-13°C

54
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 20.37
PM25: 33.52 (223,48%)
PM10: 42.37 (94,16%)
Temperatura: -13.16°C
Ciśnienie: 1015.36 hPa
Wilgotność: 55.82%

Dane z 03.02.2026 18:25, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Środa, 25 lutego 2009
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Luki mam pytanie dość proste: czy ty dopuszczasz taką mozliwość,że mi może się coś nie podobać? wydaje mi się,że jak tylko napiszę co myslę np o boomslave( punkosrolo do nich pasuje) to twoim zadaniem wtedy jest pojechać mi po całości... ja wiem że dusicie się w sosie własnym ale bez przesady...
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Środa, 25 lutego 2009
0
0 0
+ -
dopuszczam taką możliwość

ale obczaj pewną subtelną różnicę:

- ale ja nie pisze że MKL to gówno, teksty o motylkach "pukają w dno od spodu" i ludzie na MIńśku się z nich śmieją - tylko dlatego że mi się nie podoba ich muza. (tak naprawdę można by tak pojechać każdej kapeli - ja osobiście niemam nic do MKL)

Nabierz trochę szacunku do twórczości która nie mieści się w twoich zainteresowaniach i nikt, a przynajmniej ja, nie będzie ci "jechac po całości" - gwarantuję (za siebie).

a uwaga o duszeniu się we własnym sosie - była kalsycznym przykładem twojego poziomu - no more comments.
Maciek Iron
Środa, 25 lutego 2009
0
0 0
+ -
przynajmniej rozmowa jest wreszcie o muzyce....ja polecam nowego Saxona, stare dziadki a graja hard rocka z taka energią że młodzież wymięka , na żywo prezentują się jeszcze jokazalej, miałem okazje podziwiać 2 tyg temu. to dla mnie niepojęte że właśnie te legendarne zespoły rockowe i metalowe mają więcej werwy i nagrywają nieraz lepsze płyty niż nowe zespoły (no pomijając ostatnią wpadke Judas Priest). bo AC DC nie było tragiczne.
Wronek
Środa, 25 lutego 2009
0
0 0
+ -
Na polskiej scenie jest masa policjantów. Którzy nic nie robią, a tylko komentują ,żrą własne gówno i wtaczają je w obieg "forowych" egzystencji. Tylko aby połechtać swoje EGO.
Przez takich rozpadło się wielu zanim zaznali smak 1 płyty. Przez takich wielu dobrych nie usłyszymy, gdyż stwierdzą iż nie warto dla policji śpiewać. Policji sceny.
A dla tych którzy tak wiedzą co jest takie zajebiste, najlepsze, najprawdziwsze i twierdzicie , że to jest prawdziwe i lepsze, powiem jedno GÓWNO WIECIE.
jerry db
Środa, 25 lutego 2009
0
0 0
+ -
Zapraszam szanownych forumowiczów w sobotę 28.02 do Pałacu na koncert Dogbite :

http://www.youtube.com/watch?v=nv82zzjnG_c&feature=related

and local entertainment foxrock group - Lisy

godzina 18.00

Z niespodzianek - gościnnie na gitarze Rafał 'Rogal' Rogulski - Gandahar, Złe Psy
WM[adm]
Czwartek, 26 lutego 2009
0
0 0
+ -
Dogbite. wybornie. świetny zespół z genialnymi tekstami no Lisy także niczego sobie. fantastyczny układ na koncert. nie mogę się doczekać. w końcu spełni się moje największe marzenie i usłyszę Lisów na żywo.
p.s.
pod wpływem uwag Lukiego zweryfikowałem swój pogląd na Boomslave, naprawdę warto ich posłuchać czego życzę także Maćkowi Iron. Już ci mówiłem, chłopie opanuj się i zacznij słuchać doskonałej muzy jak ja czyli MKLu i Boomslave. naprawdę jestem pod wrażeniem wspominanej kapeli.
WM[adm]
Czwartek, 26 lutego 2009
0
0 0
+ -
Dopiero co nazwałeś ją żenada!!!!. Czlowieku mozna sobie o tobie zdanie wyrobic nawet ciebie nie widzac nie znajac wystarcza wpisy. Albo robisz sobie teraz jaja z Boomslave albo jestes dziorawy mentalne jak sito.
Wronek
Czwartek, 26 lutego 2009
0
0 0
+ -
W każdym zamku był choćby jeden błazen.. nie?
Maciek Iron
Czwartek, 26 lutego 2009
0
0 0
+ -
nie czepiajcie sie Noltego, po prostu miłość do mkl przysłoniła mu reszte swiata, może nolte to nastolatek, ja znam 12latkow zapatrzonych np w ruhanne i nic innego nie lubia, a macie dowód że nolte to nie gimnazjalista np i ma pryszcze i jeszcze nie dojrzał do otwartości na muzyke?????
Maciek Iron
Czwartek, 26 lutego 2009
0
0 0
+ -
chodzilo oczywoście o rihanne ale przypadkiem wyszedł mi niezły joke hehe. w koncu u jest obok i na klawiaturze hehe
WM[adm]
Piątek, 27 lutego 2009
0
0 0
+ -
błazen jak błazen ale wronku pamiętaj że przed królem biegali trefnisie...kilku tu widzę
elvis_buckleys
Piątek, 27 lutego 2009
0
0 0
+ -
Do Maciek Iron: rzeczywiście niezłe to! Ruhanna, szacun!!!! :):):)
Maciek Iron
Piątek, 27 lutego 2009
0
0 0
+ -
...dzięki. nawet taka blondynka jak ja czasem błyśnie hehe
Wronek
Piątek, 27 lutego 2009
0
0 0
+ -
spoglądanie na ludzi przez pryzmat forum jest jak przez czarno białe szkła. "Jeśli jednakowo oceniamy ludzi faszystą jesteś ty faszystą jestem ja..."
minskmaz Postów: 61
perso
minskmaz, postów: 61
Niedziela, 1 marca 2009
0
0 0
+ -
może coś o sobotnim (wczorajszym)koncercie w MDK-u.
WM[adm]
Niedziela, 1 marca 2009
0
0 0
+ -
niesamowita muzyka. Lisy to fantastyczny band, genialny gitarzysta i wokalista zrobił swoje - zagrał i zaśpiewał swe doskonałe pod każdym względem teksty wprost fenomenalnie. jestem pod wrażeniem geniuszu pana Chryciuka i spółki. wyrasta nam w mieście solidny zespół, który zapewne będzie rozpoznawany nie tylko w naszym mieście...życzę sukcesów i czekam na kolejne występy. tak trzymać! pa, pa...oszałamiające.
P.S
czekam z niecierpliwością na kolejny genialny teledysk, mam nadzieję, że autor popisze się ponownie nietuzinkową pomysłowością przy kręceniu klipu.
WM[adm]
Niedziela, 1 marca 2009
0
0 0
+ -
(i tak na marginesie) marzy mi się zobaczyć wspólny koncert na jednej scenie następujących kapel z Mińska : MKL, Boomslave, DeLaCore i jako gwiazdę koncertu zespół Lisy. Myślę, że nie jestem odosobniony w tym pomyśle.
mińsk mazowiecki Postów: 95
endzlu666
mińsk mazowiecki, postów: 95
Niedziela, 1 marca 2009
0
0 0
+ -
http://www.youtube.com/watch?v=5uXu067MTqI&feature=related
Maciek Iron
Niedziela, 1 marca 2009
0
0 0
+ -
Endzlu poruszył dobry temat: jak wam sie podoba black ice? bo ja uwielbiam kawałek rock n roll train a reszta kawałków jednak dosyć szara... aha Nolte, myśle żeTwoj pomysl jest bardzo dobry i wielu mińszczan by sie ucieszyło, ja niestety przez chorobę przegapiłem wczorajszy koncert ale jakbyś podjął sie organizacji tego co proponujesz miałbym druga szanse! trzymam za Ciebie kciuki...
WM[adm]
Niedziela, 1 marca 2009
0
0 0
+ -
W tego zestawu to jako Hmm "gwiazda" powinien zagrać DLC a nie jakies Lisy. Choć sam nie lubie muzyki DLC taki jest fakt. Lisy to miński Feel :(

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK