1°C

17
Powietrze
Wspaniałe powietrze!

PM1: 6.21
PM25: 9.93 (66,21%)
PM10: 10.45 (23,23%)
Temperatura: 1.49°C
Ciśnienie: 998.85 hPa
Wilgotność: 87.25%

Dane z 22.12.2024 10:25, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

protest kobiet dziś w MMz

2550 postów
cymbalista
Piątek, 17 listopada 2023 19:58:03
+1
+1 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
skoro nie musisz to może odpuścisz ten wątek? może na nowe czasy założysz jakiś nowy, taki związany z Mińskiem Mazowieckim
Żabodukt Postów: 79203
kumak
Żabodukt, postów: 79203
Piątek, 17 listopada 2023 21:03:48
-1
0 -1
+ -
A ty co wtedy będziesz robic? Dopóki kobiety walczą i ich problemy nie załatwione będę tu przedstawiał ich troski... Minszczanek też one dotyczą.
Post edytowany
cymbalista
Piątek, 17 listopada 2023 21:28:01
+1
+1 0
+ -
tylko, że mińszczanki zrobiły w mieście jeden protest i ich walka o należne im prawa skończyła się. a ty oczywiście musisz międlić temat.
MIńsk Mazowiecki Postów: 5332
Zagłoba
MIńsk Mazowiecki, postów: 5332
Sobota, 18 listopada 2023 11:20:29
0
0 0
+ -
Zrobiły protest i poszły gotować wam obiad, prać, zajmować się dziećmi, i zabawiać was w alkowie...
Zagłoba
Sobota, 18 listopada 2023 12:28:14
0
0 0
+ -
A na koniec uprać wam gacie.
kumak
Sobota, 18 listopada 2023 12:51:42
-1
0 -1
+ -
@tylko, że mińszczanki zrobiły w mieście jeden protest i
Kłamstwo cymbalistów. Kumak był na trzech a dwa tutaj pokazał. Kobiet u nas nue bito pałami
Zagłoba
Sobota, 18 listopada 2023 16:48:44
0
0 0
+ -
Były na 3 protestach, a gacie piorą cały czas.
I co ma piernik do wiatraka?
A ... Stary Don Chichot nie lubi wiatraków i kobiet.
Post edytowany
Zolnierz
Sobota, 18 listopada 2023 16:55:44
+1
+1 0
+ -
A Donald lubi Merkel.....
I co to ma do rzeczy?
Zagłoba
Sobota, 18 listopada 2023 17:09:29
-1
0 -1
+ -
W kwestii pisowskiego talibanu - nic.
Zolnierz
Sobota, 18 listopada 2023 17:28:20
+1
+1 0
+ -
A w kwestii lewackiego Sojuza coś oznacza?
Mińsk Mazowiecki Postów: 3723
Totamto
Mińsk Mazowiecki, postów: 3723
Sobota, 18 listopada 2023 18:51:28
+2
+2 0
+ -
"poszły gotować wam obiad, prać, zajmować się dziećmi, i zabawiać was w alkowie...na koniec uprać wam gacie." bardzo współczuje twojej żonie Zagłoba, myślę że powinieneś się zastanowić jak traktujesz żonę.
Na początek kup pralkę to bardzo ułatwi życie twojej małżonce. Załadować pranie to i ty dasz radę. Pościeli teraz się już nie prasuje, a powiesić wyprane rzeczy, dasz radę. Obiad to też nic trudnego jest mnóstwo fajnych przepisów w necie, z czasem polubisz gotowanie, ja na przykład mam kilka ulubionych przepisów które robię. Dzieci? dasz radę, jak chodzą do szkoły najlepiej się podzielić i odrabiać lekcje na przemian to znaczy jedno gotuje drugie odrabia z dziećmi lekcję. A w alkowie no cóż, to już każdy indywidualnie, ale wyobraź sobie że kobieta też czasem ma z tego przyjemność. Jest sporo książek jak zadowolić kobietę.
kumak
Sobota, 18 listopada 2023 20:49:02
-1
0 -1
+ -
Post edytowany
żona_daaniela
Sobota, 18 listopada 2023 21:21:47
+3
+3 0
+ -
panie kumak, proszę o usunięcie filmiku oraz publiczne przeprosiny na tym forum. nie wyraziłam i nie wyrażam zgody na publikację mojego wizerunku oraz w szczególności wizerunku mojego dziecka! daję panu 72h. jeśli nie spowoduje pan usunięcia filmiku podejmę odpowiednie kroki, w tym na drodze sądowej. z poważaniem Agnieszka Sikorska.
Post edytowany
kumak
Niedziela, 19 listopada 2023 02:11:35
-1
0 -1
+ -
Szanowna pani oczywiście nie mam pojęcia kim pani jest i nie miałem na celu robiąc reportaż z tej demonstracji rozpowszechniania pani wizerunku. Ten kip to tylko zakończenie dość długiej demonstracji i na kanale też jest druga demonstracyjna prawo i też swoje prawa i zrobiłem reportaże z setek demonstracji. Proszę kontaktować się we wiadomości prywatnej i podać sekundę i część ekranu w którym się pani znajduje. Na Moim kanale jest dłuższa część i być może tez gdzieś tam pani jest. Moim zadaniem nie było filmowanie kobiet z dziećmi tylko demonstrację mińszczanek. jeśli pani poszła dalej to jest jeszcze film jak idziecie pana Piątkowskiego urywki z tej demonstracji.
"Co do zasady, rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim przedstawionej. Jeden z wyjątków od tej zasady głosi, że zgody nie wymaga się, jeśli osoba, której wizerunek został utrwalony, stanowi jedynie szczegół całości takiej jak na przykład impreza publiczna."
to tylko wycinek z prawa prasowego
jeszcze raz proszę o napisanie we wiadomości prywatnej gdzie i nie straszyć mnie sądami ponieważ nie złamałem prawa filmując to wydarzenie pozdrawiam
Post edytowany
kumak
Niedziela, 19 listopada 2023 09:09:39
-1
0 -1
+ -
ZAPOMNIAŁEM O TYM Wydarzeniu-Protest przed biurem Pawłowicz.to czwarta akcja w której brałem udział a możliwe było więcej. Nie na wszystkie mnie zapraszano ze sprzętem. Byłem oczywiście na demonstracji pod kościołem ale nie filmowałem ponieważ operator nie bierze udziału w wydążeniu a ja tez lubię pokrzyczeć. wszystkie reportaże są robione z myślą ze kiedyś będzie wolna POLSKA I ZOSTANIE DOKUMENT KTORY POKAŻE JAK WYGLADALA NASZA droga do wolności. Na filmach widać tych którzy walczyli i nie ma tych którym była władza się podobała. Oczywiście zawsze sa ludzie którzy chcą sfałszować historie jak cymbalista czyli człowiek o bardzo wielu nickach który będzie twierdzić ze u nas nic się nie działo. samych spotkań pod mińskim sądem było więcej jak dziesięć. Nasze panie były zawsze aktywne a tu akcja na znak protestu pani poseł Pawłowicz kiedy przez hejt takich ludzi jak ona młody człowiek popełnił samobójstwo- niestety takich przypadków było bardzo dużo. Protest przed biurem Pawłowicz
Post edytowany 4 razy
kumak
Niedziela, 19 listopada 2023 09:23:10
-1
0 -1
+ -
Tutaj akcja informacyjna polegająca no rozdawaniu ulotek- miała być większa demonstracja ale część kolegiów i koleżanek pojechała na demonstrację do Warszawy. chwała tym którzy zostali. Łatwo JEST WTOPIĆ SIE W TŁIM WARSZAWY. Trudniej pokazać swoje pokłady swoim sąsiadom i współmieszkańcom.NA tym filmie jest nasz niemiecki kolega pan Arnold który już niestety nie żyje. Kiedyś na niego pisowskie media wylały fale hejtu gdyż na demonstracje chodził z niemęcka flagą. Nie zapomnimy że kiedyś pod własnym domem jakiś postrzelony narodowiec go pobił.
pozdrawiam kolegów z prawicy którzy stali na tarasie domu rzemiosła i obserwowali nasze spotkanie- widać ich na pierwszym piętrze w lewym rogu- nawet sie z nimi przywitałem. na końcu słychać z daleka okrzyki precz z komuną
Post edytowany 2 razy
kumak
Niedziela, 19 listopada 2023 09:29:33
-1
0 -1
+ -
@tylko, że mińszczanki zrobiły w mieście jeden protest i
Kłamstwo cymbalistów.
Post edytowany
kumak
Niedziela, 19 listopada 2023 09:40:46
-1
0 -1
+ -
pożegnanie śp. Pawła Adamowicza. nasze miasto zawsze reagowało na to co się działo w naszym kraju. Miną lata i jak to w życiu wielu będzie chciało sobie przypisać zasługi w walce z dyktaturą- tu ci którzy walczyli o prawo Polaków do godnego życia
Post edytowany
kumak
Niedziela, 19 listopada 2023 09:50:45
-1
0 -1
+ -
dzięki takim spotkaniom które odbywały się w wielu miejscach naszego kraju były wysyłanie sygnał do rządu że nie zgadzamy się z ich polityką w stosunku do zmian w sądownictwie- Takie akcje również wspierały naszych dzielnych sędziów których kariery złamał aparat ministra Ziobry. to Oczywiście najwytrwalsi a takich spotkań było dosyć sporo i niektóre z nich można zobaczyć na tym portalu w aktualnościach. Po tym spotkaniu cześć aktywistek nakleiła nalepki na biurze mińskiej posłanki i wszystko skończył się w sądzie. odbył się szybki proces ale potem nasze bohaterki uniewinniono. Trzeba o nich pamiętać gdyż są dowodem na to że społeczeństwo mińskie nie sprzedało się za 500 plus i walczyło o nasze obywatelskie prawo do sprawiedliwych sądów.
Post edytowany
kumak
Niedziela, 19 listopada 2023 09:58:00
-1
0 -1
+ -
oczywiście nasi mieszkańcy też byli aktywni kiedy widzieli niesprawiedliwość u naszych sąsiadów
Post edytowany 2 razy

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK