W sobotę 22 listopada w Crazy Horse na dyskotece był razem z kolegą mężczyzna o imieniu najprawdopodobniej Rafał. Ubrany był w bluzkę na krótki rękaw, kamizelkę i bordowe spodnie. Koniecznie potrzebuje się z nim skontaktować. Podaje e - maila moniczka-w77@wp.pl. Z góry dziękuję.
W sobotę 22 listopada w Crazy Horse na dyskotece był razem z kolegą mężczyzna o imieniu najprawdopodobniej Rafał. Ubrany był w bluzkę na krótki rękaw, kamizelkę i bordowe spodnie. Koniecznie potrzebuje się z nim skontaktować. Podaje e - maila moniczka-w77@wp.pl. Z góry dziękuję
Tu raczej nikt nie pomoże w namierzeniu tego chłopaka, lepiej napisz ten tekst na Spotted : Mińsk-Mazowiecki, bo tam 99% to młodzi randkowicze i bywalcy mińskich knajp ;)
Nadal szukam!!! Facet ubrany w bordowe spodnie niebieską koszulkę na krótki rękaw oraz kamizelkę...dość wysoki brunet fajnie tańczący poznany 22 listopada 2014 roku w Crazy Horse w Mińsku Mazowieckim...Rafał byłeś tam z kolegą...odezwij się..
Fakt - na naukę nigdy nie jest za późno! Nawet kilka lat po skończeniu studiów sporo się uczę i mam nadzieję, że to się szybko nie zmieni :)
Ty także mogłabyś się nieco dokształcić szczególnie w zakresie interpunkcji :D
Pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniu "najprawdopodobniej Rafała" :)
Chwalisz się czy żalisz?Też jestem po studiach i z tym, że na naukę nigdy nie jest za późno się zgodzę...Swojej interpunkcji nie mam nic do zarzucenia,a Twojej kulturze owszem...o czym świadczy Twój pierwszy post...Nie masz informacji na temat tego co piszę to się zwyczajnie nie odzywaj...tyle mam Ci do powiedzenia...
Jak Ci na nim tak bardzo zaleźy, to daj ogłoszenia: w prasie, telewizji i na słupach ogłoszeniowych, a wtedy wzrośnie szansa na jego odzew, ale pod warunkiem, że ma chęć się ujawnić.
mm miasto perspektyw i pozytywnej energiiPostów: 301
"Nie wiedziałam,że tak go szybko znajdę..........kurcze nie masz info związanym z tym postem to się po prostu nie odzywaj....!!!"
"Też jestem po studiach i z tym, że na naukę nigdy nie jest za późno się zgodzę...Swojej interpunkcji nie mam nic do zarzucenia"
1. Spacja po przecinku.
2. Wielokropek to 3 kropki a nie 33.
3. "kurcze nie masz info związanym..." - nie masz info związanym? Chyba nie masz informacji związanej... No ale to już nie interpunkcja.
4. Pozostałe posty sobie darowałem.
Zaoczne studia były? I pewnie prywatne do tego :)
Wolę być osobą romantyczną niż wyrachowaną i bez wychowania.....a kropki i wielokropki będę wstawiała tam, gdzie mam na to tylko ochotę....dotyczy "polonistycznych" wypowiedzi adrian1984........
mm miasto perspektyw i pozytywnej energiiPostów: 301
Niech Cię o to głowa nie boli "polonisto" od siedmiu boleści!!! Nie musisz naprawdę, MIERZYĆ KAŻDEGO WŁASNĄ MIARKĄ...Zajmij się sobą i swoimi problemami, a to uwierz, będzie z korzyścią dla nas wszystkich...
Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.