Kumak, bo nikt na świecie nie chce rozmawiać z POdajnym bo PO co? Nie ma takiej potrzeby, gdyż on i tak wykona to co mu Niemcy każą.
Nawet grzecznie pójdzie do 2 wagonu gdy kanclerz Niemiec mu POwie.
I tyle w temacie.
Terroryści?
Przecież do tej pory pisałeś, że to biedni ludzie szukający swego miejsca na ziemi, a Polscy żołnierze to wataha psów, nie mówiąc już o mądrościach K- Szatan.
Kumak codziennie korzysta z języka rosyjskiego tylko ja wiem ze język rosyjski od wielu wieków to oręże ich propagandy.. Prawda taka że bez znajomości tego języka nigdy był się tego nie dowiedział.. Mam pretensje do nue żyjącej już mojej nauczycielki języka rosyjskiego że mi o tym nie powiedziała. Możliwe że nie miała tej wiedzy.
Wszystko wskazuje na to, że w rozmowach między prezydentem USA, prezydentem Ukrainy i przedstawicielami tzw. koalicji chętnych w Białym Domu nie weźmie udział przedstawiciel Polski. I bardzo dobrze. Niech w temacie mają głos ci który chcą pomagać również siła swoich armi. Już wkrótce możemy zostać z ręką w nocniku bo może przyjść czas że putin zechce przesmyk suwalski
Kumak, jak chcesz iść na wojnę to możesz się zgłosić.
Byłeś w wojsku czy w orkiestrze grałeś?
My się nigdzie nie wybieramy.
PS Skoro są chętni na wojnę- niech idą. Gdyby jednak nas nie obronili, to wtedy ja bede walczył, a kumaki i ci których POpiera będą wiać.
Na rozmowy zaproszono koalicję chętnych na działania wojsk w Ukrainie. Polska wyraźnie zaznaczyła że że nie wyśle polskich żołnierzy wspierać działania armi ukraińskiej więc na własne życzenie wypisała się z, dzisiejszych rozmów.
sam byleś i zarobiłeś sporo kasy wiec czemu koledzy nie mogą zarobić? Polska ma 500 km granicy z Ukrainą. jaki problem żeby ukraińskich pograniczników zastąpili Polacy
Gdyby prezydent Nawrocki miał takie kontakty z Trumpem jakim się chwali, to dzisiaj przy stole byłby on i przedstawiciel naszego rządu!!!
Nie było nikogo…niestety!!!