13°C

23
Powietrze
Wspaniałe powietrze!

PM1: 9.26
PM25: 14.04 (93,62%)
PM10: 16.89 (37,54%)
Temperatura: 13.14°C
Ciśnienie: 995.11 hPa
Wilgotność: 94.63%

Dane z 04.05.2025 07:05, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Mińsk Mazowicki Postów: 129
ironman11
Mińsk Mazowicki, postów: 129
Wtorek, 18 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
w naszym przypadku główny problem to był brak ogrzewania.
Dogrzewanie piecykami jest dość kłopotliwe i w zasadzie wyklucza pozostawianie bębnów w sali. A znowu wozić je i rozstawiać na każdą próbę to by była straszna mordęga.
Poza tym miejsce spoko - ma swój klimat.
I koszty niewielkie.
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Czwartek, 20 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
Właśnie jakie koszty? bo w sumie chyba bardziej opłaca sie grać np. u Filipa na Iwickiej gdzie są dość dobre warunki i co najważniejsze sprzęt a że dodatkowo Filip(Vesania, Rootwater i zdaje się black river) jest doświadczonym muzykiem to i radą służy. Mińsk niestety muzycznie krucho stoi:( za 1 sale 35 zł za godzine to nie jest dużo.
ironman11
Piątek, 21 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
właściciel LOK zaproponował 250 zł za miesiąc + za prąd wg licznika.
Przy założeniu, że gra kilka kapel wychodzą niewielkie pieniądze.
WM[adm]
Poniedziałek, 24 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
No tak ale jak wyglada sprawa ze sprzetem przeciez nikt nie bedzie na kazda probe przywozil paki i heada a palker swojego sprzetu. Ja bym nie zostawil swojego wzmaka wartego ponad 6000. Chyba jednak zostane przy Iwickiej i stawka 35 zl za godzine gdzie dzielac na 5 i grajac 4h tygodniowo miesiecznie wychodzi 112 zl na glowe i nie trzeba martwic sie o sprzet. Zabierasz tylko gitare pałker może blachy ale nie musi i tyle. Zreszta reszta ludzi jest tez z wawy badz okolic.
WM[adm]
Wtorek, 25 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
...jak ty ramzesPL lubisz się przechwalać...
ironman11
Wtorek, 25 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
No chyba zwykłą próbę to można opędzić piecykiem, nie trzeba od razu wozić paki, heada, kamery i jeszcze nie wiadomo czego...
Ale nie wiem, może faktycznie się nie znam.
WM[adm]
Wtorek, 25 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
Dobra koniec nolte pierdolenia i zaczepek ja dzis o godz. 19:30 bede na ulicy budowlanej numeru nie znam ale jest tam szklarz i stary sklep "społem". Jezeli nie przyjdziesz bedziesz bedziesz lamusem nie ladnie jest cwaniakowac na klawiaturce. Zobaczymy jakim jestes minskim samurajem. Zapewniam ze sie nie znamy.

Oto mail od cwaniaka forumowego jaki do mnie wyslal smiech na sali.

"to nie jest sprawa na forum ale tak się składa że od wielu lat trenuję sporty walki może nawet jeśli chodzisz na jakieś treningi to się spotykamy. jestem prowokatorem to prawda i to ostrym. gdybym wiedział ze jesteś ''samurajem" tak jak ja nie doszło by do takiej pyskówki. z mojej strony sorki...
WM[adm]
Wtorek, 25 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
szkoda że nie przyszedłeś...
Mińsk Mazowiecki Postów: 84
qdel
Mińsk Mazowiecki, postów: 84
Wtorek, 25 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
Hm, coś zaczynam kojarzyć: był taki kolo co organizowała koncerty i "grał" na basie i uprawia sztuki walki i strasznie niespełniony generalnie :)...
WM[adm]
Wtorek, 25 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
Skończ pierdolić pajacu o godzinie 19:33 byłem tam gdzie jestem codziennie. Dam ci więc drugą szanse jutro będę tam czarnym autem zaparkuje obok szklarza. Ja nie żartuje jeżeli jesteś taki wielki cwaniak na klawiaturze to zwyczajnie przyjdź. Dla mnie jesteś frajer i nędzny prowokator a do tego tchórz a tacy jak ty muszą siedzieć cicho albo odpowiadać za to co mówią.
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Środa, 26 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
- jak zdąże z roboty to chyba podjadę w pokibicować :-) .... chociaż nie spodziewam się szczerze mówiąc zastac Was obu - Ramzes - nie spodziewaj się cudu- gosć który ma za małe jaja żeby się przedstawić na forum i podpisać pod swoimi poglądami (jakie by nie były) nie przyjdzie na sparing choćby 'skały srały' - ale za to pewnie napisze nam że to ty nie przyszedłeś...
Maciek Iron
Czwartek, 27 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
ja to bym najchętniej pobił was wszystkich :P :D a w listopadzie w krakowie zagra legenda amerykańskiego hair heavy metalu W.A.S.P. i jak ktoś by był chętny to do mnie walić bo ja zbieram ekype. :P beda fajne dupy w lateksach i klimat ameryki lat 80tych hehe
Luki333
Czwartek, 27 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
a Ja drogi Maćku widziałem w ten weekend Turbo w wersji Live (na metalowej Twierdzy w Nysie) i powiem Ci że mimo że to nie moje regiony muzyczne, to Panowie dali zajebssteeeeego czadu !!!! SZACUN przez duże "Sz" !

Ale na W.A.S.P się chyba nie skuszę - pogadaj przy okazji z Zorrem - naszym pałkerem, on jest fanem - może by się pisał.
Maciek Iron
Piątek, 28 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
ja bardzo lubie Turbo i zazdroszczę że mieliście okazje zagrać z nimi, ciekaw jestem jak wam poszlło :) ? odezwę się do Zorra z pewnością hehe
Luki333
Piątek, 28 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
Poszło dobrze - wogóle festiwal świetny, perfekcyjna organizacja, miła atmosfera - szczerze polecam wysłać tam zgłoszenie wszystkim rockowym i metalowym składom z Mińska - Ci który zagrają nie będą żałować !
WM[adm]
Piątek, 28 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
A dzięki, dzięki, zainteresujemy się tematem, skoro tak polecasz :)
Maciek Iron
Sobota, 29 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
Stykó a wy planujecie w końcu jakiś koncert? chyba że mnie cos ominelo ;)
WM[adm]
Sobota, 29 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
Ominął Cię koncert na zlocie motocyklistów, drogi Maćku.
Ale oszywiście planujemy dalsze występy, najbliższy 11 września w MDKu ... tyle wiem do tej pory, następny gdzieś na początku października ...
szczegóły pozostaną owiane tajemnicą ;]
Maciek Iron
Sobota, 29 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
no niestety wakacje wakacje jak wy graliście to ja stałem na szczycie Świnicy i miałem cały kraj u stóp (jak ja sie lubie przechwalić- prawie jak Ramzes;) ) ale do tego emdeka to trza zajrzeć no ba!
dzacu
Sobota, 29 sierpnia 2009
0
0 0
+ -
Maćku ja liczę że Wy też zagracie.

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK