7°C

54
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 21.89
PM25: 33.87 (225,81%)
PM10: 44.08 (97,96%)
Temperatura: 6.55°C
Ciśnienie: 1024.33 hPa
Wilgotność: 71.46%

Dane z 04.10.2026 07:50, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

ZESPÓŁ NA WESELE

498 postów
minsk Postów: 3
marekwisniewski0
minsk, postów: 3
Czwartek, 7 stycznia 2016 • 13:35:17
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Mnie spodobał się zespół weselny http://www.zespolnafali.pl/ , ponieważ mogłem posłuchać ich utworów w internecie. Mają bardzo bogaty repertuar utworów zarówno zagranicznych jak i polskich.
Mińsk Postów: 1
maximminsk
Mińsk, postów: 1
Wtorek, 12 stycznia 2016 • 12:58:34
+2
+2 0
+ -
Szanowna Pani " Aśka M." pragnę się podzielić z Panią swoim spostrzeżeniem, jeszcze nie widziałem żeby ktoś stojąc sam na scenie zagrał "na żywo" na oczepinach gdzie reszta zespołu w mniejszy lub większy sposób również w nich uczestniczy co do "podkładu" proszę poczytać sobie na tematycznych forach czym się różni "aranżacja" od "stylu" (zwanego przez Panią podkładem) od 14 lat oczepiny są grane przez jedną osobę i nie zamierzamy tego zmieniać, a Pani życzymy żeby znalazła Pani idealny zespół na swoje wesele, gdzie wszyscy goście bez wyjątku będą zadowoleni. z pozdrowieniem GW MAXIM
mińsk mazowiecki Postów: 3
jacek1983
mińsk mazowiecki, postów: 3
Środa, 13 stycznia 2016 • 08:19:51
0
+1 -1
+ -
NIE POLECAM zespołu DANCE DAY - całkowita porażka. Widziałem ich na kilku występach plenerowych i klapa. Szkoda chłopaków którzy tam grają, może gdyby zmienili tego swojego wokalistę okularnika to mieli by szansę (niby WODZIREJ grupy).
Pseudo zespoły należy tępić.
Godnym polecenia jest EFEKT z Mrozów.
GDdaniel
Czwartek, 14 stycznia 2016 • 20:47:22
+1
+1 0
+ -
kurde blaszka co to znaczy pseudo zespoły? bo może musze szukać na swoje wesele jakichś arcymagików którzy wyciągną ode mnie ostatni grosz...
jacek1983
Piątek, 15 stycznia 2016 • 08:26:35
-2
0 -2
+ -
bo to małolaci, którzy uważają się za nie wiem jakich artystów, a szczególnie ich wokalista. Jeśli masz wydać pieniądze to na coś co jest tego warte!!! Z pewnością oni nie są!!!
Kałuszyn Postów: 5
pablo092
Kałuszyn, postów: 5
Piątek, 15 stycznia 2016 • 11:40:37
0
0 0
+ -
Dlatego z pełną odpowiedzialnością polecam zespół Volter. Zespół ten gra muzykę tylko i wyłącznie na żywo. Super prowadzący który zabawi zarówno osoby młode jak i starsze. Byłem na kilku weselach, które prowadzili i goście byli mega zadowoleni.
GDdaniel
Piątek, 15 stycznia 2016 • 20:52:53
0
+1 -1
+ -
nie ważne czy małolaci czy stare wygi chcą grać to grają, liczy się zaangażowanie w prace, ogólnie są w porządku byłem na ich występie w siennicy w czerwcu i zaprezentowali się dobrze, trzymaj się jacek placek hehe
Mińsk Mazowiecki Postów: 24
gama
Mińsk Mazowiecki, postów: 24
Piątek, 15 stycznia 2016 • 22:53:08
0
+1 -1
+ -
A co Was obchodzi czy to na żywo, czy nie na żywo?. Ważne, żeby była dobra zabawa i zaangażowanie zespołu. Goście weselni, jako sobie wypija, to i tak maja to gdzieś, zapamiętają jedynie to, czy zespół dobrze bawił ludzi. Nie mam racji?
minsk mazowiecki Postów: 2
maryjusz
minsk mazowiecki, postów: 2
Środa, 20 stycznia 2016 • 22:32:16
+1
+1 0
+ -
Nie polecam zespołu LIVE samo gwiazdorstwo muzyka sztuczna a w dodatku zero szacunku dla gości a szczególnie pan "grajac udajacy" na keyboardzie.
Mińsk Mazowiecki Postów: 23
DanceDay.pl
Mińsk Mazowiecki, postów: 23
Środa, 20 stycznia 2016 • 23:00:05
+1
+1 0
+ -
Witaj "jacek1983" w nawiązaniu do Twoich komentarzy

1. Zespół Dance Day ma swoich odbiorców i czujemy się świetnie z muzyką którą wykonujemy na żywo. Wiem, jeden lubi disco, inny pop, ktoś inny rock czy heavy. Nie dogodzimy wszystkim.

2. Używanie wulgaryzmów w stosunku do moich kolegów i koleżanki uważam za totalną Twoją porażkę, jako że jest to naruszeniem dóbr osobistych. Nie wiem dlaczego kolegę Darka - obrażasz? Bo ma okulary, bo nie trafia w Twój gust?
Ja zawsze wolałem patrzeć na kobiety, a mamy Perełkę-kobietę w zespole. To że faceci w okularach Cię przyciągają... nie mam pojęcia jak Cię odbierać.

3. W zespole Dance Day owszem, grają/śpiewają 3 młode osoby i 3-ech dorosłych facetów.

4. Te 3 młode osoby realizują się i stale kształcą udzielając się w projektach o których Ty pewnie nie pomarzysz (zresztą tak jak my starsi) i nie sądzę byś w wielu kwestiach im/nam dorównał.

5. Polecasz zespół Efekt, ok. Mam nadzieję że w nim nie grasz bo znany jest nam skład tego zespołu i wolałbym nie myśleć że koledzy robią sąsiadom pod drzwi.

6. W przeciwieństwie do Ciebie kolego, domniemam Jacku, my nie plujemy/obrażamy naszych kolegów z Mińska i okolic, wręcz przeciwnie, pomagamy sobie koleżeńsko bo jesteśmy muzykami z zasadami, które dla Ciebie mogą być ciężko pojęte.

7. Mówisz że chcesz nas tępić? Nie mam pojęcia kto Ci zrobił krzywdę? Wiedz że sporo fajnych ludzi z Mińskiej sceny z nami współpracuje i chyba mają się dobrze, jesteśmy otwartą, zgraną ekipą przyjaciół/kolegów/kumpli.

8. Współpracujemy z Rainbow, Horus, świetnym akustykiem Qdłem i jego fajnym zapleczem sprzętowym - kolegą Krzyśkiem (nagłośnienie na wieczorkach tanecznych), projektem Kamila z Partnera, Diamentem, i kilkoma innymi zespołami o których może zapomniałem. Darzymy się sympatią i wzajemną pomocą/fajnymi relacjami. Wspieramy, wymieniamy gratami/sprzętem. Pomagamy w zleceniach jak sami mamy bizi.

9. Wiedz że ostatnie imprezy były bardzo udane. Sylwester i kolejne poczynione inwestycje w super nagłośnienie, świetne oświetlenie, prace nad nowym materiałem.
Po Sylwestrze w Warszawie, zapewniono nam miejsce na kolejne zlecenia w Warszawie gdzie już podpisałem 4 zlecenia na 2016r. A ludzie cały czas piszą i dzwonią.

10. Z myślą że masz ten rocznik z profilu, że jesteś osobą dorosłą z rocznika 1983r. wierzę że oficjalnie przeprosisz mojego kolegę - głównego wokalistę - też Wodzireja, którego też staram się wspierać, "małolatów" z zespołu - oficjalnie na forum.

Ps1. No i napisz co może w 1% Ci się podoba najbardziej w Dance Day P)

Ps2. Konsekwencje Twojej dziwnej inicjatywy ubliżania niestety zostaną potraktowane jak wśród dorosłych. Ja jestem rocznik '81 i staram się nie dyskutować, a rozliczać w stosownych organach władzy.

Duży chłopak jesteś to zrozumiesz. Wnioski sam wyciągniesz.

Do zobaczenia.
Cześć, pozdrawiam,

Piotr - gitarzysta, wokalista, kompozytor, aranżer zespołu Dance Day

www.DanceDay.pl

info@danceday.pl
Mińsk Postów: 12
edit87
Mińsk, postów: 12
Czwartek, 21 stycznia 2016 • 08:15:36
+1
+1 0
+ -
do Maryjusz....... nie byłam na imprezie z LIVE więc nie znam ich podejścia do klientów/gości, ale już wcześniej pisałam na tym forum, że po obejrzeniu filmów na facebooku, .........,,na żywo" dobre sobie. Albo za szybko leci podkład, albo palce chodzą za wolno. Tyle w temacie.
Lublin Postów: 1
KrzysiekT
Lublin, postów: 1
Piątek, 22 stycznia 2016 • 23:25:59
0
0 0
+ -
Zapraszam do przesłuchania zespołu muzycznego Night Light z Lublina
www.zespol-muzyczny-nightlight.pl, Dojeżdżamy do Warszawy, Mińska i okolic...
jacek1983
Niedziela, 24 stycznia 2016 • 08:14:01
0
0 0
+ -
Dance Day tym wpisem dowiedliście że jesteście prawdziwymi dzieciakami. Słowa krytyki przyjmuje sie na "klatę" i z honorem. Każdy może mieć swoje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać. Temu służy to forum. Kazdy moze wyrazić własny pogląd. Tłumaczcie się dalej jak na prawdziwych artystów przystało ha ha ha
warszawa Postów: 1
nowak_oliwia
warszawa, postów: 1
Wtorek, 23 lutego 2016 • 13:01:25
0
0 0
+ -
Witam, czy ktoś może był na weselu prowadzonym przez zespół Milagro z Mińska Mazowieckiego? Jakie są Wasze opinie na ich temat? Co o nich sądzicie? Jak grają i jak prowadzą oczepiny?
Mińsk Mazowiecki Postów: 60
george
Mińsk Mazowiecki, postów: 60
Środa, 24 lutego 2016 • 14:52:34
0
0 0
+ -
nowak_oliwia wysłałem Ci na priv. Może skorzystasz.
marcelinka
Niedziela, 28 lutego 2016 • 21:55:55
0
0 0
+ -
Co do zespołu poleciłabym zespol volter bawiliśmy sie przy ich muzyce na sylwestra i ostatkach w sali w Grodzisku.Godne polecenia
Warszawa Postów: 2
zofia1975
Warszawa, postów: 2
Poniedziałek, 7 marca 2016 • 11:02:26
0
0 0
+ -
Ja polecam ten zespół - zespół muzyczny. Są świetni, byłam już na dwóch weselach na których grali i pokazali pełen profesjonializm!
Warszawa Postów: 2
zofia1975
Warszawa, postów: 2
Poniedziałek, 7 marca 2016 • 11:03:24
0
0 0
+ -
Ja polecam ten zespół - [url=http://pajacyk.pl*]zespół muzyczny[/url]. Są świetni, byłam już na dwóch weselach na których grali i pokazali pełen profesjonializm!
Warszawa Postów: 12
AgnieszkaKruczyk
Warszawa, postów: 12
Sobota, 12 marca 2016 • 10:20:29
0
0 0
+ -
ja moge podpowiedziec alternatywe dla zespołu, zazwyczaj bywałam na weselach gdzie była jakaś kapela, ale ostatnio byłam na 2 weselach gdzie grał dj i super się bawiłam, nie spodziewałam się , że dj i wodzirej w jednym może tak super poprowadzic wesele. Z agencji playdjs grał właśnie dj Irek, który nie dość, ze ma super głos to potrafi rozmawiać z gośćmi i zabawić wszystkich podczas krótkich przerw.
Mińsk Mazowiecki Postów: 11
Rafal81
Mińsk Mazowiecki, postów: 11
Czwartek, 31 marca 2016 • 15:54:38
0
0 0
+ -
To forum to ewidentnie jakieś robienie sobie kryptoreklamy. Piszecie, polecacie, dziwne to...
Bierzemy DanceDay bo ekipa fajna i grają z ręki. No i piszą o sobie i są szczerzy. Poznałem osobiście część muzyków i polecam takich ludzi. Polecam kontakt.
Dziwne że konkurencja tak źle ich komentuje, hehehhe... Bawiłem się na Sylwestrze w Wawie, pobawię się z gośćmi na moim weselu P)

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK