a dochód z tego przeznaczyć na....to co miało dać miasto dla tych 3 kapel:))))
Szczepan
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
od dawna mi sie marzy Viper, szkoda, ze nikt mi go nie chce kupic :-D
a tyle jest okazji, widzialem ostatnio w Warszawie, i na otomoto byl tez jeden

A teraz mam dla Was newsa,
wlasnie sie dowiedzialem, ze Jasny wcale nie jest z Mińska a do tego gral na basie w zespole wykonującym tą piosenkę:
http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g&feature=related
Jasny oczekujemy, ze sie jakos wytlumaczysz. Mińsk czeka.
Jasny
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
Nie rozumiem Szczepan intencji Twojej zgryźliwej wypowiedzi. Moja powyższa była pozbawiona krzty ironii, nie zaatakowałem też nikogo personalnie/zespołowo. Po prosto szczena mi opadła po Twoim komentarzu pod moim adresem.
Szczepan
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
jak i mi po niejednym Twoim
WM[adm]
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
Szczepan jak na perkusji do maja poćwiczysz więcej to może cię Topless to składu weźmie...albo lepiej Jumbo Africa - wtedy to może jakaś kariera międzynarodowa cię czeka i Vipera sobie kupisz po pierwszej zagranej z nimi trasie...masz duże szanse bo oni zaraz po was grają...ale jak się nie załapiesz to w soboty zabawy są na wioskach i wtedy też możesz sobie pograć jako np. rozgrzewacz Horusa czy też nawet może Boysów. Powodzenia
Maciek Iron
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
uwielbiam to forum:)..pozdrowienia dla ukrywających sie obserwatorów..jak Agnieszki wokalistki, Ewy z NIKu, Przemka oraz Iwony :)
Szczepan
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
Tez Cie kocham Nolte
Jasny
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
a może spotkamy się w "3" i pogadamy o naszej scenie muzycznej?
Maciek Iron
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
super by było..poznałbym nolte i jasnego :)
Jasny
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
nie widzę problemu
Szczepan
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
ja juz chyba nie bede chodzil do "3". Wlasnie odkrylem, ze najlepiej sie czuje w sekcji 8 i w Reaktorze. Ciesze sie, ze bede mogl, w zgodzie ze swoim sumieniem oraz swoim gustem muzycznym, supportowac Toples

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK