-5°C

45
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 15.54
PM25: 26.94 (179,63%)
PM10: 31.70 (70,44%)
Temperatura: -4.64°C
Ciśnienie: 1001.97 hPa
Wilgotność: 72.92%

Dane z 05.02.2026 08:00, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Maciek Iron
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
dajcie spokój już... proponuje wyluzować i zapomnieć już o tym, ja przeprosiłem już... tak jak mowi Dzacu, podrzemujemy kjedy albo co?... no.
Marduk
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
"Los Alamos grało przed TSA lamusy :)"
jedynym lamusem to jesteś ty, no i dobrze że grało ale jaki to ma związek, the SuperGroup grało przed Cavalera Conspiracy no i co z tego...

"A moje chamstwo jest częścią mojej osobowości, kultura osobista, ją chowam do kieszeni kiedy wychodzę z domu, bo jak jesteś miły dla innych to zostaniesz zrobiony w ch..."
no dokładnie jesteś burakiem i za takiego będziesz uważany

"Jeżeli grasz na cudzych instrumentach dbaj one lepiej niż o swoje. To akurat powiedział mi Szczepan jak mu rozjebałem naciąg w taktowym za 180 zł w czasach kiedy nie umiałem garć dynamicznie."
"A gryfem to niech sobie uderza twój kolega gitarzysta swojej mamie po szklankach i naczyniach jak mu na to pozwala, anie po moim talerzu za 1080 zł, na który zbierałem kasę 4 miechy"
jak nie chcesz takich sytuacji to nie pożyczaj obcym swojego sprzętu, a nie pierdolisz potem że ktoś nie dba o twój sprzęt i ile on dla ciebie znaczy...
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
Do Maciek Iron
No dobra. Zagalopowałeś się dzieciaku....
Przepraszasz.... Za co?
Pewne słowa już padły i cofnąć się ich nie da. Ale ok. Rozumiem emocje....
Kiedyś, w zamierzchłych czasach, kiedy chodziłem do szkoły, a zamiast zeszytów były gliniane tabliczki, a zamiast kalkulatorów patyczki, Pani od języka ojczystego wpoiła mi m.in. taką zasadę: CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM! Nie pisałem o Twojej muzie, a o czysto technicznych sprawach.
Zagrałem w swoim życiu BARDZO DUŻO KONCERTÓW, w przeciwieństwie do Was, wiele obsługiwanych przez zawodowych nagłośnieniowców i zawsze miałem miękkie nogi, kiedy Pan Akustyk pytał, czy "ta góra i ten dół to nie za dużo czasem"? Jeśli nie wiesz o co chodzi, to WYJAŚNIAM: wzmacniacz ma grać takim pasmem, żeby akustyk mógł "coś z tego wykręcić", bo on chce Ci pomóc, żebyś zabrzmiał lepiej niż Ci się wydaje. Kiedy Akustyk mówi podnieś mikrofon przy hi-hacie - zrób to bez szemrania! Kiedy Akustyk mówi , nie pogłaśniaj się na wzmacniaczu - nie rób tego! To pierwsza rada i lekcja gratis dla Ciebie. To samo było w sobotę! To Maks walczył "z wiatrakami", i próbował okiełznać gałki, czyli walczył z "tworem" o nazwie RIP. Jeżeli to jest "zarozumialstwo" ze strony LA, to chyba będziesz musiał położyć się w cieniu na miesiąc i odpocząć.
Jestem stary i wcale tego nie ukrywam. A lekcji nie udzielę Ci Maćku z prostej przyczyny: sam się ciągle uczę i nie znam odpowiedzi na wiele pytań. Kiedy je znajdę, możesz przyjść na lekcje, ale nie będziesz miał tylu złotówek, żeby mi za te lekcje zapłacić. Pewnie w tym czasie sam wiele zrozumiesz...
Radę dam Ci jedną....
Zróbcie w zespole zrzutkę i kupcie jedną rzecz!
METRONOM!!!!!
Potraktujcie go jako pełnoprawnego członka kapeli, a wierz mi, że odwdzięczy się stukrotnie!
Nie chcę już wracać do tego tematu, więc po prostu go zamykam.
Jestem przecież "starym prykiem". A tak poza tym, gdybym powiedział swojemu Ojcu, że jest starym prykiem, to jebnął by mi z liścia bez żadnego orientu, choć jest już w słusznym wieku. A ja przyjąłbym to z pokorą, w odróżnieniu od innych forumowiczów.

Teraz do nolte
Nie jestem muzykiem sesyjnym, choć chciałbym być. Nie będę się chwalił z kim nagrywałem i z kim grałem, bo nie o to chodzi, a chwalić się nie lubię. Wystarczy, że wspomnę, że zakładałem SUWAK BB.... Wolę grania i sesje "na żywo".

Endzlu zawsze ma swoje zdanie i bardzo dobrze, że tak ma. Wolno mu. Ja wyciągnąłbym wnioski z Jego komentarzy a nie "uruchamiał maszyny do zjeby" na forum.

Koniec tematu.
Maciek Iron
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
Do Browar : stary pryk to nie było do Ciebie, to była metafora, nazwałem tak wszystkich bardziej doświadczonych którzy zamiast konstruktywnych rad nabijaja sie klną, jednym słowem gnoją... apropo konstruktywnych rad to WRESZCIE je otrzymałem... nie można tak było od razu?? trudno po nabijaniu sie i przekleństwach żeby być zadowolonym, więc albo pomagacie albo nic nie mówcie, proste??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Maciek Iron
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
no. proste ... myslalem że spodoba sie los alamos numer o stanie wojennym, jak nie to trudnio :P :)
mińsk mazowiecki Postów: 95
endzlu666
mińsk mazowiecki, postów: 95
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
DO MAĆKA :ja już nic nie mówię.

do marduka - pałker z ripu nie miał swoich blach, a poza tym jak jesteś mądrzejszy ode mnie to zorganizuj koncert na 8 kapel w godzinach od 18 do 22 i żeby każdy grał na swoich gratach łącznie z bębnami...i nie używaj brzydkich słów, bo zniżasz się do mojego poziomu. Co do buraków to masz je w majtach...he he.

jak zwykle chaski endzlu
mińsk mazowiecki Postów: 95
endzlu666
mińsk mazowiecki, postów: 95
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
KONIEC

w rolach głównych.... :)
jerry db
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
Nowa kapela w naszym mieście - LISY

http://youtube.com/watch?v=_eit8INC9xk

Papa :)
Maciek Iron
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
nie no wyyyyyyyypas :)! Jurek a problemów z sokistami nie było??? kurde no ,,siarkowałem" w sławnym miejscu w czasach liceum... może dlatego wyżarło mi mózg, teraz już mogę tylko browara he he
Marduk
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
"i nie używaj brzydkich słów, bo zniżasz się do mojego poziomu. Co do buraków to masz je w majtach...he he."

poszczekaj sobie piesku
jerry db
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
dobra siarka nie jest zła, a najlesze z browarów są UBOTY:)))))
WM[adm]
Sobota, 19 lipca 2008
0
0 0
+ -
No, wreszcie jakiś młody zespół w mińsku mazowieckim, który wie, jak się gra dobrą muzykę.

Fajna robota, panie i panowie, szkoda, że nie udało się zagrać na sobotnim koncercie, ale czekam na wielkie tournee po Europie, z pewnością wpadnę na jakiś gig.
WM[adm]
Niedziela, 20 lipca 2008
0
0 0
+ -
Lisy, ok. muza tylko... ten wokal strasznie kiepski i trochę tekst disco - polowy.
WM[adm]
Niedziela, 20 lipca 2008
0
0 0
+ -
a jeśli chodzi o rośliny pastewne to jeśli ktoś by miał w gaciach "coś" wielkości buraków to tylko pozazdrościć...;-)
asd
Niedziela, 20 lipca 2008
0
0 0
+ -
Perkmen Strange Brew rozrabia na próbie -> http://www.youtube.com/watch?v=tgQuwZWZEcg
asd
Niedziela, 20 lipca 2008
0
0 0
+ -
o... i jeszcze to znalezione -> http://www.youtube.com/watch?v=3knvDk2jD0M
HellFaYa
Niedziela, 20 lipca 2008
0
0 0
+ -
hehe...cieszy mnie to, że są ludzie którzy wypisują tu różne bzdury i podgrzewają atmosferę. Bez was, ludzie, to forum by chyba umarło. Szacunek dla was.
Czekam na stałe dostawy waszych przemyśleń :)
a "klikę" to przydałoby się zlustrować, może to jakaś przykrywka dla TW albo UB ;)
HellFaYa
Niedziela, 20 lipca 2008
0
0 0
+ -
Endzel - szacunek;
Browar - szacunek;
NIK - szacunek.
To jako moja opinia na temat sytuacji koncertowej RIP i wynikłej z tego dyskusji.
WM[adm]
Niedziela, 20 lipca 2008
0
0 0
+ -
do HellFaYa:

czasem wściekam się i grzmię
czasem nieźle bawisz mnie
widzę twoje akrobacje
widzę twój misterny plan
widzę jak mój miły pan
na wyżyny bzdury wspina się ...ale? racja
WM[adm]
Niedziela, 20 lipca 2008
0
0 0
+ -
kto pierwszy odgadnie i podeśle mi na priv odp. czyj to tekst otrzyma nagrodę niespodziankę

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK