8°C

55
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 22.45
PM25: 34.85 (232,31%)
PM10: 45.74 (101,65%)
Temperatura: 7.70°C
Ciśnienie: 1024.24 hPa
Wilgotność: 70.34%

Dane z 04.10.2026 08:35, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

ZESPÓŁ NA WESELE

498 postów
krystian74
Czwartek, 10 września 2015 • 08:44:36
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Zespół Muzyczny Live.
Mińsk Mazowiecki Postów: 21
Klara Kot00
Mińsk Mazowiecki, postów: 21
Czwartek, 10 września 2015 • 09:41:51
0
0 0
+ -
polecacie irys ?
Mińsk Mazowiecki Postów: 22
aaandy
Mińsk Mazowiecki, postów: 22
Niedziela, 13 września 2015 • 13:09:14
0
0 0
+ -
według mnie Irys to najlepszy zespół w okolicy! Byliśmy z nimi na kilku weselach i u nas za rok też będą grać! Panowie znają się na graniu i wiedzą co zrobić żeby goście nie siedzieli za stołami :) osobiście polecam :)
Mińsk Maz Postów: 3
Jerzy76
Mińsk Maz, postów: 3
Poniedziałek, 14 września 2015 • 19:25:57
0
0 0
+ -
Polecam zespół muzyczny LIVE
Mińsk Mazowiecki Postów: 6
Jaszmurka
Mińsk Mazowiecki, postów: 6
Wtorek, 15 września 2015 • 13:33:16
0
0 0
+ -
Nasze wesele było 3 dni temu, więc mogę na świeżo ocenić zespół Slang. Spotkałam się tu na forum z opiniami, że to zespół raczej dla starszych ludzi i tego się trochę obawiałam, ale okazało się, że zupełnie bezpodstawnie. Największy plus - wokalistka i gra na żywo. Przerwy tylko na gorące dania, oczepiny z klasą. Goście wychodząc chwalili zespół, bawili się i starsi i młodsi. Z czystym sumieniem polecam.
Mińsk Mazowiecki Postów: 2
Mariola1111
Mińsk Mazowiecki, postów: 2
Wtorek, 15 września 2015 • 18:55:33
0
0 0
+ -
Ktoś coś o zespole Extim ?
Mińsk maz. Postów: 2
Dorota9
Mińsk maz., postów: 2
Sobota, 26 września 2015 • 08:59:56
0
0 0
+ -
czy wie ktoś,który zespół z okolic Mińska poszukuje wokalistki ? :)
Mińsk maz. Postów: 2
Dorota9
Mińsk maz., postów: 2
Sobota, 26 września 2015 • 09:03:33
0
0 0
+ -
co do wesela to z ręką na sercu mogę polecić zespół SLEYD . Są świetni, nie ma opcji żeby ktoś siedział za stołami i nie tańczył , najlepiej prowadzili biesiadę. Najlepszy zespół jaki znam !!
mińsk mazowiecki Postów: 1
avon123
mińsk mazowiecki, postów: 1
Piątek, 23 października 2015 • 14:05:33
0
0 0
+ -
U mnie grał zespół RECK DANCE z Wyszkowa.My jak i goście weselni byliśmy zachwyceni tego jak bawią gości.Do tego grają muzykę na czasie jak i inne hity lat 70-80.Polecam bo naprawdę warto.
http://www.reckdance.pl/
katarzynag
Środa, 28 października 2015 • 17:35:14
0
0 0
+ -
Czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat zespołu Orion?
wielgolas Postów: 55
wielgolas
wielgolas, postów: 55
Środa, 28 października 2015 • 22:14:12
0
0 0
+ -
ORION zawsze w formie https://www.youtube.com/watch?v=3f_nDwVbPco
Mińsk Postów: 6
monikowska
Mińsk , postów: 6
Sobota, 14 listopada 2015 • 09:40:37
-2
0 -2
+ -
wszystkie, tylko nie Maxim..kiedys ladnie grali, teraz sie baardzo zepsuli...
Mińsk Mazowiecki Postów: 11
Rafal81
Mińsk Mazowiecki, postów: 11
Wtorek, 17 listopada 2015 • 11:05:21
+1
+1 0
+ -
Ja polecam zespół DanceDay - www.danceday.pl
Grali u nas poprawiny i żałuję że nie zagrali na weselu. Ceny mają bardzo przyziemne jak na 6-cio osobowy skład. Widać że grają na żywo, gitarzyści dają radę przy rocku jak i przy disco jest super. Świetny głos wokalistki.
Lublin Postów: 1
sonia348
Lublin, postów: 1
Wtorek, 17 listopada 2015 • 18:54:42
0
0 0
+ -
ja polecam zespół Flores z Lublina http://www.zespol-flores.pl/ nasi goście i my bylismy zachwyceni!
krystof31
Sobota, 21 listopada 2015 • 10:53:43
0
0 0
+ -
Jeśli wolno zapytać 'monikowska" o którym zespole Maxim piszes w okolicy mińska są dwa, jeden z Mińska drugi z okolic siedlec. O tym z Mińska do tej pory były zawsze dobre opinie ?
ninka83
Piątek, 27 listopada 2015 • 10:36:50
0
0 0
+ -
Byłam ostatnio na ślubie mojego bratanka. Zespół muzyczny jaki zamówiła para młoda wywarł na mnie ogromne wrażenie. Dało się poznać, że członkowie zespołu mieli doświadczenie w tego typu imprezach i prócz pięknej linii muzycznej potrafili odpowiednio zabawiać gości. Gdybyś była zainteresowana to podsyłam Ci namiary na nich http://www.favore.pl/452403_zespol-muzyczny-sylwest...
zgoli123
Wtorek, 1 grudnia 2015 • 13:05:09
0
0 0
+ -
ja się ostatnio bawiłam na weselu znajomych, u których grał zespół Sto Lat. Dłuugo mnie nogi bolały od tańca :)
Chuta Postów: 3
DawidPotul
Chuta, postów: 3
Poniedziałek, 21 grudnia 2015 • 08:37:36
0
0 0
+ -
Niedługo mam wesele i potrzebuję oprawy muzycznej. Polecicie mi jakiś dobry zespół na wesele w Lubuskiem http://www.zespolnafali.pl/. Musi być sprawdzony, najlepiej jakby mieli jakieś demo.
Aśka M.
Sobota, 2 stycznia 2016 • 16:26:36
0
+1 -1
+ -
Witam. Jako, że rok 2015 był u mnie rokiem weselnym podzielę się swoimi spostrzeżeniami na temat kilku zespołów z okolic Mińska. Zaznaczam, że wyrażam tylko swoje zdanie:)

1. MAXIM- bawiłam się przy tym zespole pierwszy raz na weselu u koleżanki w czerwcu. Słyszałam przed weselem same ochy i achy na ich temat. Niestety okazało się, że są kompletnie przereklamowani! Kawałki leciały z podkładu. Oczepiny w miarę ok, jednak słynna "ciotka z Ameryki" zepsuła wszystko. Rozumiem, że miało być to super śmieszne, jednak teksty były JAK DLA MNIE mało zabawne. Co bardzo mi się nie podobało to to, że na oczepinach muzyka leciała cały czas z podkładu! Zespół nawet nie udawał, że grają, po prostu wszyscy sobie stali:D Za takie pieniądze jakie biorą za wesele to nie powinno mieć miejsca, zespół powinien całe oczepiny grać na żywo!! Dodam, że byłam po raz drugi na weselu z nimi we wrześniu i wszystko z pierwszego wesela powtarzało się: te same teksty, ta sama "ciotka z Ameryki" itd...

Na plus dla MAXIMa: mięli w miarę krótkie przerwy.

2. TAKT- bawiłam się z nimi na weselu w maju. Zespół ok. Grali fajnie, jednak jak dla mnie za bardzo dyskotekowo. Grali i śpiewali dynamicznie, w moim odczuciu zbyt dynamicznie. Brakowało mi wolniejszych utworów, na weselu bylo sporo młodzieży ale też osób starszych, którzy rzadko wychodzili na parkiet. Na dyskotekę zespół zdecydowanie na tak, na wesele- raczej nie.

Na plus: zdecydowanie są bardzo "na czasie". Grają dużo nowych utworów. Przerwy robili w miarę krótkie. Bardzo ładnie, elegancko wyglądali:)

3. SLANG- grali na weselu na którym się bawiłam w sierpniu. Czytałam opinie, że jest to zespół dla starszych ludzi i młodzi się przy nich nie wybawią. Odniosłam przeciwne wrażenie. Bawili się i starsi i młodsi. Nie powiedziałabym, że grają same stare kawałki- było też sporo nowości. Jeśli ktoś lubi zespoły typowo weselne to zdecydowanie się przy nich wybawi. Jeśli ktoś lubi wesela ala dyskoteka- radzę szukać innego zespołu.
Odniosłam wrażenie, że zespołowi nie do końca wyszły oczepiny- mogliby bardziej zabawiać gości oraz jeden konkurs im chyba nie wyszedł. Trzeba jednak przyznać, że oczepiny prowadzili z klasą- nie było żadnych głupich tekstów jak to czasami się zdarza na weselu wodzirejom.

4. KRYTERIUM- jestem zdecydowanie na tak. Cechuje ich różnorodność repertuaru: grają kawałki starsze jak i nowości. Każdy znajdzie coś dla siebie :) Oczepiny prowadzą w fajnym stylu, wszystko z kulturą, profesjonalnie. Podobnie jak Slang mają już spore doświadczenie w tej dziedzinie, co widać gołym okiem.
Nie robią z wesela dyskoteki. Widzą przy czym goście dobrze się bawią i dopasowują do nich repertuar. Ciężko jednak u nich z wolnymi terminami- ale to też świadczy na plus dla nich:)

Miałam napisać jeszcze o jednym zespole przy którym miałam "przyjemność" się bawić, jednak wyleciała mi z głowy jego nazwa (może i lepiej). Zespół był beznadziejny, nie miał nawet perkusji: dla mnie zespół weselny bez tak podstawowych sprzętów = katastrofa.
Wodzirej zespołu chciał być śmieszny, rzucał głupkowatymi tekstami, niestety było to bardzo żałosne. Ponadto miałam wrażenie, że nie wiedzą co to gra na żywo.
Jak przypomnę sobie nazwę zespołu to dopiszę.
MagdaDz
Wtorek, 5 stycznia 2016 • 10:37:11
0
0 0
+ -
Najlepszy zespół na wesele http://pajacyk.pl* przy którym bawiłam się w 2015 roku to zdecydowanie Fiesta. Dobre wokale, świetna muzyka i przede wszystkim bardzo fajny kontakt z bawiącymi się gośćmi.

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK