-10°C

47
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 16.94
PM25: 28.19 (74,47%)
PM10: 33.51 (187,9%)
Temperatura: -10.34°C
Ciśnienie: 1010.60 hPa
Wilgotność: 66.57%

Dane z 04.02.2026 09:25, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Mińsk Mazowiecki Postów: 72
Browar
Mińsk Mazowiecki, postów: 72
Sobota, 25 października 2008
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Sorry Jacek, to były emocje;-). Pozdro
KBR
Sobota, 25 października 2008
0
0 0
+ -
Dla zainteresowanych, zespół Street Terror rozpadł się. Może z okazji 10 lecia 1999-2009 zagramy coś dla wszystkich fanów.
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Poniedziałek, 27 października 2008
0
0 0
+ -
nie chcę być złośliwy, ale czemu konto Browara jest cały czas aktywne? to chyba coś nie tak żeby admin nie przestrzegał regulaminu, który sam wymyślił... ot, Mińsk własnie...pozdro dla Bro, a swoją drogą to może jakieś bardziej wyszukane bluzgi byś stosował a nie takie plebejskie.
Syfiasta Warszawa Postów: 131
wodorek
Syfiasta Warszawa, postów: 131
0
0 0
+ -
Skoro nie chcesz być złośliwy jak to na wstępie zaznaczyłeś to odpuść sobie żeby się nie rozczarować.Tego typu bluzgi słysze na codzień na ulicy a i w TV często się pojawiają ;)
dzacu
0
0 0
+ -
Ok. III miejsce na Rock In Mińsk Fest 2008 - Dav Intergalactic:

http://pl.youtube.com/watch?v=6nmouZMFO7I
Maciek Iron
0
0 0
+ -
szkoda że rozpadł się Street Terror bo to wypierdalacze jakich mało na mińsku byli (mogę bluzgać skoro Bro może:P) muza z jajem i z kopem o której można nawet było usłyszeć na kazaniu księdza Byrskiego :D nie jestem hardcoreowcem ale ich kupowałem!!!! więcej czadu w Mmz bo dla mnie jest za mało. pozdro.
WM[adm]
Środa, 29 października 2008
0
0 0
+ -
Więcej pałkerów i bass menów i bedzie po klopocie. Iron co zrobic jak nie ma komu grac, jak tak bedzie to nie ma szans na wiecej czadu w MMZ niestety. J Apeluję do ludzi "LUDZIE RUSZCIE SIE W KONCU". A tak powaznie rozmawialem z wieloma minskimi dziennikarzami i opinia jaka maja na temat minskiego spoleczenstwa jest niestety fatalna. Jak powiedziala mi ostatnio osoba z papu minsk ma specyficzne malo przyjazne spoleczenstwo w wiekszosci zamkniete w sobie pewnie dlatego sport w blisko czterdziesto tysiecznym miescie jest na samym dnie. Porownanie minska a miast w zachodnich krajach jest takie ze tam idac w weekend po centrum stal sobie zainstalowany zespol rockowy i ostro gral dla przechodniow ot tak zwyczajnie a u nas ehhh.....
minsk mazowiecki Postów: 65
monia.monia
minsk mazowiecki, postów: 65
0
0 0
+ -
Macie racje - Minsk zszedł na psy. Kiedyś było tu trochę lepiej, innej muzyki ludzie słuchali... a teraz? Plastikowe lale i kolesie w bmw, którzy... wiadomo - masakra! Czy pamiętacie Niechaj Zyjem? To była fajna, luzacka muza! Chłopaki, jeśli tu zaglądacie, pozdrawiam!
Browar
0
0 0
+ -
Kolego Nolte - moje konto było i będzie aktywne, bo to ja jestem administratorem;-). A Mińsk to piękne miasto jest, ale zawsze możesz się przenieść do Stojadeł. Pzdr
Maciek Iron
0
0 0
+ -
coś w tym jest co mowi ramzes i monia, szczegulnie że jeżdżę trochę po kraju bo taka mam specyfikę tego co robię na studjach:) w mińsku mazowia gra w okręgówce..większość miast wielkości mmz ma co najmiej 3 lige... Węgrów ma czołowych kickboxerow i siatkarki w 1 lidze... w każdym z miast któś gra np gothic lub heavy metal... u nas jest zawsze inaczej... to wyrwane z kontekstu przykłady ale na ten temat mógłbym napisać referat... ostatnio byłem na koncercie grupy ,,evergrey" , znany na całym świecie szwedzki prog heavy metal... teksty ma poważne ale ile tam byłl mother fucker... i spox, luz, jaja... u nas w mmz zrobisz mother fucker to jesteś infantylny bo muzycy prosto z serca zrobią Ci pojazd :) co do Bmw to faktycznie jest modne ale potańczyć tak naprawdę w mińsku gdzie nie ma!!!!!! czasem fajnie ponarzekać :) no ale jacy my takie miasto więc musimy zacząć od pracy nad sobą my wszyscy...
Maciek Iron
0
0 0
+ -
do Browara : stojadła są fajne, lubie czasem walnąć ...browara na wałeczce, super! w niektórych miejscach świetnie widać warszawskie wieżowce :)
Browar
Czwartek, 30 października 2008
0
0 0
+ -
I o to cho!!!! Nasze wieżowce widać z kosmosu!!! Wystarczy spojrzeć na mapy google. Pięknie jest u nas przyrodniczo;-). Mentalnie, być może niekoniecznie the best, ale dobrze się tu czuję i w supermarkecie "czarny" nie położy mnie na podłogę pistoletem, jak to ma miejsce w innych krajach. Dresy były i będą, na to nie poradzimy nic. Stojadła i Arynów rulez!!! Jeszcze Niedziałka!!!!;-D
WM[adm]
0
0 0
+ -
Dorzuccie jeszcze Anielinę i poligon na Serbinowie i mamy piękny krajobraz wokół Mińska. Tylko pośrodku coś mniej pięknie ... :P
WM[adm]
0
0 0
+ -
Kto gral na bebnach w Street Terror??
WM[adm]
0
0 0
+ -
kolego Browar, to prawda, twoje konto i konta innych będą aktywne bo admin ma gdzieś przestrzeganie regulaminu. ot, rzeczywistość Mińska...a co do dresów - twoje słownictwo jakże do nich pasuje.
WM[adm]
0
0 0
+ -
Tłuszcza grozi i wymaga, tłuszczy się bój
Gdy wyje i grozi wtedy lepiej stój !
jerry db
0
0 0
+ -
Pociąg do Tłuszcza
peron opuszcza
pakować się chamy
bo odjeżdżamy.
Maciek Iron
0
0 0
+ -
eee! ale do tłuszcza jeżdżą walką tylko towarowe :) chyba że z wileńskiego hehe
Mińsk Mazowiecki Postów: 201
nihilek
Mińsk Mazowiecki, postów: 201
0
0 0
+ -
Ze wschodniego też jeżdżą
Browar
Piątek, 31 października 2008
0
0 0
+ -
A Twoje kolego Nolte "ą i ę - skończyłem zawodówkę", jakże pasuje do Białostockiego Centrum Kultury. Jakie słownictwo i wymowa, i jaki język giętki!!! A jakie celne spostrzeżenia!!! Wiesz, na stronie Andrzeja Mleczki jest taka zakładka - refleksja tygodnia. Dziś przeczytałem taką: "zanim powiesz coś ważnego, sprawdź, czy masz zapięty rozporek". To powinno Ci wystarczyć za odpowiedź. Za stary już jestem, żeby bawić się w słowne przepychanki, więc to mój ostatni post dotyczący Nolte.

Jerry jesteś Mistrzem;-)

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK