-7°C

53
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 19.12
PM25: 33.33 (222,21%)
PM10: 42.67 (94,82%)
Temperatura: -6.56°C
Ciśnienie: 1005.44 hPa
Wilgotność: 70.72%

Dane z 05.02.2026 01:15, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
HellFaYa
Poniedziałek, 1 września 2008
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
o to chodzi....przecież to rock&roll :)
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Wtorek, 2 września 2008
0
0 0
+ -
Jak fajnie się czyta o organizatorach jakiś imprez, tylko nikomu nie przychodzi do szarych komóreczek skąd czerpano inspirację takich pomysłów. Zapewne Ci pod żadnym pozorem tego nie wyjawią, jak kiedyś sami czerpiąc z takich pomysłów mogli sie eksponować.Myślę że nie będzie takich ludzi na to stać aby oddać cześć prawdzie.
Jeszcze jedno "słóweczko". Niektórzy potrafią zbijać kapitał popularności na cudzym nieszczęściu, jak powoływanie się na smutne rocznice znanych osób i łatwo im to przychodzi ale nie przychodzi im do "główeczek" aby, skoro powołują się na rocznice zejść z tego świata powinni również zająć się sprawami rzeczywistych obowiązków w stosunku do tych osób. Aż serce się kraje kiedy odwiedza się grób stp. Józefa, jak jest zarośnięty gąszczem trawy. Nie ładnie . Kiedyś skorzystaliście z mojej propozycji upamiętnienia śtp.Józefa, nie przyznając się do tego, ponieważ należało mu się to, to powinniście jeszcze o nim pamiętać fizycznie i od czasu do czasu odwiedzić grób i zadbać, kiedy rodzina się nie garnie.W przeciwnym razie nie macie moralnego prwa do organizowania jakichkolwiek zaduszek. Takie to jest to wasze podejście do niby, jak wam sie zdaje rzeczywistości, waszej rzeczywistości bo nie faktycznej.
To jest do tych co są tak niby kulturalni i rwą się do organizowania czegoś tam..
jerry db
Środa, 3 września 2008
0
0 0
+ -
Bracie, podziel się ziołem!!!
WM[adm]
Środa, 3 września 2008
0
0 0
+ -
To nie zioło, to coś mocniejszego!!!!
HellFaYa
Czwartek, 4 września 2008
0
0 0
+ -
Przeprośmy wszyscy, uderzmy się w piersi i na kolana ;)
HellFaYa
Czwartek, 4 września 2008
0
0 0
+ -
W dniu 10.09.2008r. w Radio Dla Ciebie (Warszawa 101 Mhz, Siedlce103,4 Mhz) w audycji Marka Wiernika "Rocka klasyka wg. Wiernika" będziecie mogli posłuchać wywiadu z organizatorami Los Alamos Festiwal. Będzie też puszczana muzyka zespołów które wystąpią. Słuchajcie od godz. 20:30.
www.losalamos.pl
Maciek Iron
Piątek, 5 września 2008
0
0 0
+ -
szkoda że Feela nie będzie bo...a gdy ,,jest już ciemno...wszystko jedno...mam nadzieje...głupi jestem że ją mam... śpiewajcie ze mną :P
WM[adm]
Sobota, 6 września 2008
0
0 0
+ -
http://pl.youtube.com/watch?v=0YPYjhc6zhk (w sumie ciekawa lektura)
Maciek Iron
Poniedziałek, 8 września 2008
0
0 0
+ -
kolego Nolte... muzyka musi wzbudzać emocje...od pogardy i obrzydzenia po uwielbienie...najgorzej jak gra kapela która wzbudzaa obojętność. na szczęście mnie to nie dotyczy :P drodzy forumowicze ...jak wam się podoba nowa Metallika???? dla mnie odjazd! 18 lat czekania na Death Magnetic opłacało się....szkoda tylko że Meta nie rozpadła się po 1990 to by śmy mieli powrocik.. hammet znów wycina piękne sola, gary brzmią miękko chodź potężnie, kompozycje dopracowane, palce lizać... Meta good, testamet good, Exodus GOD! czekamy na Anthraxa i Kreatorka . niech żyje THRASH! Dla lovemetalowców dla których też się zaliczam mam dobre wieści...w grudniu zawita do stolicy Whitesnake... czy to można przegapić??? a puki co do zobaczenia na LosAlamosFeście.. pozdrawiam ,,klikę" i buntowników i innych Styków :) i perkusistę Buckleysów :D
WM[adm]
Poniedziałek, 8 września 2008
0
0 0
+ -
Metallice słyszałem u kumpla...Pierwsze wrażenie...za długie numery....ale opinię wyrobię sobie jak kupię i w spokoju wysłucham. Tymczasem....piszcie maile do Testora...może zagrają coś Metallicy :) na LA Fest.
HellFaYa
Środa, 10 września 2008
0
0 0
+ -
Na stronie www.losalamosfest.pl jest juz program koncertu.
HellFaYa
Czwartek, 11 września 2008
0
0 0
+ -
A dzień po koncercie czyli 13.09. o godz. 11:00 w sklepie multimedialnym CassFilm na ulicy Konstytucji 3 Maja 5 w Mińsku Maz., zespól Hunter będzie podpisywał płyty. Zapraszamy.
Mińsk Mazowicki Postów: 129
ironman11
Mińsk Mazowicki, postów: 129
Piątek, 12 września 2008
0
0 0
+ -
Biorąc pod uwagę że koncert zaplanowano na piątek, to chyba trochę za wczesna godzina rozpoczęcia jest.
Wiele osób pracujących w Wwie raczej nie zdąży na początek.
:-(
WM[adm]
Piątek, 12 września 2008
0
0 0
+ -
blast, dzieki za pozdrowienia. :)
dzacu
Sobota, 13 września 2008
0
0 0
+ -
ale się zrobiłem.... w przyszłym roku bojkotuje tą imprezę :P żarcik.
Maciek Iron
Sobota, 13 września 2008
0
0 0
+ -
heeeej! jak zawsze szczerze i jak zawsze musze powiedzieć że impreza była po prostu GIT! więcej takich w mińsku i chylę czoła przed organizatorami... Nie , to nie wazelina. Bo jak mi się coś nie podoba to mowie. :P było super a kto nie był niech na drugi raz nie marudzi.
Mińsk Mazowicki Postów: 129
ironman11
Mińsk Mazowicki, postów: 129
Sobota, 13 września 2008
0
0 0
+ -
SUPER
Mińsk Mazowiecki Postów: 201
nihilek
Mińsk Mazowiecki, postów: 201
Sobota, 13 września 2008
0
0 0
+ -
świetna impreza, żałuję że nie wyrobiłem się na Blastów, ale i tak było super
WM[adm]
Sobota, 13 września 2008
0
0 0
+ -
Dzacu, za tydzień Dzień Bluesa, zrobisz się jeszcze bardziej :]
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Sobota, 13 września 2008
0
0 0
+ -
Rzeczywiście - atmosfera pierwsza klasa - wielu jeszcze ciągle bolą głowy :), no i przede wszystkim - impreza doskonale ogarnięta od strony organizacyjnej !!! wielkie gratulacje dla chłopaków !!! To była prawdziwa przyjemność wziąc czynny udział w takim zacnym wydarzeniu na naszej mińskiej ziemi :)

Dzięki !

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK