-0°C

7
Powietrze
Wspaniałe powietrze!

PM1: 2.78
PM25: 4.40 (11,16%)
PM10: 5.02 (29,31%)
Temperatura: -0.34°C
Ciśnienie: 1019.18 hPa
Wilgotność: 62.91%

Dane z 09.04.2026 03:15, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Sesja 21.12.2015

29 postów
Mińsk Mazowiecki Postów: 173
krajan
Mińsk Mazowiecki, postów: 173
Sobota, 9 stycznia 2016 16:45:04
+3
+3 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Czyli chcesz powiedzieć że wg ciebie _AG_ ma objawy histerii? A ty znawca kobiecej psychiki opierasz się w swej diagnozie na teorii Hipokratesa. Ja osobiście wolę Zygmunta Freuda, który za podstawowy czynnik w powstawaniu histerii (obecnie używany termin to dysocjacja, konwersja) uznawał uraz psychiczny. I jeżeli u _AG_ widoczne są objawy tego zaburzenia, to tylko i wyłącznie z powodu zbyt długoterminowej aktywności na tym forum, gdzie można spotkać takich osobników jak ty. Tobie zresztą grozi to samo, gdyż zaburzenie to występuje zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Po analizie twoich wpisów, sądzę że doszło u ciebie, do utraty kontroli nad funkcjami psychicznymi, które zaczynają funkcjonować niezależnie od woli. Zbyt dużo emocji za mało kultury słowa (nabytej!). Poza tym termin KRETYN lub KRETYNKA, to osoba dotknięta wrodzonym zespołem niedoboru jodu, nazywanego dawniej kretynizmem lub matołectwem. Zbadaj u siebie poziom jodu!
Ze względu na niskie oceny posty użytkownika Phi Beta są widoczne tylko i wyłącznie dla zalogowanych użytkowników
krajan
Sobota, 9 stycznia 2016 18:55:41
+3
+3 0
+ -
Dobry żart nie musi obrażać, a ty ciągle to robisz. Dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę. Zdecydowanie wolę inny poziom rozrywki. Co do mojego napuszonego tonu, to został przeze mnie użyty w celu zmylenia przeciwnika, czyli ciebie. Jednak zbadaj u siebie poziom jodu!
Ze względu na niskie oceny posty użytkownika Phi Beta są widoczne tylko i wyłącznie dla zalogowanych użytkowników
krajan
Niedziela, 10 stycznia 2016 20:41:16
0
0 0
+ -
Jednym słowem kretynem nie jesteś, co mnie cieszy. Jednak dalej niepokoi mnie twój stan. Może zrezygnuj z picia C2H5OH bo nadmiar i zbyt częste używanie tej cieczy nasila ekspresję emocji i wzmaga agresję. Czas na zmiany w nowym roku!
krajan
Niedziela, 10 stycznia 2016 21:20:09
0
0 0
+ -
Chyba masz rację. Nie ma to jak dobre znieczulenie. Rozumiem cię całkowicie a patryjotom trza być a żeby być trzeba pić.
Mińsk Mazowiecki Postów: 8438
Aron
Mińsk Mazowiecki , postów: 8438
Poniedziałek, 11 stycznia 2016 19:08:10
0
0 0
+ -
I stało się Dąbrowski vicewojewodą mazowieckim.
krajan
Poniedziałek, 11 stycznia 2016 19:24:36
0
0 0
+ -
No tak stało się. I znów mamy okazję do wypitki jedni ze szczęścia a drudzy z nieszczęścia.

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK