23°C

15
Powietrze
Wspaniałe powietrze!

PM1: 6.97
PM25: 9.23 (22,62%)
PM10: 10.18 (61,56%)
Temperatura: 23.36°C
Ciśnienie: 1006.97 hPa
Wilgotność: 61.58%

Dane z 05.06.2026 18:05, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

pikieta pro life - 20.03.2021

1616 postów
gdzieś indziej Postów: 14200
michal1965
gdzieś indziej, postów: 14200
Środa, 28 września 2022 14:52:04
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Kaja Godek komentuje sprawę pani Mariny i jej dziecka. Pokazuje, jak aborcjoniści wykorzystują dramat kobiety do forsowania zabijania chorych dzieci.

https://www.zycierodzina.pl/pro-life-bez-cenzury-aborcjoni...
Lasocki
Środa, 28 września 2022 14:59:16
-1
0 -1
+ -
czy gdyby Michał twoja partnerka / żona była w ciąży i lekarza powiedział wam, że wada nienarodzonego dziecka jest na tyle poważna, że szanse na przeżycie twojej żony / partnerki przy rozwiązaniu to 10 % a dziecko nie przeżyje 1 dnia to co zrobiłbyś?
Żabodukt Postów: 82507
kumak
Żabodukt, postów: 82507
Środa, 28 września 2022 15:01:24
-1
0 -1
+ -
michał kazał by rodzić co wnioskuje z jego dotychczasowych postów
Lasocki
Środa, 28 września 2022 15:08:56
-1
0 -1
+ -
nie wpierzaj się między coca colę a chipsy
michal1965
Środa, 28 września 2022 17:41:13
0
0 0
+ -
@czy gdyby Michał twoja partnerka / żona była w ciąży .......

To jest kłamstwo aborcjonistek że ktoś chce żeby kobieta rodziła czy nosiła ciążę, która zagraża życiu kobiety. Nie trzeba być lekarzem, żeby wiedzieć że dziecko w martwym łonie nie przeżyje.
Tutaj ta sytuacja nie występowała. Kobieta u psychiatry stwierdza że chce się zabić bo jej nienarodzone dziecko jest ciężko chore a ten zaleca aborcję. Mamy wiele kobiet cierpiących psychicznie z powodu problemów z nastolatkami, mężami teściami itp. I co? Psychiatra zaleci ich eutanazję czy zajmie się pacjentką?
kumak
Czwartek, 29 września 2022 08:04:12
-1
0 -1
+ -
Decyzja o aborcji powinna należeć do kobiety, a nie do księdza, polityka albo policjanta!
Mińsk Mazowiecki Postów: 50642
sailor
Mińsk Mazowiecki, postów: 50642
Czwartek, 29 września 2022 11:43:08
+1
+1 0
+ -
Żabodukt Postów: 65381
kumak Środa, 28 września 2022 • 09:53:35
-1
+
-
Aborcja była, jest i będzie!
Najważniejsze by była bezpieczna!

Dziś 28 września, czyli Dzień Bezpiecznej Aborcji!

nie ma żadnej "bezpiecznej aborcji" to taka sama lewacka bzdura jak 56 płci itp
Lasocki
Czwartek, 29 września 2022 12:08:57
-1
0 -1
+ -
Decyzja o aborcji powinna należeć do kobiety, a nie do księdza, polityka albo policjanta!

a jeśli kobieta jest policjantem?
michal1965
Czwartek, 29 września 2022 12:22:35
0
0 0
+ -
Paryż. Proaborcyjne feministki zostały fizycznie zaatakowane podczas manifestacji z okazji międzynarodowego dnia aborcji przez aktywistki (i aktywistów?) trans, bo walcząc o prawa kobiet uważają, że mężczyźni nie mogą mieć aborcji.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=482647353873820&am...
Lasocki
Czwartek, 29 września 2022 12:26:47
-1
0 -1
+ -
jak mężczyzna może mieć aborcję? w Paryżu to niech zjedzą miskę ryżu
sailor
Czwartek, 29 września 2022 14:59:15
0
0 0
+ -
fabryka obuwia dyskutuje sama ze sobą , takie POczątki przypadłości niejakiego kumaka
kumak
Czwartek, 29 września 2022 20:29:56
-1
0 -1
+ -
sailorze potworze u kumaka nie ma żadnych przypadłości w przeciwieństwie do twojej chorej kacapskiej przypadłości braku tolerancji do innych światopoglądów i idei oraz twojej potrzeby knucia chamstwa i wulgarności
sailor
Sobota, 1 października 2022 11:00:25
0
0 0
+ -
kumaki niebinarne głosu nie mają
sailor
Sobota, 1 października 2022 11:01:27
0
0 0
+ -
Kangur i kura, czyli zoo LGBT

U Hiobowskich wybuchła dyskusja na temat homoseksualizmu wśród zwierząt. Według dziadka Łukaszka zjawisko to nie istniało w przyrodzie poza człowiekiem.
- Ależ to oczywista bzdura - uniosła się mama Łukaszka i sięgnęła po "Wiodący Tytuł Prasowy", który w lokalnym dodatku informował o powstaniu w ich mieście pierwszego w kraju zoo LGBT.
- Wreszcie zamknęli gejów w klatkach - rzekł z zadowoleniem dziadek.
- A wcale, że nie! - zaperzyła się mama Łukaszka. - To jest zoo, które pokazuje, że są wolne zwierzęta!
- Bez klatek? - zainteresowała się siostra Łukaszka.
- No, aż tak to nie. ale mogą sobie wybrać płeć, zaimki, a nawet z kim współżyją!
- Bzdura - orzekli Hiobowscy.
- No to chodźmy do tego zoo, sami zobaczycie - rzuciła mama Łukaszka.
I poszli. Wybrali się też z nimi sąsiedzi: Wiktymiusz ze swoją mamą.
Na drugi dzień wybrali się do zoo. Mieściło się na drugim końcu miasta. Było dosyć małe.
- Zwiedzanie jest z osobą przewodzącą - poinformowała pani z recepcji.
Na szczęście nie czekali długo. Już po paru minutach podeszła do nich osoba płci nieokreślonej, o niepokojąco wysokim BMI, ubrana w obszerny strój i mająca turkusową grzywkę.
- Witam. Jestem osobą przewodzącą - oznajmiła turkusowa grzywka. - Proszę za mną a wszystko państwu pokażę.
- Wystarczą zwierzęta - odparła z godnością babcia i ruszyli. Trasa był krótka. Kulminacyjnym punktem była wizyta u rysia.
- Niech mnie osoba przewodząca daruje - nie wytrzymała mama Łukaszka. - Ale to miało być zoo LGBT.
- No i?
- No i nie jest.
- Dopiero zaczynamy - sumitowała się osoba przewodząca. - Ale tu już mamy zaczątek prawdziwego zoo LGBT. Ale już tyle czasu zwiedzamy a państwo nie zapytali mnie o zaimki.
- A są tu gdzieś? - siostra Łukaszka rozejrzała się po klatkach.
- Są właśnie tu - osoba przewodząca pokazał rysia. - Otóż jak państwo wiecie płeć jest zależna od wielu rzeczy. Kontekstu, pogody, nastroju. Niestety, język polski w prawie każdym słowie musi tą płeć określić. Powiedziałam, powiedziałem. A co z innymi? Na szczęście jest literka x którą wstawiamy w odpowiednie miejsce i tak oto mamy "powiedziałxm", słowo, które jest akceptowalne dla wszystkich.
- A jaki to ma związek z rysiem? - spytał zmęczonym głosem tata Łukaszka.
- Na tabliczce jest imię, zobaczcie sami.
Na tabliczce był napis LYNX.
- Widzicie? - triumfowała osoba przewodząca. - Rano może być to Lyna, w południe Lyni, a wieczorem Luno. I wszystko pasuje.
Hiobowscy wraz z mamą Wiktymiusza żywo dyskutując szli w stronę wyjścia gdy zauważyli, że nie ma wśród nich Wiktymiusza. Cofnęli się. Stał przy niewielkim wybiegu i wołał, że chce pogłaskać kangurka.
- Nic nie widać zza tych drzew - stwierdził dziadek Łukaszka. - Co tam jest?
- Kangurek - upierał się Wiktymiusz.
Zza drzew wyszła kura.
Gruchnął śmiech. Śmiano się minutę, albo dwie i śmiech ucichł gdy zza kolejnego drzewa wyskoczył kangurek.
- Jak to tak, trzymacie dwa gatunki razem? - zdziwił się Łukaszek.
- A co w tym złego? - zaperzyła się osoba przewodząca. - To raczej fakt, że gatunki trzeba od siebie separować powinien napawać nas zdumieniem. Tutaj, w naszym zoo, wszystkie gatunki są wolne. Żyją jak chcą, z kim chcą i uważają się za kogo chcą. Po prostu to jest zagroda z kangurami.
- A kura? - spytała zdumiona mama Wiktymiusza.
- Kura po prostu identyfikuje się jako kangur - wyjaśniła osoba przewodząca.
- Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? Mogę pogłaskać kangurka? - pytał w kółko Wiktymiusz.
Osoba przewodząca w końcu się zgięła i zgodziła. Podeszła z boku, otworzyła jakieś małe drzwiczki i weszła na teren zagrody. Po czym schyliła się i podstawiła Wiktymiuszowi do pogłaskania kurę.
https://niepoprawni.pl/blog/marcin-b-brixen/kangur-i-...
kumak
Sobota, 1 października 2022 12:03:26
-1
0 -1
+ -
kumak zawsze był hetero ale walczy z faszystami i innymi prawicowo pogiętymi o równe prawa dla wszystkich ludzi bez względu na ich orientację seksualną- .Na szczęście ludzi pokroju sailora są szczątkowe ilości
sailor
Niedziela, 2 października 2022 12:19:21
0
0 0
+ -
"jeśli nie dacie sobie z nimi rady, oskarżcie ich o faszyzm, antysemityzm, nacjonalizm"

Józef Stalin

twój guru towarzyszu kumaku
kumak
Niedziela, 2 października 2022 13:59:12
0
0 0
+ -
znowu odjechałeś - pokaz chociaż jeden post gdzie pochwaliłem Stalina i odszczekaj to że on mój guru kacapie- czemu kacapie- bo kacap zawsze kłamie żeby osiągnąć swój cel a twoim celem jest dyskredytacja kumaka. Na przykładzie kolejnych postów jeśli cię nazwę kacapem to to udowodnię tak jak w założonym przez ciebie temacie o kumaku gdzie przyznałeś się ze robisz to celowo i dalej będziesz mnie nękał
Post edytowany
kumak
Niedziela, 2 października 2022 18:08:01
0
0 0
+ -
Współczuję Polskim kobietom w ciąży. W tle prokurator i strach przed przesłuchaniami nawet w przypadku naturalnych poronień.
michal1965
Czwartek, 6 października 2022 12:10:03
0
0 0
+ -
· Sąd Najwyższy uniewinnił działacza Fundacji Pro – prawo do życia skazanego za rzekome umieszczanie nieprzyzwoitych treści w miejscu publicznym, czyli o czyn z art. 141 Kodeksu wykroczeń.

· Powodem obwinienia wolontariusza było umieszczenie przez niego w sąsiedztwie przychodni ginekologicznej plakatu przedstawiającego ciała nienarodzonych dzieci, uśmierconych w wyniku aborcji.

· Sąd Rejonowy uznał go winnym popełnienia zarzucanego czynu. Następnie Sąd Okręgowy w drugiej instancji utrzymał zaskarżony wyrok w mocy.

· Od prawomocnego wyroku kasację wywiódł Prokurator Generalny.

· Kasacja Prokuratora została uzupełniona przez Instytut Ordo Iuris.

· Sąd Najwyższy orzekł, że ukarany działacz pro-life, broniony przez prawników Ordo Iuris, jest niewinny.

· To już trzeci wyrok SN wskazujący na możliwość publicznego prezentowania zdjęć pokazujących skutki aborcji.
https://ordoiuris.pl/ochrona-zycia/trzeci-wyrok-sad...
kumak
Czwartek, 6 października 2022 12:15:50
0
0 0
+ -
. Michale czemu tej fotografii nie umieścisz na swoim płocie? Zrób eksperyment i zobacz reakcję sąsiadów.
Post edytowany

Zaloguj się aby uczestniczyć w dyskusji oraz uzyskać dostęp do większej ilości wątków na tym forum.

Aktualności

OK