-6°C

51
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 17.36
PM25: 30.90 (86,23%)
PM10: 38.80 (205,99%)
Temperatura: -6.11°C
Ciśnienie: 1004.73 hPa
Wilgotność: 73.02%

Dane z 05.02.2026 02:45, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Czwartek, 28 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Carrion i Testor - te nazwy nic mi nie mówią. Los Alamos ok, Blast You nie w moim klimacie, ale Hunter? Słyszałem raz i nie mam zamiaru powtarzać tego doświadczenia. Jakieś zboczeńce, zapamiętałem tekst o mieszaniu krwi z ropą, czy oni prowadzą jakieś eksperymenty dotyczące pozyskiwania alternatywnych źródeł energii? Z dala ode mnie z hunterem.
Maciek Iron
Czwartek, 28 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
he he, ostro Stykó pojechałeś... ale częściowo się z Tobą zgadzam...zaczęli fajnie ale ostatnie dokonania to już dla mnie cienizna... rok temu bodaj grali z frontsidem , virgin snatch i rootwater w stodole i był to wspaniały koncert puki...nie wszedł Hunter... No ale przynajmniej popciumkałem :)
w mińsku i tak jednak będę bo to faktycznie wydarzenie na skale regionu i fajnie że ktoś ich zciągnął gratuluje.
WM[adm]
Piątek, 29 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
W to nie wątpie. Kolejne wielkie wydarzenie, które mnie ominie ... chlip :(
Ściągnijmy kiedyś do mińska Mogwai, z pewnością zagrali by w MDK ;]
HellFaYa
Sobota, 30 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
Stykó...Hunter zboczeńce? Proponuję czytać teksty ze zrozumieniem ;) Mimo wszystko zapraszam. Zapewniam cię, że tak zespół Hunter jak i jego ekipa techniczna to bardzo sympatyczni ludzie i na pewno nie piją krwi zmieszanej z ropą :)
Carrion - http://carrion.pl/
Testor http://testorband.com/
Wystarczy poszukać i posłuchać.
Pozdr.
Mińsk Mazowiecki Postów: 84
qdel
Mińsk Mazowiecki, postów: 84
Sobota, 30 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
Zgadzam sie z przedmówcą, panie styko nieznata a głupoty gadata. Z szacuneczkiem of kors.
WM[adm]
Sobota, 30 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
Zauważcie, że napisałem powyżej: "słyszałem raz". Co oznacza, iż moja opinia nie jest podbudowana wielkim doświadczeniem, a subiektywnym odczuciem powstałym w krótkim czasie. Uściślając: po jednym osłuchaniu kompletnie mnie Hunter odrzucił i nie mam zamiaru doń wracać. To trochę tak, jak kebaby w podziemiach warszawskiego śródmieścia - wystarczyło, że zjadłem jednego i już wiedziałem, że mi nie smakują - po co więc mam pożerać kolejne?
O ile kebaby z podziemia są tematem mało kontrowersyjnym i są w dość oczywisty sposób paskudne, o tyle na temat Huntera mogliśmy sobie podyskutować. Dziękując za dyskusję życzę dobrej zabawy na koncercie :)
WM[adm]
Sobota, 30 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
Kebeab kebabowi nierówny. Jeśli już tak porównujesz to można inaczej. Załóżmy, że przespałeś się z dziewczyną i ci się nie podobało. To rzucasz sex w ogóle, rzucasz sex z kobietami czy próbujesz jeszcze raz? ;)
WM[adm]
Sobota, 30 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
hm. najśmieszniejsze jest to że huntera broną ci co przed nim mają grać...a ostatnia płyta...skopana równo. widzę qdlu że tak samo gadasz jak i grasz na gitarce...gadata a bez postępu od kilku lat na gitarce grata...
WM[adm]
Sobota, 30 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
sorki. w nocnej wymiatasz.
qdel
Niedziela, 31 sierpnia 2008
0
0 0
+ -
dziekuje wykwintnie za opinie, choc nie omieszkam dodac gosciu, ze wkurwiles mnie dosc mocno. gratuluje bo taki byl zapewne twoj cel. znizajac sie do twojego poziomu napisze jeszcze... a chuj Ci w dupe nie napisze juz nic.
WM[adm]
0
0 0
+ -
tomas, jadłeś kiedyś kebaba w podziemiach śródmieścia? Gorąco nie polecam, ale jeżeli się odważysz, moje porównanie będzie dla Ciebie bardziej przekonywujące. Tylko pamiętaj: Minister Zdrowia ostrzega, że jedzenie kebabów itd ...
mińsk mazowiecki Postów: 95
endzlu666
mińsk mazowiecki, postów: 95
0
0 0
+ -
Witam.
Do styka : kebab na śródmieściu jest dobry ( mówię o tym, który robi ten gość co nie jest polakiem ).

ZA TO JA NAPISZĘ...............................................................................................
......................................................................................................................
WIELKI KIJ W OKO TYM CO NIE GRAJĄ A MĄDRZĄ SIĘ . KONIEC .
ZACZNIJCIE GRAĆ NA JAKIMŚ INSTRUMENCIE TO WTEDY POGADAMY.

SZACUNEK DLA QUDŁA za to ,że pomimo dorabiania na hałturach ma dużo sił, aby grać w blastach.

Nie wiesz Nolte ile wysiłku potrzeba do zagarnia na weselu i wiem coś o tym, bo mój ojciec brał po weselach od końca lat 70-tych do połowy 90-tych. Nie raz widziałem jaki wracał zjebany po 12, 14 godzinach grania na żywo ( kiedyś nie było stacji dyskietek w klawiszach ).
Czasami powtórka na drugi dzień ( poprawiny ) z jakieś kilka godzin.
Więc nie obrażaj kogoś kto dorabia graniem po weselach, bo nie znasz się.
Bardzo nie ładnie, bardzo.....
HellFaYa
0
0 0
+ -
Nolte - akurat nie gram na tym koncercie chociaż jestem zaangażowany w organizacje. Nie widzę nic złego w tym, ze bronie Hunter. Nie każdemu musi się podobać, mi się podoba, tobie nie i jest ok. Nikt cie nie zmusza do przyjścia na koncert. Poza tym zauważ ze zagra nie tylko Hunter ale i 4 inne zespoły. Może znajdziesz coś dla siebie. Cena biletu 15 PLN chyba tez nie jest wygórowana. A obrażanie ludzi na forum kiedyś zapewne obróci się przeciwko tobie. Ale na to już sam sobie pracujesz. Mimo wszystko pozdrawiam.
WM[adm]
0
0 0
+ -
nie będę się tłumaczył ale...to co napisałem o graniu na weselach nie było obraźliwe ponieważ wiem doskonale, i to nie jest ironia, że pan qdel świetnie sobie tam radzi. a poza tym na moim poziomie na forum się nie przeklina. znam regulamin i wiem co za to grozi...jak widać nie wszystkim.
qdel
0
0 0
+ -
Widze kolego, ze dużo o mnie wiesz, zatem na pewno sie znamy. Przedstaw się to może i mi dane będzie Ciebie skrytykować albo (co bardziej prawdopodobne) pochwalić.
HellFaYa
0
0 0
+ -
dla zainteresowanych ruszyła wersja beta strony festiwalu http://www.losalamosfest.pl/
WM[adm]
Poniedziałek, 1 września 2008
0
0 0
+ -
Oooo. Nawet nie wiedziałem, że ta impreza nosi zobowiązujący tytuł 'fest'. Nie zmienia to wszak mojego osobistego nastawienia do samego wydarzenia, ale widzę, że ekipa Los Alamos podeszła do sprawy z dużym zaangażowaniem, włożyli w to sporo serca i wielka chwała i gromkie brawa się należą już w tej chwili, a po samym wydarzeniu głosów zachwytu [i krytyki, oczywiście i niestety] będzie jeszcze więcej. Fajna inicjatywa i mam nadzieję, że na jednej edycji nie poprzestanie - serdecznie życzę sukcesu już teraz i dużo pozytywnej energii, żeby LosAlamosFest mógł na stałe wpisać się w miński kalendarz imprezowy.
Maciek Iron
0
0 0
+ -
Nolte a jakim ty jesteś gitarzystą że tak łatwo przychodzi Ci ocena gry Qdla?????? wiesz...granie na weselach obok kasy ma jeszcze jedną zaletę... masz ciągły kontakt z gitara... ja np poprzez granie metalu coraz słabiej łapie akordy, gdybym je ćwiczył np na weselach to bym miał lepsze paluchy a co za tym idzie sprawniej bym wymiatał... poza tym jeżeli ktoś obok gry na weselach ma dalej intencje twórczą która przekłada się na niezłą muzę jaką moim zdaniem gra zespół BLAST YOU!!! to już kolejny plusik chyba nie???? a poza tym masz swoją kapele? nie masz? ja mam taką radę dla ,,muzyków"także apropo różnych wcześniejszych sytuacji ... niech pilnują swoich kapel... a co do huntera to fajnie że zagra a co do supportu to też fajnie i wszystko fajnie jest. wiec ło co ku.wa chuodzi?????????
Maciek Iron
0
0 0
+ -
i jak tu nie myśleć że tu jest bagno.. a jakby tak każdy pilnował swojej kapeli a jeśli już nie pilnował swojej TO w dobrej intencji... czy nie było by fajnie ???? no powiedzcie dzieciakowi Maćkowi... czy dzieciak nie ma racji?????
Maciek Iron
0
0 0
+ -
wow! TESTOR bedzie! całkiem fajny thrash, widziałem w wawie na żywo, hunter zagra parę numerów tych dobrych pewno... i ,,soul never dies " będzie... obali się połówkę z gwinta w parku przed... na pewno wpadnie (nie w przenośni - dosłownie) też pare fajnych emosiusiumajt więc nie zainteresowani muzyką będą mogli poświęcić się amorom... Reszta mnie nie interesuje ale czyż to co wymieniłem nie jest fajowskie? :P

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK