Dysrybucja węgla POwinien zająć się TrzasKOwski. 6 języków, w żadnym nic mądrego do POwiedzenia, to może choć łopatą dobrze POmacha?
A może to zbyt trudne dla niego zajęcie? Wymaga aż kilku umiejętności, a on szyby tylko taśmą POtrafi sklejać.
Sikorski, to taki POlityk, którego Żandarmeria Wojskowa wyprowadziła z MON, gdy był wiceministrem, za unikanie służby wojskowej.
Kumak, ty też POszłeś do kopalni, jako zawodnik który uciekał przed wojskiem. Tyle w temacie.
@Kumak, ty też POszłeś do kopalni, jako zawodnik który uciekał przed wojskiem. Tyle w temacie.
służba wojskowa trwała 2 lata a ja w kopalni przepracowałem osiem- w tamtym czasie nie było w MM pracy a w kopalni realizowałem się zawodowo wiec żołnierzu jeszcze raz opisuj swoje pokrętne Zycie a nie pisz o mnie.
prace zacząłem od października kiedy wszyscy moi koledzy już byli w armii- ja miałem iść na wiosnę ale jak zapewne wiesz w stanie wojennym nie było poboru wiec zamknij swoja kłamliwą mordę
Lasocki- polski język jest trudny....
POszłeś to wersja dla notorycznego błędziarza, żeby zrozumiał.
Kumak- to, że uciekłeś od wojska do kopalni, to nie jest powód do dumy.
Ty się PO prostu wojska bałeś.
To jest fakt.
@ soldatowa mentalność- kumak wojska się bal a zjechać 700 metrów pod ziemie gdzie koniec świata kumak się nie bał. SOLDATY POWINNI ROZUMIEC ZE POZA strachem jest jeszcze zdrowy rozsądek, skoro Równocześnie mogę wysnuć tezę ze żołnierz poszedł do armii ponieważ nie był fachowcem i nie mógł sobie znaleźć zajęcia na rynku pracy. Podpisał kontrakt i wyjechał za granicę walczyć za granicę walczyć z cywilami.Widzisz soldacie jak łatwo sobie coś wymyśleć?
Glupiś kumak. Uciekłeś, bo bałeś się wojska. Bałeś się fali? Bycia w grupie? A może szybko by wykryto, kto strzela z ucha? A co do mojego zawodu, to ukończone studia- prawne i historyczne pozwoliły mi więcej zarobić na tzw. cywilnym rynku pracy niż w wojsku. Mimo to nie ściemniałem, na różne służby zastępcze.
.kumak nie uciekł a wyjechał w październiku a wiosennego poboru nie było więc zolnierzowe brednie szlag trafia.
A ty oczywiście specjalista od kumakowych łęków. Odszedłeś z wojska bo bałeś się fali i bycia w grupie.miałeś cykora bo w strzelali. Robiłeś w portki. Poleciales na kasiorę bo kontrakcik się skończył.
Kumak. Żadno z powyższych. Po prostu kocham polski mundur, ale taki POmyleniec i ściemniacz tego POjąć nie może. Wojsko to w mojej rodzinie tradycja i obowiązek.