-12°C

34
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 12.05
PM25: 20.26 (135,07%)
PM10: 23.36 (51,92%)
Temperatura: -12.34°C
Ciśnienie: 1013.56 hPa
Wilgotność: 58.77%

Dane z 04.02.2026 00:50, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Sobota, 24 stycznia 2009
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
zrób screena, na wypadek gdyby forum kiedyś znikło.
Mińsk Mazowiecki Postów: 201
nihilek
Mińsk Mazowiecki, postów: 201
Niedziela, 25 stycznia 2009
0
0 0
+ -
potem wydrukuj- koniecznie w ramkę i na ścianę:D
WM[adm]
Poniedziałek, 26 stycznia 2009
0
0 0
+ -
całkowicie się z tym zgadzam... gdyby nie ja to forum dawno by upadło, a robienie sobie jaj z was wszystkich to wyborna przyjemność...
Mińsk Mazowiecki Postów: 84
qdel
Mińsk Mazowiecki, postów: 84
0
0 0
+ -
Tylko te jaja jakieś małe :)
WM[adm]
0
0 0
+ -
dobre...wiedziałem qdel, że masz poczucie humoru...:) ale mówisz oczywiście o sobie
qdel
0
0 0
+ -
Chyba nie chce mnie Pan obrazic, przeciez to nie w Pana stylu.
Wronek
0
0 0
+ -
to nie styl tylko jakieś wzdęcie ,albo nadęcie.
WM[adm]
Wtorek, 27 stycznia 2009
0
0 0
+ -
a czy ja Panie Qdel, kiedykolwiek Pana obraziłem?
qdel
Wtorek, 27 stycznia 2009
0
0 0
+ -
Wydaje mi się, że próbowałeś. Ale jeśli masz jakieś uwagi to poproszę osobiście. Nie mądraluj bo się naprawdę w końcu ktoś na Ciebie wkurzy. Uważam temat za zamknięty.
Pozdrawiam Panie NOLTE.
WM[adm]
Wtorek, 27 stycznia 2009
0
0 0
+ -
Dzięki Panie Qdel za ostrzeżenie :) a moje "mądralowanie" to oczywiście odzew na "klikę" NIKowsko - bandową...jeśli nie jesteś z nami to nie masz prawa do wypowiedzi a jak jesteś z nami to gadasz tak jak my. to mnie przeraża i w zasadzie obie sytuacje są ograniczaniem wolności wypowiedzi. i jak zapewne każdy widzi nabijam się tylko z rzeczy obiektywnie nazywanych "kichą". a jeśli kogoś to boli to oczywiście jego sprawa. forum czy też fora mają to do siebie, że można na nich pisać swoje zdanie jednak przekonałem się, że tu akurat jest inaczej.
Larka
Środa, 28 stycznia 2009
0
0 0
+ -
Panie Nolte, piszesz Pan zatem, że niby NIK odmawia głosu osobom spoza niego. A jednak piszesz Pan nadal, więc chyba z tą wolnością wypowiedzi nie jest tak źle. A że piszesz Pan bzdury, to już wszyscy zdołaliśmy dostrzec. Wyraź więc Pan bezpośrednio swoje zdanie na temat „kliki NIK-owskiej” (i do tego jeszcze „bandowej”) i zaspokój Pan tym samym swoją przerośniętą potrzebę wypisania się na tym forum. Przeczytamy i skomentujemy, bo zdaje się, że też do tego mamy prawo. No, chyba że, drogi Panie Nolte, odmawiasz nam tej przyjemności (a to zdaje się już ograniczanie wolności ..).
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Środa, 28 stycznia 2009
0
0 0
+ -
A ja bym mu dał bana :-))) - niechby chłopak choć raz w życiu poczuł jak to jest mieć racje (of kors w temacie ograniczania jego wolności do pożal się Boże "wypowiedzi")... Szkoda że administrator nie poczuwa aż tak silnej więzi z "kliką"

może by w końcu opuściły noltego narastające kompleksy i frustracje - może by nawet odważył się nam przedstawić czymś więcej niż nick na forum....

pozdrawiam wszystkich tworzących rzeczy "obiektywnie nazywane kichą" - czyli wszystkich grających w Mińsku - jak dobrze że został nam TEN JEDEN, OSTATNI o Obiektywnym spojrzeniu ... a w dodatku łaskaw nas oświecac swą mądrościa

:)
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Środa, 28 stycznia 2009
0
0 0
+ -
a i jeszcze jedno - mój poprzedni komentarz był ostatni w nieustannie powracającym temacie noltego i pozostałych ze 2-3 anonimowych płaczków próbujących leczyć swoje kompleksy na tym forum.

I do tego samego zachęcam pozostałych forumowiczów.

wierz mi (choć nie musisz - a jak nie wierzysz sprawdź ! ) nolte- to forum bez ciebie nie upadnie.
Poprostu wreszcie będzie traktowało o tematach do których zostało stworzone.

Amen.

Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich muzykujących - bez względu na styl czy przynależność do "kliki" :))))))))))))
Keep Rockin !
Maciek Iron
Środa, 28 stycznia 2009
0
0 0
+ -
nolte oj oj..zamiast marudzić zajmij się porządnie czymś, kłótnie na forum nie rozwiną Twych zdolności muzycznych, zamiast klikać lepiej poćwiczyć..a jeśli nie grasz na niczym to zajmij się inną pasją, nie ma nic lepszego jak prawdziwa pasja..to najlepiej zabija kompleksy:) dziękuje Łukasz za pozdrowienia - odebrałem je niemal osobiście (hlip) :) pozdrowienia dla NIKui (miał być artykuł o Barbatusie, był o DLC) no ale wybaczam...w końcu...no przynajmniej trochę nolte ma racje, wolicie siebie :DDDD
WM[adm]
Czwartek, 29 stycznia 2009
0
0 0
+ -
w zasadzie wiadomo, że mam rację i na tym forum tylko ja jestem obiektywny bo wy raczej nie możecie z racji przynależności do wspomnianej kliki....co do kompleksów nie ukrywam mam potworne a że na niczym nie gram i nie mam pasji to muszę się tu jakoś zrealizować...pozdrawiam wszystkich biorących mnie na serio i dających się skutecznie nakręcić moimi wpisami...jesteście rozkoszni :) proponuję obejrzeć film "Gra"...
P.S.
planuję wstąpić w szeregi NIKu, jesteście tak zabawni, że zapragnąłem was poznać osobiście
qdel
0
0 0
+ -
aha... idąc za Ciosem, koleś, który "grał wszystkimi z wymienionego przez Ciebie filmu był chory psychicznie, skoro się z nim utożsamiasz .... Bardzo trafne porównanie, gratuluje skarbnico mądrości. Może polecić Ci lekarza.
Z ciekawości: do jakiej kliki mnie kwalifikujesz schizolu?
WM[adm]
0
0 0
+ -
marna znajomość kina, "Gra" oczywiście w roli głównej z Michaelem Douglasem...
mińsk mazowiecki Postów: 95
endzlu666
mińsk mazowiecki, postów: 95
0
0 0
+ -
Witam, wypożyczyłem film i nie wiem, czy jest wart obejrzenia. Pomóżcie.
Maciek Iron
0
0 0
+ -
nolte ty k....a jesteś naprawdę żałosny... często myśle że to ja jestem odjazd i Ci którzy tu piszą troche też ale TY to jesteś naprawde pop...... lecz sie kolego, mam dobre ziółka liść oliwny, może pij też enterosol !
WM[adm]
0
0 0
+ -
do Qdla: myślę, że kwalifikujesz się do kliki disco - polo i jak pisał klasyk: ...nie dość że pyry, to jeszcze metale...ale jako schizol mogę się mylić oczywiście...jednak chciałem zauważyć i przypomnieć zarazem, że prosiłem epitety na mój temat podsyłać mi na priv. i jeszcze jedno. o ile pamiętam to w regulaminie jest napisane, że za obraźliwe zwracanie się do kogokolwiek wulgaryzmami i epitetami zbyt mocnymi blokowane są kąta. zwracam się zatem to admina o uczynienie tego z kątem Pana Qdla. przypominam po raz kolejny...

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK