-3°C

46
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 15.60
PM25: 27.79 (74,11%)
PM10: 33.35 (185,27%)
Temperatura: -2.85°C
Ciśnienie: 1012.40 hPa
Wilgotność: 64.87%

Dane z 08.02.2026 19:15, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Fajtłapy z partii PO-KO czyli POKO !!!!

6631 postów
Mińsk Mazowiecki Postów: 50642
sailor
Mińsk Mazowiecki, postów: 50642
Poniedziałek, 8 czerwca 2020 19:03:08
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Milionowe oszczędności, czyli wielkie cięcia w Ratuszu!
8 czerwca 2020

Władze miasta alarmują o koniecznych cięciach w tegorocznym budżecie miasta. Stołeczny samorząd zablokował blisko 300 mln zł wydatków.

– Przesuwamy konieczne remonty, rezygnujemy z niektórych wydarzeń sportowych czy organizowanych dla seniorów. Rząd zmusza nas do blokady tych pieniędzy – mówi wiceprezydent Warszawy Renata Kaznowska.

W związku z brakami w budżecie urząd miasta został zmuszony do cięć tegorocznych wydatków. Wiceprezydent Renata Kaznowska (która pod nieobecność Rafała Trzaskowskiego podpisuje dokumenty w ratuszu) podpisała zarządzenie w sprawie zablokowania blisko 300 mln zł planowanych wydatków budżetowych w 2020 roku.

Miasto chce zaoszczędzić prawie 135 mln zł na komunikacji miejskiej, prawie 27 mln zł na utrzymaniu dróg, ponad 15,5 mln zł na gospodarce mieszkaniowej, ponad 8,3 mln zł na administracji publicznej (w tym na wynagrodzeniach – 79 tys. zł), 6,4 mln zł na promocji jednostek samorządu terytorialnego, ponad 5,7 mln zł na kulturze fizycznej, ponad 18,7 mln zł na kulturze i ochronie dziedzictwa narodowego oraz ponad 9 mln zł na gospodarce komunalnej i ochronie środowiska. Łącznie miasto ma zaoszczędzić 299 788 149 zł, dzielnice – 45 196 262 zł, a powiat – 500 tys. zł.

– Przede wszystkim z remontów w komunikacji, remontów dróg, i szkół. 60 mln zł zamroziliśmy na remontach w placówkach oświatowych, nie będzie też finansowania części zajęć dodatkowych – wyliczyła wiceprezydent Kaznowska.
https://zyciestolicy.com.pl/milionowe-oszczednosci-czyli-w...
Post edytowany
sailor
Poniedziałek, 8 czerwca 2020 19:04:50
0
0 0
+ -
z cyklu POsrane cytaty

„Chorzy na AIDS to przede wszystkim zboczeńcy i narkomani. Oni na ogół sami sobie są winni… Na Zachodzie homoseksualiści już wywalczyli sobie ogromne przywileje. Ja się z tym nie zgadzam i nigdy nie uznam prawa nakazującego traktować zboczenie jako normę.”
Stefan Niesiołowski
Platforma Obywatelska
Żabodukt Postów: 82164
kumak
Żabodukt, postów: 82164
Wtorek, 9 czerwca 2020 05:21:26
-2
0 -2
+ -
8 czerwca 2020
Haniebne nieuki. Niżej już trudno jest upaść!

https://mazgula.pl/aktualnosci/haniebne-nieuki/?f...
Hej tam w schronie, Jarosławie Kaczyński!
„Zdradziecka mordo” „rasy panów”, i Wy, antykatoliccy biskupi upadku moralnego i kompromitacji wiary!
Oto wasi uczniowie, którzy nie tylko kpią z przeciwników politycznych, ale i przedstawiają waszą faszystowską pogardę dla ludzi będących w życiowym niebezpieczeństwie, odmawiają im człowieczeństwa i drwią z ich nieszczęścia.
Mińsk Mazowiecki Postów: 8438
Aron
Mińsk Mazowiecki , postów: 8438
Wtorek, 9 czerwca 2020 06:48:30
0
0 0
+ -
Myśl nie wklejaj pozakonkursowy zleceniobiorco.
sailor
Wtorek, 9 czerwca 2020 16:42:52
0
0 0
+ -
Fakty są dla nich nieważne. Bezpardonowa kampania oszczerstw „Wyborczej” pod adresem KGHM

Trwa akcja medialno-propagandowa, której celem jest uderzenie w osoby kierujące spółkami Skarbu Państwa, a co za tym idzie - w rząd i prezydenta. Autorzy tego ataku chcą najwyraźniej wykazać, że osoby odpowiedzialne za zakupy sprzętu medycznego w KGHM zlecały zakup produktów u swoich partnerów, podpisując dokumenty i będąc świadome „słabej jakości” zamówionego sprzętu. Jest to nieprawda, gdyż przedstawiciele zarządu lubińskiej spółki otrzymali informacje oraz dokumenty i zapewnienia świadczące o tym, że produkty są dobrej jakości.

Dowodem na to są zapisy umowy z firmą Quantron oraz zapisy specyfikacji zamówień z dostawcami, gdzie jest mowa o certyfikatach europejskich – CE. W umowie z tym dostawcą znalazły się zapisy wyraźnie wskazujące, że zamówione produkty będą zaopatrzone we wszelkie wymagane prawem certyfikaty, a więc spełnią normę europejską i posiadają certyfikat CE. Oczywiście na tej podstawie spółka mogła deklarować instytucjom, choćby ambasadzie ChRL, jakość sprowadzanego sprzętu.

Ponadto trudno obwiniać KGHM za działania firmy Quantron – ta firma nie jest żadnym przedstawicielem koncernu, jeśli wydaje jakieś oświadczenia, to robi tylko i wyłącznie we własnym imieniu. Jak się dowiedzieliśmy - KGHM oczekuje od swojego dostawcy odpowiedzi na roszczenie lubińskiej spółki co do kwestionowanej jakości części produktów. Trzeba jednak pamiętać, że poddano w wątpliwość jakość niewielkiej części ogólnie sprowadzonego wolumenu produktów.

Reporterzy „Gazety Wyborczej” próbują udowodnić tezę, że pracownicy KGHM podpisywali umowy i inne dokumenty, będąc nieświadomi ich treści. Pomijają przy tym cały ówczesny kontekst podejmowania decyzji o zakupie sprzętu. Chodzi oczywiście o ogólny chaos, jaki panował wówczas na świecie. Nie wspominają o pustych samolotach, które lądowały na lotniskach światowych, na przykład w Kanadzie, z uwagi na zaburzenia w łańcuchach dostaw w Chinach. Nie chcą pamiętać, jakie problemy miały władze Włoch czy Szwajcarii, które nie otrzymały na czas zamówionych potężnych partii towarów ze sprzętem medycznym, gdyż ich wwóz blokowali niemieccy importerzy.
Naukowcy nie czytają „Wyborczej”

Każdemu działaniu, które powoduje, że do Polski trafia sprzęt medyczny (maski, półmaski, respiratory, fartuchy ) z jakiegokolwiek kraju na świecie - należy przyklasnąć i za nie podziękować

– mówił wówczas profesor Jan Lubiński, Kierownik Katedry Onkologii i Zakładu Genetyki i Patomorfologii na Wydziale Lekarsko-Biotechnologicznym i Medycyny Laboratoryjnej Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie oraz działającego przy tej uczelni Międzynarodowego Centrum Nowotworów Dziedzicznych. Najczęściej cytowany na świecie polski onkolog.

Dzięki Bogu są jeszcze w Polsce duże państwowe firmy takiej jak KGHM czy Lotos dzięki którym - z pominięciem klasycznych procedur przetargowych można w sytuacji pożaru sprowadzić do Polski szybko niezbędny sprzęt, którego - jak wszyscy wiemy - brakuje na całym świecie nie tylko w Polsce. Gdybyśmy chcieli dzisiaj taki sprzęt sprowadzać zgodnie z procedurami przetargowymi ,z pewnością nie mielibyśmy go przez wiele miesięcy. Biją się o niego niestety w Chinach - wszystkie kraje świata i to świetnie, że KGHM ma w Chinach takie relacje biznesowe, że może społeczeństwu szybko pomóc. Nie widzę w tym nic złego - wręcz przeciwnie. Tylko ten ,kto nie wie, ile takie transporty wymajają wysiłku w obecnej sytuacji - może takie działania krytykować. Tego, co się wydarzy, nikt nie mógł przecież przewidzieć. Teraz tylko, po przejściu najgorszego, powinniśmy z tego wyciągnąć wnioski na przyszłość i wrócić do produkcji wielu sprzętów i leków w Europie i Polsce

– dodawał profesor Lubiński.

Wtórował mu profesor Bartosz Łoza, kierownik Kliniki Psychiatrii Warszawskiego Uniwersytetu medycznego i uznany autorytet w dziedzinie psychiatrii w Polsce:
Sprawa ma drugie dno?

Na tym manipulacje mediów się nie kończą. Dziennikarze „GW” i innych mediów atakują KGHM za to, że jakoby „kupuje produkty nieprzeznaczone dla medyków (i to deklaruje), a następnie wysyła je do szpitali”. To oczywista bzdura, gdyż przedstawiciele miedziowego koncernu nie podpisywali takiej „deklaracji”, nie wysyłali też masek do szpitali. Sprzęt sprowadzany do Polski został przekazany Agencji Rezerw Materiałowych. Maseczki, które KGHM podarował bezpośrednio szpitalom – za pośrednictwem Fundacji KGHM - są maskami medycznymi z wszelkimi niezbędnymi atestami.

Skąd więc taka zaciekłość w atakach na KGHM? Prawdopodobnie nie chodzi tylko i wyłącznie o bieżącą politykę, ale sprawa ma drugie dno. Więcej w najbliższych dniach na portalu Niezalezna.pl.

https://niezalezna.pl/334256-fakty-sa-dla-nich-niewa...
sailor
Wtorek, 9 czerwca 2020 20:45:25
0
0 0
+ -
Zdrada polskich interesów! FOD, Balcerowicz i Zoll oraz ich zagraniczni sojusznicy domagają się od Jourovej nałożenia na Polskę grzywny!

https://wpolityce.pl/polityka/504004-fod-balcerowic...
kumak
Wtorek, 9 czerwca 2020 21:24:09
-1
0 -1
+ -
Kto lubi Panią Dorotę łapka do góry, odwaga to tej kobiety drugie imię
PiS się doigrał! Wpis Wellman to prawdziwa petarda, powinni przeczytać go wszyscy Polacy

Na facebookowym profilu “Być Kobietą Szczęśliwą” pojawił się wpis autorstwa Doroty Wellman. Prowadząca „Dzień Dobry TVN” uderzyła w nim m.in. w rządy Prawa i Sprawiedliwości. Boże, jak to dobrze, że jestem stara. Nie muszę się martwić, że ktoś zdecyduje za mnie o antykoncepcji hormonalnej. I zasłaniając się klauzulą sumienia, nie sprzeda mi środków antykoncepcyjnych.
Nie muszę się martwić, co się stanie, gdy nie będę mogła mieć dzieci. Czy in vitro będzie legalne, czy nie.
Nie wyobrażam sobie, żeby jakakolwiek Izba decydowała o tym, ile chcę mieć dzieci. I jakiej płci. Mnie pozostaje już tylko HTZ i mam nadzieję, że ktoś nie wpadnie ma pomysł, żeby i jej zabronić. – możemy przeczytać na wstępie.

Myślę za to o mojej przyszłej synowej. Będzie miała przechlapane.
Jakbym chciała żyć w państwie, które decyduje o wszystkim, to wybrałabym Państwo Islamskie, które narzuca reguły i zasady, a gdy ktoś im się nie podporządkuje, karze śmiercią i gwałtem. Wrogów zabija. Słyszę w snach, jak toczy się moja obcięta głowa. Stuk, stuk.
Chciałabym żyć w kraju, który nie wtrąca się do mojego życia prywatnego. W którym jakaś banda matołów w imię swojego politycznego interesu nie mówi i nie narzuca mi, co jest moralne, a co nie. Nie mówi mi, co jest dobre, a co złe, bo wie lepiej. I nie straszy mnie piekłem, grzechem i potępieniem wiecznym.
Zajmijcie się swoją moralnością, bo z nią chyba nie jest najlepiej. Kłamcy, krętacze, oszuści.
Sama stanę przed Bogiem z moim sumieniem. Kiedy spyta mnie, jak żyłam, odpowiem: nikogo nie zabiłam, nie kradłam, żyłam przyzwoicie, nie przynosząc wstydu swoim rodzicom, mam kilku dobrych przyjaciół, dobrze wychowałam dzieci.
Do kościoła chodziłam rzadko, bo bałam się, że spotkam arcybiskupa Wesołowskiego. Za to modliłam się często. – kontynuuje popularna polska dziennikarka.

Oglądaj telewizję wybiórczo (i mówię to ja, człowiek telewizji!). Wybieraj programy i nie doprowadź do tego, że telewizor gra bez przerwy i zastępuje rozmowy w domu.
Czytaj dużo – z tego są same korzyści!
Miej swoją pasję, która cię wciąga (nieważne, czy robisz pałace z zapałek, czy oglądasz kosmos) – dzięki temu jesteś kimś.
Nie słuchaj bezmyślnie innych ludzi – nie daj sobie narzucić zdania innych, nie bądź baranem w stadzie.
Słuchaj intuicji – ona najlepiej wie, co dla ciebie jest dobre.
Kobieta luksusowa to taka, która ma własne konto. Jest niezależna finansowo.
Ja jestem piękna inaczej. Mierzenie ludzi według piękności jest głupie, bo na to nie mamy wpływu. Za dobro należy nagradzać. I za mądrość.
Radzę kobietom, żeby poświęciły swoją uwagę czemuś ważniejszemu niż oponka na brzuchu.
Wychowanie syna to najpiękniejsza przygoda, jaka mi się zdarzyła. Kontakt z nim, nasze świetne relacje i rodzaj niezwykłego porozumienia to moje największe osiągnięcie. Syn jest moim Oskarem, Wiktorem i Noblem. – pisze
gdzieś indziej Postów: 14002
michal1965
gdzieś indziej, postów: 14002
Wtorek, 9 czerwca 2020 22:15:11
0
0 0
+ -
Jak to mówią nie mój cyrk nie moje małpy.
Ale żeby burmistrz dużego miasta robił sobie zdjęcia na tle reklamy znanego cyrku?
gdzieś indziej Postów: 14002
michal1965
gdzieś indziej, postów: 14002
Wtorek, 9 czerwca 2020 22:50:20
+1
+1 0
+ -
A może to zwykła tęsknota amatorów żeby zostać prawdziwym klaunem?
sailor
Środa, 10 czerwca 2020 08:37:38
0
0 0
+ -
Budka pożałował 5 zł na swoją partię? Dwóch członków wpłaciło po 2,50

Na liście uwzględniającej składki członkowskie działaczy PO brakuje m.in. lidera partii Borysa Budki, a także Rafała Trzaskowskiego, Ewy Kopacz, Cezarego Tomczyka czy Marcina Kierwińskiego – donosi Interia, która powołuje się na dane ze sprawozdania finansowego Platformy. Składka – jak to przyjęło się w partii – wynosi miesięcznie 5 złotych.

https://www.tvp.info/48461417/budka-pozalowal-5-zl-...
sailor
Środa, 10 czerwca 2020 08:38:19
0
0 0
+ -
z cyklu POsrane cytaty

„Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną.”
Stefan Niesiołowski w 1992 roku
Platforma Obywatelska
sailor
Środa, 10 czerwca 2020 08:55:25
0
0 0
+ -
Ci zdrajcy chcą ukarania Polski

Znane są nazwiska osób i organizacji, które się podpisały pod skandalicznym apelem do wiceprzewodniczącej Komisji Europejskiej Very Jourovej i Komisarza UE ds. Sprawiedliwości Didiera Reyndersa.

Na liście znajdują się nazwika polskich i zagranicznych ekspertów, polityków i naukowców, nazwiska zdrajców sprawy polskiej.

Są to m.in. Prof. Leszek Balcerowicz oraz jego Forum Obywatelskiego Rozwoju, prof. Wojciech Sadurski, Stowarzyszenie Sędziów „Themis”, Prof. Fryderyk Zoll, Marcin Mycielski, Fundacja Otwarty Dialog, a także Prof. Paul Craig, Uniwersytet Oksfordzki, Prof. Gábor Halmai, Europejski Instytut Uniwersytecki oraz Stowarzyszenie Prokuratorów „Lex Super Omnia”.

Apel dotyczy Izby Dyscyplinarnej Sądu Najwyższego oraz reformy sądownictwa.

W apelu możemy przeczytać:

- To już nie jest czas na dialog, lecz na szybkie i nieustępliwe egzekwowanie prawa unijnego.(…) Naszym zdaniem oznacza to niezwłoczny zwrócenie się do TSUE o nałożenie odstraszającej, dziennej grzywny do czasu pełnego wykonania przez polskie władze postanowienia z dnia 8 kwietnia 2020 r. Zgodnie z wcześniejszym wnioskiem, a także z projektem sprawozdania komisji LIBE Parlamentu Europejskiego, Komisja Europejska musi również niezwłocznie wszcząć dodatkowe postępowania w sprawie uchybienia zobowiązaniom państwa członkowskiego w sprawach podporządkowanych władzy politycznej

Oraz:

- W odniesieniu do postanowienia TSUE z dnia 8 kwietnia 2020 r. pragniemy zwrócić uwagę na wielokrotne naruszenia tego postanowienia, celowo dokonane przez polskie władze, czego ostatnim przykładem jest zamknięte posiedzenie „Izby Dyscyplinarnej” w sprawie sędziego Igora Tulei, które ma się odbyć 9 czerwca br.

Za ten skandaliczny donos odpowiedzialni są eksperci” związani z „kastą” sędziowską.

mp/wpolityce.pl/fronda.pl
https://www.fronda.pl/a/ci-zdrajcy-chca-ukarania-pol...
sailor
Środa, 10 czerwca 2020 09:20:29
0
0 0
+ -
z cyklu POsrane cytaty

„Ten oklasek, gdy skończyłam mowę swoją płomienną, a tu cisza.”
Ewa Kopacz
Platforma Obywatelska
sailor
Środa, 10 czerwca 2020 13:23:18
0
0 0
+ -
Wałęsa do sympatyków PiS: odsuńcie Kaczyzm od władzy! Ratujcie Polskę!

„Był czas kiedy byliśmy razem , nawet bracia Kaczyńscy pracowali dla mnie i ze mną . Budowali, a teraz Jarosław niszczy . To on nas podzielił, skłócił doprowadził do wykopania rowu nienawiści , zawiści, kłamstwa i zdrady” – pisze Lech Wałęsa w opublikowanym przez niego na Facebooku liście, który skierował do „członków i sympatyków PiS”.

Stwierdził w nim między innymi, że „[…] rządy Kaczyńskiego doprowadziły kraj do gigantycznego poziomu nacjonalizmu , nienawiści, kierowania obywatela przeciwko obywatelowi szaleństwa działań niekonstytucyjnych, niezgodnych z obowiązującym prawem oraz stanem rzeczy”.

Obecnie mamy do czynienia, zdaniem byłego prezydenta, z niszczeniem dorobku pokoleń, a Polska jest na drodze do gigantycznej zapaści gospodarczej. Napisał też:

„Rządy prawicowych oszołomów, cyników i frustratów muszą przejść do historii. Macie szanse przejść do historii opowiedzieć się za prawdą, sprawiedliwością, uczciwością, dobrem i Polską”.

Zaapelował:

„Odwagi ! Zróbcie to i odsuńcie Kaczyzm od władzy”.

Na koniec Wałęsa pisze:

„Ratujcie Nasze Wspólne Zwycięstwo, Ratujcie Polskę !”.

https://www.fronda.pl/a/walesa-do-sympatykow-pis-ods...

nic tylko zagrać w totolotka
kumak
Środa, 10 czerwca 2020 15:38:17
-1
0 -1
+ -
Lekarze, personel szpitali od miesięcy walczą o życie tysięcy pacjentów.
Bez gratyfikacji.
Policja wyżywa się przy zastraszaniu i pałowaniu ludzi na życzenie despotycznej władzy - extra dodatki. Wyborców kupują, posłuszeństwo kupują - degrengolada.
Rząd postanowił, że od 1 sierpnia policjanci będą dostawać nowy dodatek 2,5 tys. zł miesięcznie. Będą też inne przywileje. Wcześniej na wypłatę dodatku nie zgadzało się Ministerstwo Finansów. https://wyborcza.pl/7,75398,26017226,pieniadze-plu...
Pieniądze plus dla policji
Mińsk Mazowiecki Postów: 4420
Totamto
Mińsk Mazowiecki, postów: 4420
Środa, 10 czerwca 2020 18:29:34
+1
+1 0
+ -
Aż 10 prostytutek pracowało w mieszkaniu polityka PO. Gawłowski twierdzi, że o niczym nie wiedział

Dom publiczny w szczecińskim mieszkaniu senatora Stanisława Gawłowskiego, byłego sekretarza generalnego Platformy Obywatelskiej, funkcjonował pięć lat i „pracowało” w nim aż 10 prostytutek. Gawłowski twierdzi, że o niczym nie wiedział. Sąd Rejonowy skazał dwie osoby, które uczyniły sobie stałe źródło dochodu z czerpania nierządu w mieszkaniu polityka PO.
Dwa lata temu Radio Szczecin ujawniło, że w szczecińskim mieszkaniu senatora Stanisława Gawłowskiego można kupić seks. Rozgłośnia ujawniła m.in. że świadczyła w nim usługi kobieta, która ogłaszała się na stronach agencji towarzyskich jako „analna nimfomanka”.

Po ujawnieniu tej informacji żona posła Gawłowskiego twierdziła, że Radio Szczecin podało nieprawdziwą informacje po to, aby celowo wprowadzać w błąd. Media przychylne „totalnej opozycji” powielały słowa żony polityka PO.

Gdy szczecińska rozgłośnia ujawniła wypis z księgi wieczystej i już nie było wątpliwości, do kogo mieszkanie należy, Stanisław Gawłowski wydał oświadczenie, że nic nie wiedział o tym, że w jego mieszkaniu były świadczone „usługi wątpliwe moralnie”.

W tej sprawie śledztwo wszczęła szczecińska prokuratura. Zarzuty czerpanie korzyści z cudzego nierządu postawiono dwóm osobom. Na początku tego roku akt oskarżenia trafił do Sądu Rejonowego Szczecin Centrum.
kumak
Środa, 10 czerwca 2020 22:10:39
-1
0 -1
+ -
Na Pana miejscu byłbym bardziej ostrożny!
W końcu nie można ryzykować utraty ostatniej ręki. Przypominam, że ta pierwsza została już odcięta w obronie Mariana Banasia. http://polityczek.pl/uncategorised/13131-gowin-dalb...
oseł i prezes "Porozumienia" Jarosław Gowin gościł dzisiaj w programie "Rozmowa Piaseckiego" (TVN24).

Wybory prezydenckie. Politycy Zjednoczonej Prawicy powinni poświęcać każdy dzień na kampanię Andrzeja Dudy. Uratowałem to, co powinno być najwyższą wartością dla każdego demokratycznego polityka, czyli uczciwe, zgodne z konstytucją wybory. Wszyscy konkurenci biegli w biegu na 400 metrów. Kiedy dobiegali do mety okazało się, że sędziowie, czyli okoliczności, zmienili bieg na 800 metrów, a równocześnie na bieżnię wbiegł nowy zawodnik Rafał Trzaskowski. Nie wyobrażam sobie tego, żeby ktokolwiek podważał wynik wyborów, chyba żeby istniały jakieś szczególne okoliczności.

Minister zdrowia. Za uczciwość Łukasza Szumowskiego dałbym sobie odciąć rękę.

Głośny utwór syna. Syn jest wolnym człowiekiem, ma prawo do swoich poglądów, ma prawo mnie krytykować i ze mną się nie zgadzać. Mam swoje zdanie na temat jego talentów wokalnych.
kumak
Środa, 10 czerwca 2020 22:41:56
-1
0 -1
+ -
Tymczasem na Śląsku https://www.facebook.com/KohutLukaszMarcin/photos/a.148...
Mińsk Mazowiecki Postów: 8438
Aron
Mińsk Mazowiecki , postów: 8438
Czwartek, 11 czerwca 2020 07:15:58
0
0 0
+ -
Myśl nie wklejaj pozakonkursowy zleceniobiorco.
kumak
Czwartek, 11 czerwca 2020 07:51:22
-2
0 -2
+ -
WZIĄŁ Przykład z Radnego powiatowego -Bulwersujące wydarzenia w Wieluniu. Zwolennik Dudy rzucił się na protestującą kobietę- damska bokserka to domena prawicy
https://natemat.pl/311503,wiec-dudy-w-wieluniu-zw...
Andrzej Duda i obóz PiS nową wojną światopoglądową podgrzewają wyborcze emocje, ale może mieć to opłakane skutki. Mocnym sygnałem alarmowym w tym kontekście jest bulwersujący incydent z Wielunia, gdzie podczas wiecu kandydata PiS jego zwolennik rzucił się na pokojowo protestującą kobietę.

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK