ciekawe spotkanie się szykuje. Zobaczyłem plakat i od razu przypomniały mi się czasy, kiedy to na terenie Mińska można było wyskoczyć pograć na tzw. Arcade Game:) było kilka takich miejsc..
obok manhatanu, za przystankiem na kazikowskiego budka - Double Dragon, 1941, Xain''d Sleena, jeden flipper, RoboCop, Dragon Ninja, Street Fighter, Karnov, Sky Shark, P-47.. i kilka innych
za Kościołem - Commando, Fantasy Fight, Rush&Fight, Heavy Barrel, Legend of Makai.. i wiele innych
na stacji PKS - mogę wymieniać - Wrestling, Sagaia, jakieś motory, piłki nożne, samoloty, z Uzi strzelanki mordobicia - nawet MoonWalk z Jacksonem i żółwie ninja heheh na żetony z dwoma żłobieniami (podrabianymi zresztą na torach); na stacji PKP (w takim małym kokpitku jakiś czas), w okolicy rynku - tam, gdzie jest zabudowa a wcześniej przyjeżdżał cyrk a także w okolicy ulicy Miodowej(GunSmoke mieli):)
trochę tego było i trochę monet się wrzuciło, jeżeli znajdzie się ktoś, kto chce powspominać stare klimaty gierkowe z "budek" to chętnie. to też element klimatu i historii Mińska:)