Witaj "jacek1983" w nawiązaniu do Twoich komentarzy
1. Zespół Dance Day ma swoich odbiorców i czujemy się świetnie z muzyką którą wykonujemy na żywo. Wiem, jeden lubi disco, inny pop, ktoś inny rock czy heavy. Nie dogodzimy wszystkim.
2. Używanie wulgaryzmów w stosunku do moich kolegów i koleżanki uważam za totalną Twoją porażkę, jako że jest to naruszeniem dóbr osobistych. Nie wiem dlaczego kolegę Darka - obrażasz? Bo ma okulary, bo nie trafia w Twój gust?
Ja zawsze wolałem patrzeć na kobiety, a mamy Perełkę-kobietę w zespole. To że faceci w okularach Cię przyciągają... nie mam pojęcia jak Cię odbierać.
3. W zespole Dance Day owszem, grają/śpiewają 3 młode osoby i 3-ech dorosłych facetów.
4. Te 3 młode osoby realizują się i stale kształcą udzielając się w projektach o których Ty pewnie nie pomarzysz (zresztą tak jak my starsi) i nie sądzę byś w wielu kwestiach im/nam dorównał.
5. Polecasz zespół Efekt, ok. Mam nadzieję że w nim nie grasz bo znany jest nam skład tego zespołu i wolałbym nie myśleć że koledzy robią sąsiadom pod drzwi.
6. W przeciwieństwie do Ciebie kolego, domniemam Jacku, my nie plujemy/obrażamy naszych kolegów z Mińska i okolic, wręcz przeciwnie, pomagamy sobie koleżeńsko bo jesteśmy muzykami z zasadami, które dla Ciebie mogą być ciężko pojęte.
7. Mówisz że chcesz nas tępić? Nie mam pojęcia kto Ci zrobił krzywdę? Wiedz że sporo fajnych ludzi z Mińskiej sceny z nami współpracuje i chyba mają się dobrze, jesteśmy otwartą, zgraną ekipą przyjaciół/kolegów/kumpli.
8. Współpracujemy z Rainbow, Horus, świetnym akustykiem Qdłem i jego fajnym zapleczem sprzętowym - kolegą Krzyśkiem (nagłośnienie na wieczorkach tanecznych), projektem Kamila z Partnera, Diamentem, i kilkoma innymi zespołami o których może zapomniałem. Darzymy się sympatią i wzajemną pomocą/fajnymi relacjami. Wspieramy, wymieniamy gratami/sprzętem. Pomagamy w zleceniach jak sami mamy bizi.
9. Wiedz że ostatnie imprezy były bardzo udane. Sylwester i kolejne poczynione inwestycje w super nagłośnienie, świetne oświetlenie, prace nad nowym materiałem.
Po Sylwestrze w Warszawie, zapewniono nam miejsce na kolejne zlecenia w Warszawie gdzie już podpisałem 4 zlecenia na 2016r. A ludzie cały czas piszą i dzwonią.
10. Z myślą że masz ten rocznik z profilu, że jesteś osobą dorosłą z rocznika 1983r. wierzę że oficjalnie przeprosisz mojego kolegę - głównego wokalistę - też Wodzireja, którego też staram się wspierać, "małolatów" z zespołu - oficjalnie na forum.
Ps1. No i napisz co może w 1% Ci się podoba najbardziej w Dance Day P)
Ps2. Konsekwencje Twojej dziwnej inicjatywy ubliżania niestety zostaną potraktowane jak wśród dorosłych. Ja jestem rocznik '81 i staram się nie dyskutować, a rozliczać w stosownych organach władzy.
Duży chłopak jesteś to zrozumiesz. Wnioski sam wyciągniesz.
Do zobaczenia.
Cześć, pozdrawiam,
Piotr - gitarzysta, wokalista, kompozytor, aranżer zespołu Dance Day
www.DanceDay.pl
info@danceday.pl