kurde myślałem że mój pomysł przejdzie , okazuje się że jednak nie mają forumowicze poczucia humoru...ale jeszcze do niego wróce...dzacu nie grasz disco polo ale bronisz toplesów więc może jednak? popracuje nad wami :P
myślę że miasto chciało zadowolić wszystkich mieszkańców dlatego zaprosiło taki przekrój na majówkę, w innym przypadku zawsze któraś część mińszczan byłaby niezadowolona,a kolejność zespołów jest adekwatny do gustów naszej społeczności
Grałem już w takich miejscach że majówka z Topless to jak wspólny występ w Carnegie Hall z Padarewskim. Zresztą dobre toples nie jest takie złe....pamiętam plażę w ST.Tropez...miód na moje oczy.
ja proponuje ściągnąć do mińska Motley Crue, ew mogę pomóc..zadanie dla NIKu...będziemy mieli zajebistego rocka z jajami przy których nasze kapelki mają jak wróbelki a przy tym jete szczypta disco polo i mińszczanki topless :)
Maciek nie bulwersuj sie tak, twoj barbatus tez jedynie szarpie struny i nic tam ciekawego nie slyszalem jedynie darcie ryja bo growl to nie byl napewno i proste lomotanie w perke i gitary drugim rotting head to nie jestescie :) zreszta pewnie nigdy na zywo nie slyszales nawet rottingow bo wtedy po drabinie na dywan wchodziles.
tak się składa że słyszałem rotting head i mam nawet kasete demo i byłem na koncercie w dujcu więc tu się boleśnie zawiodłeś...i zdecydowanie wole to co robię z barbatus, nawet się ciesze ze nie mam takiego wokalu jak tamten...bo po co... drabine mam w pokoju, jeśli chcesz zapraszam to się powspinamy razem...mi to na dobre wyszło..adios :P
poza tym gdzie ja się bulwersuje...ja się tylko śmieje...bo świat jest śmieszny...pośmiejmy się razem....poza tym próbowałam zmienić temat...nikt nie podłapał...
niemniej : teraz już poważnie . każdy swoje zdanie wyraził i super że miał odwagę...w życiu nie dceni się tylko lizusów. ja osobiście postaram się dotrzeć pod ten budul, zbiore ekype i nakręcimy rock n rolla aż paskom oczy na wierzch wyjdą. spojrzę na to z drugiej strony. stay rock!
Maciek przypominam ze sprawa wygladala tak ze w momencie podpisywania umow wiadome bylo tylko tyle ze z minska zagra spin buckleys i delacore nikt nie wiedzial kto bedzie gral jako gwiazda i napewno kazdy myslal ze bedzie to utrzymane w klimacie niestety tak sie nie stalo a umowe zerwac mozna tylko wtedy trzeba by bylo okolo tysiaca zlotych wylozyc z wlasnej kieszeni wiec chyba lepiej zagrac i kupic lepszy sprzet niz nie zagrac i zaplacic kare umowna.
a po chuj się tłumaczyć, toż to osobista sprawa członków zespołów... dajcie spokój z tym biadoleniem, bedzie git ja wpadam posłuchać.
P.S. Powodzenia na scenie.
Qdel, dla ciebie to sama rozkosz... podwójna dawka tego co lubisz, troch rocka trochę disco :) szkoda, że nie grasz bo mógłbyś dwa koncerty odegrać na jednej scenie :)
do moderatora: temat tej pary przeniesiony stać się powinien na randka pl. :) pozdro dla blastów, słuchałem już demka, git hehe... przed premierą ale reklamę wam zrobię! :)
zenek martyniuk wymiata! :) w białej podlaskiej spadł ze sceny i złamał noge, w jednym z warszawskich klubów wpadł do fontanny a w siedleckiej huśtawce zaśpiewał 4 piosenki, potem poszedł na 3 h na piwo a potem wrócił i ..zaśpiewał jeszcze 4ry hehe
Jak zwykle to samo- we wlasnym gronie,sami się promując i ciagle na majówke sie angażując-.Moze sami sie bedziecie słuchali i sie...gwiazdorzy, krąg zamkniety- cwaniacki NIK-t. Wszędzie to samo egoizm i nepotyzm juz nie mowiąc o korupcji, paranoja .