-5°C

28
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 9.99
PM25: 16.77 (42,66%)
PM10: 19.20 (111,78%)
Temperatura: -5.39°C
Ciśnienie: 1030.97 hPa
Wilgotność: 76.38%

Dane z 17.01.2026 15:35, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

WIWAT PAD2020

2530 postów
Zolnierz
Niedziela, 27 marca 2022 19:38:33
0
+1 -1
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
A co dostałeś A?
Gdzie służyłeś kamerdyner?
Bo kumak na kopalni. Ja w 1 Pułku Lotnictwa Myśliwskiego "Warszawa", potem 23. Bazie Lotnictwa Taktycznego. A ty?
osiedle szpitalna Postów: 1776
kamerdyner
osiedle szpitalna, postów: 1776
Niedziela, 27 marca 2022 19:45:01
-1
0 -1
+ -
dlaczego zakładasz, że służyłem? jeszcze nie jestem taki wiekowy - nadal służę (ciekaw jestem reakcji sailora na "służę") w wojsku.
Post edytowany
Żabodukt Postów: 82125
kumak
Żabodukt, postów: 82125
Niedziela, 27 marca 2022 19:52:31
-2
0 -2
+ -
@bo kumak na kopalni
sołdacie tyło moja służba trwała nie normalnie 2 lata a lat 5 a kraj na gwałt potrzebował dewiz wiec takich jak ja były dziesiątki tysięcy i drugie dziesiątki tysięcy delegowano rok-za rok ze sluzby wojskowej do kopalni
Post edytowany
kamerdyner
Niedziela, 27 marca 2022 19:54:04
-2
0 -2
+ -
nie jestem pewien czy podawanie mojej funkcji w wojsku na forum to akurat dobry pomysł. szefowie chyba nie byliby zadowoleni. mogę przekazać ci ją w realu.
kumak
Niedziela, 27 marca 2022 19:57:56
-2
0 -2
+ -
@lubię jak ty czy Silencium mylicie się co do mojej osoby. Silencium, że jestem kobietą. teraz ty w kwestii mojej kategorii wojskowej.
ty nie jesteś tu nowicjuszem bo doskonale znasz forum a twej styl pisania jest identyczny z platformapapa
o jej poprzedniego nicku- ona identycznie jak ty zgłaszała posty do admina i wyrzucała ludzi z forum- piszesz identycznie tylko inny nick i masz te same antypatie- sailor zolnierz
wiec nie dziw sie ze reszta forum myśli ze jesteś kobieta.... ja mam inna teorie- platforma papa była facetem... tylko ona wiedziała kim jestem
Post edytowany
Mińsk Mazowiecki Postów: 3889
Silencium
Mińsk Mazowiecki, postów: 3889
Niedziela, 27 marca 2022 20:05:48
0
+1 -1
+ -
Idiotą, każdy wie.
kamerdyner
Niedziela, 27 marca 2022 20:13:10
-1
0 -1
+ -
antypatie to za mocno powiedziane. bądź co bądź wszyscy jesteśmy Polakami. możemy się spierać, ale gdy przyjdzie co do czego to stanąłbym w obronie sailora czy silencium. sailora wyrzuciłbym z forum za bluzgi. zolnierz jest bardzo naiwnym użytkownikiem forum, w dodatku jego tok myślenia jest osadzony w dwudziestym wieku. aron to taki wiejski wesołek, harcownik, który nie potrafi napisać nic sensownego tylko rzuca jakieś hasła. podobnie jest z zatorszczykiem, ale on jest dwa piętra wyżej od arona. najbardziej wartościowy z nich jest silencium. mimo, że jestem ich oponentem to nie jest tak zawsze. czasami się zgadzam, czasami nie. np. idiotyczne jest dla mnie, że nie mają swojego człowieka w prezydium rady miasta. dla mnie jest to wyjątkowe chamstwo ze strony KO i MF. tyle.
kumak
Niedziela, 27 marca 2022 20:13:58
-1
0 -1
+ -
@Idiotą, każdy wie.
Silencium Niedziela, 20 marca 2022 • 19:00:24

Posłanki Kamili, odmieniaj tak jak pozakonkursowy zleceniobiorca drenujący budżet jst
Silencium Dziś, 2 godz. temu

Kumacz kłamczuch ? Do zobaczenia na kolejnym biegu, nie beęziesz pierzchał?
Silencium Dziś, 3 godz. temu

Ta to już posłowoie po oddali diety?
Post edytowany
kamerdyner
Niedziela, 27 marca 2022 20:16:28
-1
0 -1
+ -
poza tym niezrozumiałe jest dla mnie jak my tu na dole możemy się spierać, wyzywać różnymi określeniami a oni tam na górze niby się spierają a dziś na uroczystości pułkowej poseł Mroczek plus wójt Piechoski jedli sobie z dzióbków z senator Koc i poseł Wargocką. a wczoraj na zamku kto siedział obok premiera Morawieckiego? ten "niedobry" marszałek Grodzki. i jakoś się nie pozagryzali. a nam tu na dole jest do tego blisko.
Zolnierz
Niedziela, 27 marca 2022 20:19:34
0
0 0
+ -
Coraz ciekawiej się robi I śmieszniej:
1. Kumak, przedstawia swój wywód myślowy.
2. Kamerdyner, ponoć służy, a w międzyczasie zaprasza do spotkania w realu, bądź próbuje ustalić dane innych użytkowników, próbując wywołać ich do zwierzeń. Dziwne zwyczaje, a może nie dziwne?
3. Platformapa była, ale się zmyła.
kamerdyner
Niedziela, 27 marca 2022 20:21:09
-1
0 -1
+ -
jest śmiesznie Zolnierz bo jak napisałem:

niezrozumiałe jest dla mnie jak my tu na dole możemy się spierać, wyzywać różnymi określeniami a oni tam na górze niby się spierają a dziś na uroczystości pułkowej poseł Mroczek plus wójt Piechoski jedli sobie z dzióbków z senator Koc i poseł Wargocką. a wczoraj na zamku kto siedział obok premiera Morawieckiego? ten "niedobry" marszałek Grodzki. i jakoś się nie pozagryzali. a nam tu na dole jest do tego blisko.
kamerdyner
Niedziela, 27 marca 2022 20:25:35
-1
0 -1
+ -
podejrzewam, że oni tam na górze rechoczą ze śmiechu, że tu na dole taki Zolnierz drze koty z kumakiem a ja spieram się z sailorem.
Zolnierz
Niedziela, 27 marca 2022 20:34:23
0
0 0
+ -
Jako osadzony w XX wieku, naiwny, z niePOstępowym tokiem myślenia użytkownik forum, musisz zapamiętać, że nikt nie dał Ci prawa nikogo oceniać.
Cytowałeś ostatnio Pismo Święte, to pewnie znasz ten fragment o źdźble w oku? Czy aby sobie nie masz nic do zarzucenia przedstawiając POstępową wizję?
kamerdyner
Niedziela, 27 marca 2022 20:39:46
-1
0 -1
+ -
ależ oczywiście, że mam sobie wiele do zarzucenia. przede wszystkim to, że jestem na forum i tracę czas na nurzanie się w tym bagnie. cóż mój wybór. poza tym zarzucam sobie wiele innych rzeczy. nikt nie dał mi prawa nikogo oceniać. naiwne spostrzeżenie Zolnierz. czy protestowałeś też tak w szkole, gdzie cię oceniano np. za Twoje zachowanie? mówiłeś do wychowawcy: Panie, ale nikt nie dał Panu prawa mnie oceniać. zastanów się nad czymś innym: dalej się gryziemy czy jednak może zrobimy coś wspólnie?
Zolnierz
Niedziela, 27 marca 2022 20:49:55
0
0 0
+ -
Jeśli chcesz zacząć robić coś wspólnie, to zabrałeś się do tego jak jeż do....
Nie nauczyli, że wychowawcy w szkole, przełożonemu w pracy dali prawo oceniania- podstawa prawna - Szkolny System Oceniania bądź zakres obowiązków w pracy- zapewne taki dokument podpisałeś, bądź cie z nim zapoznali w szkole.
Natomiast na forum jest regulamin, który wielu tu łamie, czasem ze mną włącznie. Na usprawiedliwienie mogę napisać- zaatakowany- odpowiem, co nie zmienia faktu, że potrafię pojechać ostro. Chcesz coś zmienić- słuchaj innych, szukaj różnych źródeł, czytaj, nie POwielaj. Wtedy i forum nabierze kształtu.
kamerdyner
Niedziela, 27 marca 2022 20:55:26
-1
0 -1
+ -
Jeśli chcesz zacząć robić coś wspólnie, to zabrałeś się do tego jak jeż do.... - nikt nie dał Ci prawa nikogo oceniać.

więc dlaczego mnie oceniasz? :)
Zolnierz
Niedziela, 27 marca 2022 20:56:27
0
0 0
+ -
A gdzie tu masz ocenę ciebie? Tu jest ocena działania.
kamerdyner
Niedziela, 27 marca 2022 21:03:34
-1
0 -1
+ -
to na zakończenie jak ocenisz działanie polegające na tym, że w telewizji poseł Mroczek i senator Koc prawie się nie zagryzą na wizji, a dziś na święcie ułanów nie tylko rozmawiają ze sobą, ale żartują ze sobą jak starzy, dobrzy, znajomi? polityka to teatr na którym najbardziej tracą szarzy ludzie bo wierzą, że jak w tv najeżdżają na siebie to i w realu tak jest?
Zolnierz
Niedziela, 27 marca 2022 21:09:02
0
0 0
+ -
Kiedyś zadałem dwojgu posłów pytanie, gdzie rozmawiają z sobą normalnie. Wiesz co usłyszałem- w komisji służb specjalnych, bo tam nie ma kamer, ani żadnych dziennikarzy.
To tyle w temacie. Polityka w XXI wieku, to poklask pod publikę i ciągła jatka, żeby być na pierwszej stronie, nawet kosztem robienia z siebie błazna.
Mińsk Mazowiecki Postów: 50642
sailor
Mińsk Mazowiecki, postów: 50642
Niedziela, 27 marca 2022 21:39:47
0
0 0
+ -
osiedle szpitalna Postów: 838
kamerdyner Dziś, 2 godz. temu
-1
+
-
dlaczego zakładasz, że służyłem? jeszcze nie jestem taki wiekowy - nadal służę (ciekaw jestem reakcji sailora na "służę") w wojsku.

no jasne lokaju widzę cię w jako kantyniarza w pułku podwodnych wozów drabiniastych

Zaloguj się aby uczestniczyć w dyskusji oraz uzyskać dostęp do większej ilości wątków na tym forum.

Aktualności

OK