20°C

29
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 13.02
PM25: 17.31 (45,64%)
PM10: 20.54 (115,43%)
Temperatura: 20.02°C
Ciśnienie: 1004.44 hPa
Wilgotność: 67.75%

Dane z 03.05.2025 15:30, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
minskmaz Postów: 61
perso
minskmaz, postów: 61
Sobota, 17 października 2009
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Inicjatyw festiwalu rockowego jest słuszna, jest kopią wcześniejszych inicjatyw,jednak stowarzyszenie inicjatywa" kulturalna" to zgniłe jajo
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Sobota, 17 października 2009
0
0 0
+ -
nie przesadzaj muciasos, nik to bardzo pożyteczna organizacja społeczna. doceń to, że ci ludzie naprawdę się starają żeby coś zrobić w naszym mieście. w wakacje np. byłem na wielu koncertach, które zorganizowali w sposób w pełni profesjonalny. oczywiście nie sposób zapomnieć wielu innych imprez, które zorganizowali w tym roku. jesteś chyba zazdrosny o ich wielkie dokonania kulturalne. Ryba, Dzacu, Luki i wielu, wielu innych to naprawdę wielkie osobistości mińskiego świata muzyczno - kulturalnego. także proszę nie obrażaj tych zasłużonych dla naszego miasta ludzi!
a jeśli chodzi o zespół Mate to jest tak samo rockowy jak ty drogi ramzesiePL jesteś karateką :)
WM[adm]
Niedziela, 18 października 2009
0
0 0
+ -
o frajer wydygany prowokator
WM[adm]
0
0 0
+ -
Będziemy usuwali wpisy, które.....:
* są wulgarne, obraźliwe, naruszające zasady współżycia społecznego,
* zawierają nieuzasadnione obelgi do konkretnych osób

* obrażają osoby i instytucje publiczne,
* obrażają inne osoby uczestniczące w dyskusji,
* mogą łamać prawa autorskie,
to tak dla przypomnienia dla admina!
WM[adm]
0
0 0
+ -
Dla ciebie ćwoku dla przypomnienia że jak ciebie pajacu nie było to był spokój i cisza nikt nikogo nie zaczepiał nie prowokował jesteś gorzej pierdolnięty niż się spodziewałem.
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Poniedziałek, 19 października 2009
0
0 0
+ -
Co do mnie nolte to się mylisz - nigdy (niestety) nie organizowałem ani nie współorganizowałem żadnej imprezy z ramienia NIK'u więc moje zasługi dla krzewienia kultury w naszym mieście są żadne - natomiast co do Jacka i Ryby - niema co dyskutować (nawet jeśli się biedaku na żadną z tych imprez nie załapałeś i jpróbujesz się mścić od 2 lat bezmała) ,a jeśli jednak dyskutować chcesz, - to napisz nam co ty zorganizowałeś , gdzie i jak - porównamy czy mozesz konkurować z wyżej wymienionymi ...

I pomyśl niedojebany "krytyku" bez tego i owego że internet nie jest aż tak anonimowy jak Ci się wydaje - a mnie coraz bardziej kusi żeby podzielić się z pozostałymi forumowiczami rewelacyjną wieścią o tym gdzie tworzysz te swoje internetowe wypociny... więc proponuje kapkę ostrożniej.
Wronek
0
0 0
+ -
lustracja :D
Mińsk Mazowiecki Postów: 84
qdel
Mińsk Mazowiecki, postów: 84
0
0 0
+ -
Panie Łukaszu uważaj, ubliżasz fajterowi, przecież ten robaczek cię zmasakruje, przecież to zawodowy boxer!!!
Luki333
Wtorek, 20 października 2009
0
0 0
+ -
ja podpisuje się pod swoimi poglądami - ba nawet zdjęcie mam w profilu :) ...

a on się boi powiedzieć jak się nazywa .... tyle za komentarz
Maciek Iron
0
0 0
+ -
to forum bez noltego by nie istnialo bo jak on nie pisze to już nie da sie o czymś innym pogadać, zauważyłem już dawno.. i to jest bardziej przykre moim skromnym zdaniem niż jakieś tam wypociny którymi wy dorośli ludzie niepotrzebnie sie przejmujecie i zwracacie na nie uwage. Wiem, łatwo mowic bo mnie akuray nolte jakoś wyjątkowo oszczędnie traktuje, tylko raz mi pojechal no ale w d. i z tym :)
Luki333
0
0 0
+ -
tu nie chodzi już nawet drogi Maćku o tego wała... tylko o taką dołującą polską mentalność - sam nic nie zrobi ale pierdoli o tym że inni nie robia tak jak on by chciał i jak to jest źle nieuczciwie ... i te wszechobecne kliki i oszuści ... rzygać się chce jak się to czyta.

- popatrz ile takich malkontentów żyje w naszym pięknym kraju ba - kilku masz tu nawet na forum- takie kreatury leczą jakieś swoje kompleksy dosrywaniem na lewo i prawo i obowiązkowo "anonimowo" - a mogliby w tym czasie samemu zabrać się za granie, śpiewanie, organizowanie , nagrywanie i 10 000 innych pożytecznych rzeczy - ale jak się niewiele umie albo niechce to pozostaje pierdolenie o tym jak to cały świat się sprzysięgł przeciwko nim i jak to wszyscy oszukują...

No poprostu "dół jak chuj" cytując klasyczne powiedzenie.

a wątek zmieniając - do meritum naszego forum podążając :) - Czy ktoś z tu pisujących

wybiera się na Alice In Chains ?
Maciek Iron
0
0 0
+ -
nic dodać nic ująć drogi Łukaszu - racja. a co do Alice to być może ja pojade ale pewniści nie mam bo z kasą srednio ...
adamwolski
0
0 0
+ -
mam takie pytanko do NIK - u. Czy moglibyście dostać kasę z samorządów na organizację koncertu kapel z miast bliźniaczych Mińska? Ciekawe czy w takim Krnovie czy w Karben mają jakieś fajne kapelki....
WM[adm]
0
0 0
+ -
Fajny pomysł!!! z miastami partnerskimi. Odnośnie grania Luki, człowiek by z chęcią pograł nawet już zainwestowałem w całkiem dobry sprzęt ale co z tego jak w mieście chętnych do grania brak. Już nawet myślałem żeby Ironowi Zwierza podprowadzić ale z drugiej strony moi znajomi z Concrete grają w trzech projektach i dają radę. Może by był ktoś chętny również się rozdwoić i pograć southern metal lub coś z metali szlachetnych żeby urozmaicić mińską scenę metalową która nie jest zbyt rozwinięta. Może Ty Maciek jesteś chętny do grania dodatkowo na instrumencie nie tylko na głosie?. Może jest ktoś kto jest w stanie zagrać sweep legato w 160bpm....żartowałem to nie gra roli muzyka to nie sport że po trzydzestce czas kończyć w naszej dziedzinie człowiek rozwija się przez całe życie. Może ja też kiedyś zagram sweep legato w 160bpm przed siedemdziesiątką:).
Luki333
Środa, 21 października 2009
0
0 0
+ -
Southern metal... - w sumie nie do końca z Mińska, a przynajmniej nie w całości - ale mamy Hellbound, zna Kolega ? i Vagitarians mamy - oba bandy wg mojego gustu wręcz zajebiste. I łączy je osoba świetnego gitarzysty - to odnośnie Twoich "sweep legato" :-))
elvis_buckleys
0
0 0
+ -
Luki właśnie się dowiedziałem, że Alisy grają w Wawie! Chyba ja się wybiorę :)

Pzdr
WM[adm]
0
0 0
+ -
Kojarzyłem oczywiście przesłuchałem materiał na myspace ale sweep legato nie usluszalem :( , samo legato tak owszem ale nie sweep :(
Luki333
0
0 0
+ -
Ramzes - ty wiesz (chyba) że ja rytmiczny a nie solowy :) ... sweep czy nie sweep - dla mnie muza to nie karate , dobre sola owszem cenie, ale dla mnie dobre to nie znaczy że można było połamać palce przy nagrywaniu - czasem 3 dźwięki dają lepszy efekt niż 30.
Co nie zmienia faktu że kocham granie Dimebaga Darella czy Chucka Schuldinera ....

Elvis - nie pokpiwaj, tylko kupuj bilet, bo zaraz nie będzie :)
WM[adm]
0
0 0
+ -
"Ramzes - ty wiesz (chyba) że ja rytmiczny a nie solowy :)"

Wiem, wiem też myślę że muza to nie kung fu bo tak łatwiej ;)
Maciek Iron
Czwartek, 22 października 2009
0
0 0
+ -
wreszcie jakaś dyskusja , nooo! co do pogrania to ja zawsze chetnie tyle że barbatus sie rozwalil i zalozylis,y cos nowego gdzie szarpie druty hehe... ...pogralbym klasycznie ale nie ma do tego tu perkusistow basistow i wokalistow :( co do sweepa to ja przyznaje ze nie potrafie grac tak kompletnie, to jest dla mnie zbyt abstrakcyjne, nie mam talentu ..chyba ze bym to dłuuugo cwiczyl to może... na 2uch strunach czasem wyjdzie hehe. ja myśle ze muzyka to ani kung fu ani panda tylko po prostu serce, serce i jeszcze raz serce :)

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK