8°C

25
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 10.77
PM25: 15.08 (40,2%)
PM10: 18.09 (100,57%)
Temperatura: 8.41°C
Ciśnienie: 1018.53 hPa
Wilgotność: 87.63%

Dane z 30.04.2025 02:00, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
MMz Postów: 111
WARZONE
MMz, postów: 111
Wtorek, 19 października 2010 15:01:20
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Jak tam wrażenia po koncercie w Łodzi? Bus pełny? Napiszcie coś!!!
MMz Postów: 13
kalinos
MMz, postów: 13
Wtorek, 19 października 2010 21:38:33
0
0 0
+ -
Gazetka festiwalowa na Rock in Mińsk Fest 2010:
http://nik.minskmaz.com.pl/zin/zin_2010_festiwal.pdf

Zapraszam do lektury.
mińsk mza Postów: 17
dr.no
mińsk mza, postów: 17
Czwartek, 21 października 2010 21:32:05
0
0 0
+ -
kalinos a mógłbyś napisać na tym forum jakie osiągnięcia poza RIM festem odnotował NiK w tym roku?
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Czwartek, 21 października 2010 21:46:00
0
0 0
+ -
Nolte  - chyba w miarę skutecznie Cię ignorują mimo mało sprytnej zmiany ksywy - NIKt ci się nie musi tłumaczyć. :-)

Mińsk Mazowiecki Postów: 148
aabbcc
Mińsk Mazowiecki, postów: 148
Czwartek, 21 października 2010 22:17:44
0
0 0
+ -
uzytkowniku dr.no:  nie wiem co oznaczają dla Ciebie "osiągnięcia", ale jeśli chodzi o koncerty to warto wspomnieć o MMz Reggae Town, na ktorym zagrały gwiazdy polskiego reggae, a także o kolejnej, corocznej odsłonie Dnia Bluesa.
Niedługo wyjdzie nowa płyta z utworami mińskich kapel. Pierwsza wyszła w 2007 roku, zatytułowana była Mińskie Zagłębie Muzyczne.
Właśnie, jeśli jakiś zespół jest zainteresowany umieszczeniem swojego utworu na płycie, pisać maile do Kamila Kaźmierczaka na adres rybadlc@o2.pl
dr.no
Niedziela, 24 października 2010 09:25:42
0
0 0
+ -
Luki333 bardzo trafnie to ująłeś - NIKt. I wszystko jasne w temacie...
Mińsk Mazowiecki Postów: 19
JerzyGryz
Mińsk Mazowiecki, postów: 19
Niedziela, 24 października 2010 16:21:33
0
0 0
+ -
Temat niestety wraca jak bumerang
Ma ktoś sensowną kanciapę na próby? Ktoś coś słyszał?
Ogrzewanie mile widziane.
KBR
Poniedziałek, 25 października 2010 19:39:46
0
0 0
+ -
Wesoły bus z MMz był oczywiście w Łodzi, towarzystwo mińsko-warszawskie, 2 dziewczyny - jedna straight edge i przedstawiciel Kraju Basków - Aitor. Na koncercie full znajomych z całej Polski i mega zajebisty koncert w wykonaniu tytanów New York Hard Core- Madball zagrał bardzo dobrze, ale gwiazdą tego wieczoru był bez watpienia Sick Of It All- po prostu masakra, pozamiatali, świetna forma na 1 koncercie europejskiej trasy NEWYORK UNITED 2010. Mamy wszystko nagrane na dvd w jakości hd, jakby coś to mogę przegrać.
PS: Acid Drinkers w sobotę w Mińsku też masakra, zawsze byli zawodowcami i potwierdzili to, ale już nie chlają tak jak 18 lat temu, starość nie radość
MMz Postów: 111
WARZONE
MMz, postów: 111
Czwartek, 28 października 2010 13:09:36
0
0 0
+ -
O tym wyjeździe na mieście już krążą legendy! Strasznie żałuję że nie byłem, następnym razem jadę na bank! Płytę mi pożycz, chętnie obejrzę co straciłem. Dzięki za odpowiedź i pozdro
KBR
Czwartek, 28 października 2010 18:33:32
0
0 0
+ -
Teraz z kim nie rozmawiam to wszyscy załują. Macie czego żałować.
 Warzone- wiesz gdzie mieszkam, zapraszam, płyt nie pożyczam nawet nie orginalnych, ale możemy razem obejrzeć i wypić po piwku. Tylko zadzwoń dzień wczesniej żebym był.
MMZ Postów: 2
Lucyna
MMZ, postów: 2
Poniedziałek, 1 listopada 2010 22:30:54
0
0 0
+ -
Mam do sprzedania 2 bilety na Pezeta w Mjuzik Pubie, pilne! gg: 886417 tel:665047598
MMZ Postów: 2
Lucyna
MMZ, postów: 2
Piątek, 19 listopada 2010 16:30:36
0
0 0
+ -
Sprzedam bilet na Kobranockę, 20 zł
Mińsk Mazowiecki Postów: 57
swifty
Mińsk Mazowiecki, postów: 57
Poniedziałek, 3 stycznia 2011 18:34:12
0
0 0
+ -
A w zespołach muzycznych zapanowała traumatyczna cisza... A podobno ma być niedługo płyta Mińskie Zagłębie Muzyczne 2? Prawda?
dzacu
Poniedziałek, 3 stycznia 2011 19:13:45
0
0 0
+ -
prawda :) niebawem będzie.
dr.no
Czwartek, 6 stycznia 2011 22:05:48
0
0 0
+ -
podziwiam was. robicie tyle fantastycznych rzeczy na mieście. natłok koncertów i imprez kulturalnych którymi zalewacie miasto jest naprawdę godzien podziwu. i jeszcze znajdujecie czas na wydanie płyty. imponujące. słyszałem, że zamieżacie ściągnąć do mińska AC/DC...jak wy to wszystko ogarniacie....
MMz Postów: 32
emajsiejczejel
MMz, postów: 32
Piątek, 7 stycznia 2011 20:39:52
0
0 0
+ -
Żeby coś robić musi być na to popyt a mińsk to umarłe miasto, kulturalnie wykolejone taka dzióra w dziórze masz pod nosem stolicę tam coś się dzieje gdybyś miał do niej 200 km to ok narzekaj sobie a tak to robisz z siebie debila nolte.
dr.no
Sobota, 8 stycznia 2011 09:49:51
0
0 0
+ -
oczywiście zgadzam się z tobą emaj... jednak w tym mieście inni poza nikiem, coś robią. pewne przdsięwzięcia się jednak udają. twoje myślenie jest dość podobne do tego, które mają nikowcy, że tu nic nie da się i nie warto robić. no może sporadycznie coś wymyślą. oczekuję jednak, i zapewne część mińszczan podobnie myśli, od ludzi którzy zawiązują różne kulturalne inicjatywy działania. i zasadniczo dopuki będę mógł, bedę przypominał z natręctwem debila o tych sprawach jakże ważnych dla miata w którym mieszkam. 
KBR
Sobota, 8 stycznia 2011 14:55:26
0
0 0
+ -
Zapotrzebowanie na dobrą muzykę w MMz było, jest i będzie.
Na przykład jadę z ekipą 26 stycznia do Katowic na koncert w ramach europejskiej trasy Keepers Of The Faith 2011. Zagrają zespoły z czołówki światowej sceny HC - LIONHEART z BayArea, FIRST BLOOD z SanFrancisco, BACKTRACK z NowegoYorku i headliner tej trasy, TERROR z LosAngeles - wg. mnie najlepszy i najmocniejszy w tej chwili hardcore'owy band świata. Od 20 lat tłuczemy się po Polsce (pociągami, autobusami, busami i samochodami) ażeby posłuchać dobrej muzy i zobaczyć naszych tzw.idoli, kiedyś sami jeżdziliśmy ze StreetTerror grać wszędzie w kraju gdzie nas zapraszali za zwrot kosztów podróży, dobrą kolację i okowitę Teraz nikt nam pieniędzy nie zwróci, robimy to z miłości do muzyki. Więc powtórzę: zapotrzebowanie na muzykę i kulturę niezależną zawsze będzie i pisanie inaczej jest bez sensu. A to że MMz jest kulturalną pustynią to jest inny temat. Dobrze że NIK coś w ogóle robi, ale robicie to moi drodzy za rzadko. Pozdrawiam, jak wrócimy ze Śląska to napiszę jak było. 
KBR
Sobota, 8 stycznia 2011 14:55:29
0
0 0
+ -
Zapotrzebowanie na dobrą muzykę w MMz było, jest i będzie.
Na przykład jadę z ekipą 26 stycznia do Katowic na koncert w ramach europejskiej trasy Keepers Of The Faith 2011. Zagrają zespoły z czołówki światowej sceny HC - LIONHEART z BayArea, FIRST BLOOD z SanFrancisco, BACKTRACK z NowegoYorku i headliner tej trasy, TERROR z LosAngeles - wg. mnie najlepszy i najmocniejszy w tej chwili hardcore'owy band świata. Od 20 lat tłuczemy się po Polsce (pociągami, autobusami, busami i samochodami) ażeby posłuchać dobrej muzy i zobaczyć naszych tzw.idoli, kiedyś sami jeżdziliśmy ze StreetTerror grać wszędzie w kraju gdzie nas zapraszali za zwrot kosztów podróży, dobrą kolację i okowitę Teraz nikt nam pieniędzy nie zwróci, robimy to z miłości do muzyki. Więc powtórzę: zapotrzebowanie na muzykę i kulturę niezależną zawsze będzie i pisanie inaczej jest bez sensu. A to że MMz jest kulturalną pustynią to jest inny temat. Dobrze że NIK coś w ogóle robi, ale robicie to moi drodzy za rzadko. Pozdrawiam, jak wrócimy ze Śląska to napiszę jak było. 
Mińsk Mazowiecki Postów: 19
JerzyGryz
Mińsk Mazowiecki, postów: 19
Środa, 12 stycznia 2011 01:13:32
0
0 0
+ -
Mam już płytę "Mińskie zagłębie muzyczne 2010" - 18 kapel do przesłuchania, czyli jest bardzo dobrze. Wrażenia później.

50 egz. mam do rozdania:), zapraszam serdecznie do mojego sklepu (Levi's)

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK