-1°C

42
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 14.42
PM25: 25.37 (66,47%)
PM10: 29.91 (169,11%)
Temperatura: -0.62°C
Ciśnienie: 999.84 hPa
Wilgotność: 75.06%

Dane z 05.02.2026 16:10, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Zespoły muzyczne

3397 postów
Maciek Iron
Niedziela, 22 czerwca 2008
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
bo ja obstawiam z przekonaniem 100procent. oszustwa nie było. nie wierze panu, Kolombo! dobrze że ta płyta w ogóle wyszla a nieporozumienia zdarzają sie wszedzie. a jak pan oczernia innych to niech pan nagra lepsza płyte. mnie też może pan nagrać.
Mińsk Mazowiecki Postów: 72
Browar
Mińsk Mazowiecki, postów: 72
Poniedziałek, 23 czerwca 2008
0
0 0
+ -
Późno już, ale się wpiszę... Podzielam zdanie Maćka Irona - trzeba wiedzieć do czego się odnieść. Każda Komisja Sejmowa ma jakieś wytyczne i zakres uprawnień, więc ustalmy - O CO CHODZI????!!!
Wracając do ME2008 to nie mam już złudzeń. Po obejrzeniu wszystkich meczów ćwierćfinałowych,nasza reprezentacja i tak nie miała żadnych szans. Może to i dobrze, że nie wyszliśmy z grupy, bo oczekiwania stałyby się większe, a nic by z tego nie wynikło. Żal i pretensja urosłyby do rozmiaru naszej lokalnej wieży ciśnień, a po co? Faworyci odpadają jeden po drugim i pieniądze postawione w STS-ie przez niektórych, już są stracone. Nieważne już kto zostanie Mistrzem Europy. Ważne jest to, kto przygotuje reprezentację Polski na MŚ2010? Czy Leo ma numer telefonu do Gusa Hiddincka?
minskmaz Postów: 61
perso
minskmaz, postów: 61
0
0 0
+ -
tylko tyle ? przelewanie mleka już było i się rozlało.
P.Browar na temat, na temat . Zastępcze tematy na później.
Warszawa Postów: 3013
WM[adm]
Warszawa, postów: 3013
0
0 0
+ -
Panie kol. na temat, na temat, bo jak na razie to pan sprowokował i nic w temacie nie powiedział. Czujemy się już sprowokowani, zasiane zostało ziarno niepokoju i niezgody, forum się ożywiło, a więc przypuszczam, że cel już został osiągnięty. Jeśli nie ma już nic do dodania, znaczy, że chodziło tylko o to, aby ktoś coś na forum napisał, więc równie dobrze możemy pisać o sporcie, seksie, polityce, a nawet, nie daj Boże, o muzyce. Na przykład o koncercie Brodki ... brrrr.
Maciek Iron
0
0 0
+ -
ja osobiście żałuje że nie byłem...ze względu na queens... wybaczcie ale ani amy winehaus ani kasia nosowska ani agnieszka chylińska oka nie cieszą. stawiam na pop:D
WM[adm]
0
0 0
+ -
Dlatego właśnie słuchając Kasi Nosowskiej w radyjku wyciszam telewizor nastawiony na mtv. A tam akurat leci teledysk Jennifer Lopez. Nie ma to jak popowe teledyski :D
Maciek Iron
0
0 0
+ -
benyonce też ma super pupcie! jenny i benyonce rządza he he
WM[adm]
0
0 0
+ -
I przynajmniej nikt nie powie, że nie gadamy o muzyce :D
Browar
Wtorek, 24 czerwca 2008
0
0 0
+ -
A no właśnie....;-). Dobrze, że nie mam MTV to umysł jasny zachowuję. Słucham tylko tego, co sam sobie włożę;-). W odtwarzacz oczywiście.... Opowiem Wam o nowościach. Warto posłuchać nowego Vadera, warto nowego Disturbed, trzeba posłuchać przed koncertem 26.06 w Chorzowie, The Best Of Police!!!!, ale nie warto słuchać ani czytać Pana kol. I tyle. NIK na szczęście rządzi się swoim statutem i nie będzie nikogo, poza Walnym Zgromadzeniem pytał, co ma robić. Jeśli ktoś czuje się na siłach dać temu miastu coś więcej niż NIK, zapraszamy do Urzędu Miasta, aby działalność zarejestrować i zrobić coś alternatywnego!!! Przecież to tak niewiele...
Jeśli chodzi o płytę, którą z wielkim zaangażowaniem wydało Stowarzyszenie, to ja nie rozumiem żadnych uwag. Płyta JEST i argumenty, że ktoś kogoś oszukał, czy coś jest na tej płycie nie tak, to po prostu tzw. ŻENUARIA. Trzeba było sobie nagrać gdzie indziej, za swoje pieniądze i byłbyś kol. zadowolony! Zrobiło tak wcześniej Los Alamos, De La Core, Buckleys i inne kapele. Kto nagrywał, musi mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie za to, że coś z powodów czasowych, nie udało się w studio. Albo się próbuje, albo gra Panie kol.
Pozdrawiam.
PS. Endzlu robotę stracił. Trzeba mu pomóc znaleźć coś perkusyjnego;-). Wierzę w Was!!!!
Browar
Wtorek, 24 czerwca 2008
0
0 0
+ -
No i moim skromnym zdaniem niejaki kol. "wsadza kij w mrowisko", jak mówi stare polskie przysłowie:). Tyle, że ten kij może obrócić się przeciwko niemu. Co mnie cieszy akurat ;-D
WM[adm]
Wtorek, 24 czerwca 2008
0
0 0
+ -
Jako, iż ani Vader, ani Disturbed nie trafiają w mój gust, zaproponuję inne ciekawe nowości: hitowy "Debiut" Czesława Mozila - wersja live w Stodole była kapitalna. Nie ma co się rozpisywać, jak dla mnie główny kandydat w kategorii Debiut Roku 2008.
Można też już zamówić najnowszy album genialnej islandzkiej kapeli Sigur Rós - coś dla wszystkich, którzy lubią łagodne, niebanalne dźwięki. I obowiązkowo na koncert 20 sierpnia :D
A na OFFie w tym roku zagra Mogwai - może się ktoś wybiera z mińska, bo w większej ekipie to zawsze fajniej się jedzie?
mińsk mazowiecki Postów: 95
endzlu666
mińsk mazowiecki, postów: 95
Środa, 25 czerwca 2008
0
0 0
+ -
"...albo się próbuje, albo gra..."

Moje nowe motto życiowe :)
W końcu coś się dzieje na forum he he, a co do kol., to ten kij ktoś ci gościu wsadzi tam, gdzie słońce nie dochodz i módl się, żeby był ten kij wyszlifowany he he he.
To tyle na temat pana Kazika, który ukrywa się pod kolejnym dość interesującym nickiem.
Hmm, co to może oznaczać? Słuchajcie forumowicze, ogłaszam konkurs na najtrawniej rozszyfrowanie ksywy KOL..
Na przykład : kol. - kolaborant, itd.
Jedna uwaga: podajemy tylko takie wyrazy, które pasują do wypowiedzi tego gościa.
Chętni do zabawy są zobligowani wpłacić na moje konto w Szwajcarii po 100zł od łba :)
Zabawa toczy się oczywiście na tym forum. Zwycięzca dostanie ode mnie elegancki kij :)
A tak na prawdę to jestem w stanie postawić w 3 dwa piwa temu co wygra zabawę.
Jak wyłonimy zwycięzcę? Chyba wspólnie i będzie to najsprawiedliwsze rozwiązanie. Jak by co to piszcie jakie macie pomysły dotyczące tej zabawy i czy wam sie podoba....

Jak zwykle chamski endzlu, ciao balbina...he he
warszawa Postów: 51
sekcja8mm
warszawa, postów: 51
Środa, 25 czerwca 2008
0
0 0
+ -
dzień dobry , czy zespół BUCKLEYS zmienił nazwę na BUTKLEYS , a może to dwie różne formacje i jedna pochodzi z delty Missisipi a druga z delty Miffipi , przyglądam się plakatowi reklamującemu 6-sty festiwal rockowy w Cegłowie i juz sam nie wiem....
pozdrawiam
mińsk mazowiecki Postów: 95
endzlu666
mińsk mazowiecki, postów: 95
Środa, 25 czerwca 2008
0
0 0
+ -
do sekcja8mm- ktoś się pomylił, ale koncertu nie ma. odwołany, a poza tym nie będziemy komus nabijać kasy do kieszeni .
Maciek Iron
Środa, 25 czerwca 2008
0
0 0
+ -
,,kol" to taki spolszczony patriotyczny ,,cool!!!" stawiam na ,,cool" i nagrodę dedykuje kol- owi za wspieranie rodzimej tradycji i kultury...
minskmaz Postów: 61
perso
minskmaz, postów: 61
Czwartek, 26 czerwca 2008
0
0 0
+ -
Nie o bzdetach a do meritum.Prawda boli dlatego niektórzy starają się ją ignorowac. Przeież jak się chce coś zmanipulowac to zawsze można udac głupa.
Syfiasta Warszawa Postów: 131
wodorek
Syfiasta Warszawa, postów: 131
0
0 0
+ -
Jaka prawda jaki przekręt? Człowieku jesteś z PIS-u tylko to Cię tłuymaczy przedstaw dowody na piśmie i nie .............dol
Syfiasta Warszawa Postów: 131
wodorek
Syfiasta Warszawa, postów: 131
0
0 0
+ -
Głupocie ludzkiej zdecydowanie mówie NIE!!!!!!!!!!
WM[adm]
0
0 0
+ -
Ja osobiście uważam, że kol to skrót od: Koleś Od Lustracji -tak tu intensywnie lustruje działalność niektórych mińskich stowarzyszeń, to by nawet pasowało do wypowiedzi Wodorka, że ktoś tu jest z PIS-u.

Endzlu, fajny pomysł :)
Wronek
Niedziela, 29 czerwca 2008
0
0 0
+ -
a ja powiem adekwatnie...
"prawda w oczy kol.e"
może być?

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK