-11°C

36
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 13.00
PM25: 21.61 (144,04%)
PM10: 24.68 (54,84%)
Temperatura: -10.99°C
Ciśnienie: 1011.20 hPa
Wilgotność: 86.75%

Dane z 04.02.2026 04:50, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Maciek Iron
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Witam. Chciałbym poinformować, że w skutek niesprostania wyzwania jakie niesie ze sobą muzyka metalowe i rozwój w tym kierunku przez sekcje rytmiczną (jej rezygnacja) definitywnie zawiesił działalność się zespół Rest In Peace (R.I.P) Chciałbym jednak przede wszystkim ogłosić że niezmordowani bracia - gitarzyści po czasie przerwy na sesje na ochłonięcie itp itd chcą powołać nową metalową formacje (gdzieś tak początek marca). Nie wiemy jeszcze czy będzie to klasyczny heavy czy thrash, może postawimy na stoner metal a może na mięsisty rock n roll w stylu AC DC... W każdym razie dysponujemy 2 gitarami, wokalem, pewnym doświadczeniem, salą prób i mnóstwem pomysłów...Wiem że to graniczy z cudem w tej okolicy ale bardzo chętnie zaprosili byśmy do współpracy perkusistę i basistę lubiącego ciężkie dźwięki by stworzyć dobrą mocną muze! Gwarantujemy zaangażowanie, ciężką prace i chęć rozwoju... Jeśli ktoś byłby zainteresowany współpracą (nieważny wiek itp - ważna chęć grania - uprzedzenia chowam na bok, wszak muza jednoczy:) ) proszę napisać do mnie na maila maciej.bartnicki@wp.pl pozdrawiam i czekam.
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
No to ci musze Maciek napisać że Bassman i Drummer to raczej nie znajdziesz trzeba takich wychowac od malego :)
Maciek Iron
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
przeraża mnie to :( ale jestem młody i dobrej myśli hihi... nadzieja umiera ostatnia!
Syfiasta Warszawa Postów: 131
wodorek
Syfiasta Warszawa, postów: 131
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
Dobra sekcja to podstawa każdego bandu to oni odpowiadają za rytm i puls !!!!!!! szukaj a pewnie znajdziesz .Gitarzystów jest wielu ale w Mińsku zawsze brakowało perkusistów i basistów a o wokalach nie wspominam lipa straszna .Mamy fart bo jest Aga!!!!!!
Maciek Iron
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
będe szukał i starał sie... kto nie szuka nie znajduje..gorzej że u nas można szukać i nie znaleźć..no ale jak nie spróbuje to sie nie dowiem... ehhhh.. marzeń i ambicji które MAMY nie zarzucimy...
WM[adm]
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
wodorek nie chwal się :)
WM[adm]
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
znalazlem jakies inne los alamos

http://pl.youtube.com/watch?v=sbf9pr5urXI&feature=related

Ogolnie odnosnie Agi owszem barwe ma ciekawa ale rola frontmana nie polega jedynie na oparciu sie o statyw mikrofonu w los alamos brakuje mi tej osobowosci pierdolniecia na scenie to jedyne co moge od siebie powiedziec wiecej negatywow nie widzialem:)
wodorek
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
co i czym tu się chwalić? Los -alamos to popularna nazwa jak widać na załączonym obrazku ale zespołów Perfect też jesk kilka .A jeśli chodzi o Age to mam wielk SZACUNEK za postępy które zrobiła w ostatnim czasie wspaniale się z nią pracuje dowodem tego są ostatnie sesje nagraniowe -wielki szacun!!!!!!!!!!!!!
WM[adm]
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
No wlasnie sesje ale co z live ??
wodorek
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
Występów live jest mało bo każdy ma sporo spraw na głowie związanych z pracą i domem -proza życia .Szkoda bo muzk powinien mieć wolną głowe i robić muzyke a nie walczyć co miesiąc z zaległymi rachunkami :-)
Maciek Iron
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
rip też istnieje w indiach a barbatus to black metal z brazylii :)
wodorek
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
to to ja wiem ale fanem Black Metalu nie jestem bo to straszna muza jest śmierdzi mi w domu siarką i wali kryptą wole inne klimaty np.dobry electric jazz!
Maciek Iron
Wtorek, 9 grudnia 2008
0
0 0
+ -
a po awatarze wyglądasz na rasowego black metala, jest iście krypciarski:)
wodorek
Środa, 10 grudnia 2008
0
0 0
+ -
to taka zmyłka- oczywiście to żart uwielbiam metal wychowałem się na tej muzyce ale doceniam dobry Jazz
Mińsk Mazowiecki Postów: 156
Jasny
Mińsk Mazowiecki, postów: 156
Poniedziałek, 15 grudnia 2008
0
0 0
+ -
Co prawda to smutna wiadomość, ale życie nie składa się z samych radości. Nie żyje Stanisław Ciszkowski, miński Stary Marych.
Maciek Iron
Poniedziałek, 15 grudnia 2008
0
0 0
+ -
ups... mój..sąsiad..a ja sie TU dowiaduje ...:(((( taka charakterystyczna postać ... (*) szok....
HellFaYa
Wtorek, 23 grudnia 2008
0
0 0
+ -
Trochę zdjeć z Los Alamos Festiwal http://picasaweb.google.pl/hellfaya/LosAlamosFestiwal#
minskmaz Postów: 61
perso
minskmaz, postów: 61
Wtorek, 23 grudnia 2008
0
0 0
+ -
Szanowni forumiarze życzę wszystki zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2009.Oby wszystkim muzykom i czującym sie nimi, spełniły sie wszystkie zamierzenia muzyczne i osobiste.Zyczenia te ślę również ludziom nieprzychylnym mi, uzasadnienie czy nie.
Wronek
Piątek, 26 grudnia 2008
0
0 0
+ -
Dzięki i wzajemnie...
elvis_buckleys
Poniedziałek, 5 stycznia 2009
0
0 0
+ -
A na nowy rok takie nam niespodzianki szykują: Joe Bonamassa w Warszawie!

http://www.festiwal.waw.pl/index.php/program.html

Pzdr

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK