-19°C

60
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 23.87
PM25: 39.96 (266,39%)
PM10: 52.82 (117,39%)
Temperatura: -19.17°C
Ciśnienie: 1017.17 hPa
Wilgotność: 54.97%

Dane z 03.02.2026 04:00, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Maciek Iron
Poniedziałek, 20 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
chyba że toples gra przed wami...to zwracam honor...taak i zara usłysze że młody jestem, że gram 4 lata a nie 10 i że bóg wie co :P ale ja to wale bo i tak nigdy nie ujrzycie mnie na scenie w tak doborowym towarzystwie...bo ja jakoś kapel jak lostbone czy chain reaktion w takiej obsadzie nie widziałem..a też nie mają kokosow z muzy... może i endzlu grasz całkeim równo , może wielu z was to fajne chlopaki bo i tak jest no ale to jest muzyczna prostytucja i tyle. a nie?
elvis_buckleys
0
0 0
+ -
A mi się chce śmiać. Trochę dystansu do siebie i do grania zdecydowanie polecam :)
Maciek Iron
0
0 0
+ -
no ale Elvis ja rozumiem, dystans granie, racja i to ale..no własnie...co by kto nie powiedzial to jest ale... jakbym powiedzial bobbiemu mojemu idolowi od wokalu że supportuje disco polo...no dystans by miał hehe..cała ekipa by mnie puszkami po piwie z moczem obrzucila hehe:D
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
0
0 0
+ -
śmieszą mnie takie argumenty związane z forsą...zacznijcie grać powiedzmy jak feel to wtedy będzie mieć dużo więcej kasy niż daje wam miasto. i nie silcie się na rockandrollowców bo rock to ROCK. ja panie endzlu gram już pewnie ze 20 lat i jakoś nigdy nie zagrałem na takiej imprezie i to rozumiejąc, że można wtedy zarobić sporą kasę. tak myślą dziwki a nie rockowi muzycy ( chodzi mi o poważnych muzyków ).

Czy Ty to widzisz?
Czy się nie wstydzisz?
A słyszę, że mówią, że robią to co chcą...
mińsk mazowiecki Postów: 95
endzlu666
mińsk mazowiecki, postów: 95
0
0 0
+ -
Skoro nolte jesteś taki rokowy to masz okazję się wykazać. Zbierz ludzi i zagrajcie na zlocie.
A z tymi dziwkami to sobie chłopcze uważaj.
endzlu666
0
0 0
+ -
Co do grania jak Feel, to jeśli zajdzie taka potrzeba to przynajmniej ja zacznę grać jak Feel.
A za jakiś czas będę miał środki finansowe na to, aby robić swoją muzę.
Skoro nolte grasz 20 lat, to dlaczego nie słyszałem utworów muzycznych w ambitnych rozgłośniach radiowych? Odpowiedz na to pytanie panie rock.

A poza tym, gramy z kolegami blues-rocka.
...
Maciek Iron
0
0 0
+ -
a nie lepiej endzlu zrobić swoja muzykę żeby była dobra i na tym zarobić? przecież nikt z AC DC nie grał feela a mają miliony...prawdziwi dobrzy znajda odbiorcow...a zresztą ...kwestia podejścia indywidualnego..może warto pomyśleć nad biznesem albo nauką scisłą a muzyką zajmować sie w wolnych chwilach po pracy skoro kasa taka ważna..
noltefull
0
0 0
+ -
Witam
Mam pewną koncepcję, jeśli Pan Nolte gra już 20 lat a nikt go nie widział na scenie rockowej może zajmuje się sceną disco polo i teraz jest zazdrosny że nie pomyślano o nim?
Maciek Iron
0
0 0
+ -
ale złośliwość :P może widział tylko nie wiecie kim on jest..nie przedstawił się...
Maciek Iron
0
0 0
+ -
ale wiecie co? robcie co chcecie ja zrobiłbym inaczej ale ja to nie wy...wszyscy jesteśmy ludźmi szukajmy swojej drogi a niech nas ocenia ktoś wyżej. pozdrawiam.
WM[adm]
0
0 0
+ -
http://www.youtube.com/watch?v=_drEtxY_znI
Mińsk Mazowiecki Postów: 56
Szczepan
Mińsk Mazowiecki, postów: 56
0
0 0
+ -
nie bede sie tlumaczył bo uwazam, ze nie ma z czego
Napisze tylko jakie ja mam o tym zdanie.Z mojego punktu widzenia nie gram supportu przed jakims Topless ale z tego co wiem po prostu gram na majowce w moim rodzinnym miescie. O tym, że ma grać jakis Topless dowiedzialem sie z tego forum. No ale ilu ludzi tyle interpretacji. Na wielu imprezach jest podzial programu na set rockowy i set rodzinny i nie widze w tym nic zlego. Nazwanie tego supportem jest wg mnie ogromną nadinterpretacją. No ale nazywajcie sobie jak chcecie :-)
Szczepan
0
0 0
+ -
ładne chłopaki, nie moge doczekac sie kiedy ich poznam ;-)
endzlu666
0
0 0
+ -
dla noltego

http://www.youtube.com/watch?v=EbI0cMyyw_M
Mińsk Mazowiecki Postów: 84
qdel
Mińsk Mazowiecki, postów: 84
0
0 0
+ -
Nolte przecież Kazik śpiewa wyraźnie WSZYSCY artyści... czy ty też jesteś artystą ;)?
Z tego co się orientuje saporty grają na koncertach a to jest festyn także nie ma co srać, nie miła to kompilacja ale się zdarza na takich imprezach. Proponuje sprawdzić kto grał w bayer full na wieśle...
WM[adm]
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
ciekawy punkt widzenia panie Szczepanie....tu gracie po prostu na majówce a przed np. Armią i innymi rockowymi kapelami to graliście jako support. dziwne, ale tak przeczytałem na wasze stronce. .. nie do końca rozumiem w takiej sytuacji kiedy jesteście supportem a kiedy nie
endzlu666
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
pieniądze są ważne, bez nich nie kupi się kompletu strun, czy pałek.
nie mówiąc już o innych gadżetach. jeśli ktoś myśli bardziej ambitnie ode mnie, to niech pójdzie do sklepu i poprosi o jakąś rzecz za darmo. ciekawe, czy sprzedawca przyjąłby za walutę chęć do grania.

a ja uważam, że będę grał jako saport przed toples.
dziwi mnie tylko, dlaczego to jest taką solą w oku. ostatnim razem jak graliśmy z kolegami jako saport golców, to na tym forum nikt nie wyrażał poglądów w stylu : chańba, wstyd itp.

z resztą nie chce mi się gadać ( pisać ) z wami.
róbta co chceta
Szczepan
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
1. chociazby dlatego, ze koncert przed Armią czy innym tego typu zespolem byl naszym swiadomym wyborem. Tutaj zostalismy poproszeni, zeby zagrac na majowce (a nie zagrac support przed toples) i gramy na majowce w naszym miescie.
2. Tak jak napisal Kudeł to jest festyn a nie koncert, milo nam bedzie jak przyjdziecie nas wesprzec w secie rockowym, nie musicie zostawac na czesc rodzinno taneczną ;-)
Szczepan
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
Ideą tego typu imprez jest ich uniwersalnosc. Organizatorzy dążą do tego, zeby przychodzily cale rodziny i kazdy znalazl cos dla siebie. Nie powiesz mi, ze to cos zlego. W koncu to publiczne pieniądze i chęć dogodzenia kazdej grupie publicznosci jest przeze mnie bardzo pozytywnie odbierana.
Maciek Iron
Wtorek, 21 kwietnia 2009
0
0 0
+ -
niby tak...dobre argumenty ale ciągle ja np mam jakiś niesmak... jakoś..ja bym nie mogł...jakoś po prostu...

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK