-8°C

58
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 22.43
PM25: 37.68 (109,12%)
PM10: 49.10 (251,19%)
Temperatura: -7.83°C
Ciśnienie: 1009.00 hPa
Wilgotność: 64.02%

Dane z 04.02.2026 18:15, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
MIńsk Mazowiecki Postów: 45
Luki333
MIńsk Mazowiecki, postów: 45
Piątek, 26 września 2008
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Popieram w 100% - fajnie by było gdyby udało się przynajmniej zapełnić a jeszcze lepiej przepełnić Dujera przy tak zacnej okazji - ludzie którzy cieszą się przynajmniej względnym zdrowiem nigdy nie zrozumieją jakie dramaty inni przeżywają dosłownie "za ścianą".
minsk maz Postów: 20
lolot12661
minsk maz, postów: 20
Sobota, 27 września 2008
0
0 0
+ -
popieram takie koncerty,sami bysmy cos takiego zagrali(COLOR)
Wronek
Sobota, 27 września 2008
0
0 0
+ -
tu jest link... zauważyłem ,że nie działa http://www.pomozewelinie.republika.pl/
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
Niedziela, 28 września 2008
0
0 0
+ -
Ludki jest ktos chetny do pogrania sobie troszke ciezszej muzyczki potrzebny drummer i bassmen tylko ludzie checia zrobienia czegos z "jajem" gg 2626840
Maciek Iron
Poniedziałek, 29 września 2008
0
0 0
+ -
uhuhu drummer i bassmen... szukaj wiatru w polu... :(
WM[adm]
Poniedziałek, 29 września 2008
0
0 0
+ -
Czyli co Maciek jest az taki problem w minsku ze znalezieniem??. Kiedys w polowie lat 90-tych kiedy ja np gralem ze znanym w owych czasach na minskiej scenie Okrzymem nie bylo az takiego problemu. Najbardziej inspiruje mnie muzyka Trivium kocham ich poprostu!! lubie rowniez Eluveitie z elementami folkowymi,Castelvania, Within Temptation , oczywiscie niezapomniana Pantera, Judas Priest czyli ogolnie muzyka potocznie zwana metalem jej rozne odmiany. Mam szacunek do polskiej extremalnej sceny metalowej dla bandow takich jak Vader, Vesania choc sam fanem az tak ostrych brzmien nie jestem. Jesli chodzi o gitarzystow to tutaj moim niedoscignionym wzorem jest Wielki Joe Satriani i kilku jego chlopakow jak np. Pertucci. Mysle ze na minskiej scenie brakuje stricte metalowych bandow w latach 90-tych bylo ich zdecydowanie wiecej jednak praktycznie wszyscy z owczesnych (bez obrazy) "czlonkow" tego typu zespolow jest juz po czterdziestce i dawno o tym zapomnieli . Moglismy sie wtedy pochwalic takim Rotting Head. Ja sam nie gram juz od roku 1998 wogole mialem praktycznie dekadowy rozbrat z gitara. Moze znajdzie sie ktos chetny ja sam stary nie jestem licze niespelna 30 wiosen.
Maciek Iron
Wtorek, 30 września 2008
0
0 0
+ -
nie wiem, ja skład mam i gramy metal (rip) no ale sekcja jak ja zbierałem jakoś to kochała grunge..wielu moich kumpli natomiast (w moim wieku - podkreślam) grają parę ładnych lat i ni chuj nie mogą znaleźć sekcji w mińsku i okolicach...problem dotyczy zarówno perkusistów jak i basistów... może dla niektórych się mylę ALE :::: z mojej (i moich znajomych) perspektywy tak właśnie to wygląda...
Maciek Iron
Wtorek, 30 września 2008
0
0 0
+ -
sekcje trzeba sobie wychować.... albo przekonać endzla, zorra , sławka z firegarden tudzież bębniarza street terror itd żeby z Tobą grali... z basista nie wiem ale patrz te kapele. ja wole ,,wychowywać" , może dlatego że łatwiej dogadać mi się z ludźmi w podobnym wieku na w miarę podobnym poziomie niż błagać jakąś ,,gwiazdkę" by z Tobą grała, no ale ja jestem młody wilk... a Ty masz już większe przetarcie na powiatowej scenie hehe
elvis_buckleys
Wtorek, 30 września 2008
0
0 0
+ -
"wzorem jest Wielki Joe Satriani i kilku jego" - tu miałem podobną opinię parę lat temu :) Szkoda, że do Crystal Planet odnajdywałem w jego muzyce to "coś" potem już niestety coraz mniej lub wcale.

W sumie to taka sama sytuacja była z Vai'em ale do płyty Ultra zone...

A tak na prawdę to chyba się zakochałem w innym graniu i tyle :P
Maciek Iron
Wtorek, 30 września 2008
0
0 0
+ -
a ja wole np van halena. wstawia fajne wstawki w fajne kawałki a nie popisuje sie 1 ,5 h. przyznam szczerze że jak słucham dvd wielkiego trio to łep mnie nap..... :) Hendrix i van halen!
WM[adm]
Środa, 1 października 2008
0
0 0
+ -
Nie no oczywiscie nie bede latal prosil nikogo no moze Endzla bo do tej samej szkoly chodzlismy i pamietam go praktycznie od malego chociaz sie tak naprawde nie znamy to mamy w pewnym stopniu te same drogi wydeptane :)
WM[adm]
0
0 0
+ -
Maciek a co powiesz o solówkach Trivium Mata Heafy i Coreya??
Maciek Iron
0
0 0
+ -
trivium jest jakąś nadzieją dla metalu, dla mnie grają naprawdę fajnie. i co ważne, gitarzyści wymieniają sie solówkami, stara szkoła thrashu którą kocham i staram się przemycać! tego mi właśnie brakuje obecnie... niestety nie pojechałem na ich koncert w proximie z Annihilatorem bo grali jako gwiazda a ja się z buntowałem gdyż wyżej jednak cenie ekipę jeffa watersa....no dobra, po prostu byłem wtedy spłukany :)
WM[adm]
Czwartek, 2 października 2008
0
0 0
+ -
Którą ich płytę i który utwór uważasz za najlepszy??
WM[adm]
0
0 0
+ -
Maciek, ile masz lat? Jak wyglądasz? Umówisz się ze mną?
Wybacz, ramzes - taki mały żarcik - z przymrużeniem oka ;]
Mińsk Mazowicki Postów: 129
ironman11
Mińsk Mazowicki, postów: 129
0
0 0
+ -
Joe Bonamassa gra 10 grudnia br. koncert w Polsce - niestety w Poznaniu.
Gdyby ktoś z Was się wybierał chętnie dołącze.
Maciek Iron
0
0 0
+ -
do Styka... zapracowany jesteś ostatnio więc szukam kogoś kto Cię zastąpi...no ale to po Ciebie wyszedłem na pkp :D
efka
0
0 0
+ -
Oj pojechałabym na Bonamasse ale przy okazji trzeba by było z dzień urlopu sobie załatwić a z tym to niestety problem będzie
efka
0
0 0
+ -
a przy okazji gra tez w Chorzowie ale różnicy w odległości do tego wydarzenia niestety to nie robi :(
Syfiasta Warszawa Postów: 131
wodorek
Syfiasta Warszawa, postów: 131
0
0 0
+ -
polecam 7 października warszawa Torwar http://pl.youtube.com/watch?v=mrav_MSMjNs

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK