to wiadomo ale jalk pisałem o kasie to napisałeś ze skoro nie beda rzadzic to nie dostana kasy i teraz juz zmieniasz zdanie- wszyscy widza i wiedza ze chodzi wyłącznie o kasę a nie o Polskę; to działanie na szkodę państwa
ja wiem jakie będą komentarze- prawaki napiszą że to wina parlamentu i większości że Nie pozwolili Morawieckiemu na rządy- a kasa im się należy i odprawy bo przecież chcieli chociaż dawno wiadomo było że nie ma to racji bytu- pazerność pisu pełną gębą
To kiedy będzie:
- brak węgla,
- chleb po 30 zł,
- tęczowe piątki,
- lewackie środy,
- pieniędzy nie ma i nie będzie.
Odpowiedź: Będzie. Jak Tusk premierem zostanie.
pensja lis odprawa około 30000 ale jeszcze zaczną powoływać innych pociotków na dyrektorów departamentów oraz kierowców obsługę kogo się da- w odpowiednim czasie dowiemy się jaki kosz rzędu bez poparcia - pośmiewisko za polskie pieniądze
Konstytucja nie przewiduje że państwem mogą rządzić oszukańcy. Kiedy Duda został prezydentem apelował żeby rząd po wyborach nie dokonywał istotnych decyzji. Teraz powołał rząd pełniący obowiązki którzy betonuja strategiczne instytucje i nigdy nie uzyska akceptacji Parlamentu
Konstytucja nie przewiduje, że państwem mogą rządzić lewacy. Już w preambule jest odwołanie do chrześcijaństwa, a jak wszyscy wiemy lewactwu nie podoba się podstawowy symbol chrześcijan czyli krzyż oraz nie uznają życia od poczęcia, o czym również jest mowa w konstytucji.
Tak ale jego praca ma sens i on ta kasę wypracowuje. Rząd bez wotum zaufania nie ma pokrycia na swoje zarobki. Przypominam ci że pisałeś że nic nie dostaną.