Do Udien: Ja chodzę do Centrum Medycznego w Józefowie, pół godziny dojazdu ale mało ludzi i długie godziny pracy, nowy sprzęt diagnostyczny. Endokrynologa nie polecam, ale ginekologów jest kilku, ja chodzę do doktora Prusaczyka, moim zdaniem ma rozległą wiedzę, rozwiązał moje problemy endokrynologiczne, zleca mnóstwo badań, rozwiewa wszystkie moje wątpliwości odpowiada wyczerpująco na wszystkie moje pytania (zawsze przygotowuję się do wizyty spisując pytania na kartce bo potem boję się, że zapomnę zapytać), poświęca tyle czasu na wizytę ile potrzeba raz wizyta trwa 15min innym razem 45, (dlatego nigdy nie wchodzi się do niego o czasie, ale nie uważam tego za problem gdyż moim zdaniem warto czekać). Doktor sam ustala mi termin kolejnej wizyty więc nie wiem ile się teraz czeka ale zadzwoń i zapytaj jesli jestes zainteresowana 227693511.
Do Ju_s_tyna: nie wiem dokładnie jak to jest z tymi skierowaniami ale ostatnio byłam na prywatnej wizycie u kardiologa, miałam skierowania na kilka badań i miałam je wykonane na nfz w szpitalu w siedlcach, jakoś się dało.