Cześć wam,
Zamierzam nabyciu pojazdu typu quad i aktualnie moją uwagę przykuł pojazdu Polaris Sportsman 570 EPS Deluxe Stealth Grey. Chciałbym zapytać osób, które używały go.
Wizualnie ta edycja wywiera na mnie duże wrażenie, a specyfikacja Polaris Sportsman 570 EPS na stronie https://najlepsze-quady.pl/polaris-sportsman-570-eps-delu... prezentuje się korzystnie. Zanim jednak postanowię i zostawię pieniądze w salonie, chciałbym poznać Wasze zdanie i podpytać osoby którzy na co dzień używają tego quada.
Czy według Was jest to dobry i godny polecenia model? Jak wypada pod względem niezawodności, komfortu jazdy, mocy oraz kosztów eksploatacji? Czy istnieją typowe usterki albo rzeczy, na które warto zwrócić uwagę przed zakupem?
Zastanawiam się również, czy w tym samym zakresie cenowym są jakieś inne modele, które warto wziąć pod uwagę. Quad ma mi być używany głównie do wypoczynku (wypady do lasu, szutry, czasem lżejsze błoto) oraz do lekkich prac wokół domu (transport małych ładunków, odśnieżanie w zimie).
Będę bardzo zobowiązany za wszelkie opinie i doświadczenia z jazdy. Jeśli wiecie o jakieś słabe punkty Polarisa 570 EPS, na które warto zwrócić uwagę przy kupnie. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc!