Pewnie nie ja jeden ma taki problem. Ale wiem, że można sobie pomóc. Jakie tabletki możecie polecić? Na https://polski-blog-medyczny.pl/extreen/ znalazłem artykuł na temat naturalnego suplementu Extreen, czy ktoś może go stosuje? Z opinii wynika, że jest skuteczny.
pogadaj z kumakiem z mazgułowa, on podobno jest ekspertem w tej dziedzinie, najlepsze wpływ na erekcje maja zapachy z oczyszczalni, oraz na pieprzenie głupot..............
@oraz na pieprzenie głupot. tu się zgadzam z moim forumowym kolegą.Kiedy ma się ochotę to należy gadać o pierdołach.. np ty kochanie to jesteś... a nigdy -trzeba poprawić tę cegłę w kominie i skosić trawę i jutro kupić Adasiowi nowe buty.
Moje pokolenie wychowane jest w czasach u kiedy u kobiet były piękne futerka i tam był włącznik do erekcji.. wystarczył wsadzić rękę w damskie majtki i pstryk. Najlepszym sposobem na przedłużenie stosunku jest myślenie czy ten samolot to przeleciał pod tym mostem czy nad mostem.
o zapachach może innym razem...
Teraz to się rąk za majtki nie wkłada. Dziewczyny majtki ściągają przez głowę, jak poczują miętę. Nie zdążysz uruchomić hydrauliki i już po wszystkiemu...;)
pokażę film który obejrzałem wczoraj na temat jak poderwać bo bez tego erekcja na nic niepotrzebna.Film pokazuje facetów którzy poszli na taki kurs po to żeby przerwać swoją samotność i nie ma znaczenia wiek.
jeśli ktoś odezwie się w prywacie i zna rosyjski to zapodam link do filmu
Post edytowany
Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.