5°C

4
Powietrze
Wspaniałe powietrze!

PM1: 1.68
PM25: 2.65 (7,15%)
PM10: 3.22 (17,67%)
Temperatura: 5.16°C
Ciśnienie: 1027.43 hPa
Wilgotność: 72.25%

Dane z 27.04.2025 09:10, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Odzież ciążowa

15 postów
Mińsk Mazowiecki Postów: 5
jagienka
Mińsk Mazowiecki, postów: 5
Czwartek, 29 maja 2014 16:59:57
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Gdzie w Mińsku można kupić ładną i niedrogą odzież ciążową? Jakie sklepy polecacie?
dianaro
Czwartek, 29 maja 2014 21:57:36
0
0 0
+ -
Nigdzie -szczerze, to lepiej kupić rozmiar większą bluzkę na wyprzedaży w "normalnym" sklepie. Będąc w ciąży zaopatrywałam się w sklepie Butik, Kiosk czy Reserved - ceny wyprzedażowe niskie, wybór znaczny, nie szarpało kieszeni.
Mińsk Mazowiecki Postów: 6
paulina_88
Mińsk Mazowiecki, postów: 6
Piątek, 30 maja 2014 11:20:50
0
0 0
+ -
W Mińsku ubrania ciążowe można kupić na ul. Bulwarnej i chyba w Partnerze na 2 pietrze, ale dużo taniej jest w H&M - mają specjalną kolekcję dla kobiet w ciąży :)
Mińsk Mazowiecki Postów: 7
AMERHAND
Mińsk Mazowiecki, postów: 7
Piątek, 30 maja 2014 19:44:48
0
0 0
+ -
zapraszam do AMERHAND na ul Warszawską 157; Mińsk Mazowiecki, po CASS FILMIE
jest to sklep z odzieżą używaną z USA, zawsze odkładamy odzież dla kobiet w ciąży, nie jest jej dużo, TRAFIAJĄ SIĘ PEREŁKI :) ale służymy też radą i można wybrać coś z normalnej odzieży :)
ceny są przystępne bo od 1zł do 10zł :)
Mińsk Mazowiecki Postów: 48
rozzy
Mińsk Mazowiecki, postów: 48
Sobota, 31 maja 2014 10:10:42
0
0 0
+ -
Na Stojadłach w galerii w sklepie z bielizną są tuniki, mają też fajne staniki do karmienia.
W Decathlon mają fajne spodnie do jogi za ok 50zł i mi osobiście najwygodniej w nich. Legginsy w pewnym momencie za bardzo uciskały, a te spodnie nie mają żadnych gumek.
Tłumaczenia
Sobota, 31 maja 2014 16:04:01
0
0 0
+ -
Jak dla mnie odzież ciążowa jest bezsensowna. Lepiej kupić w zwykłym sklepie luźniejszą bluzkę lub tunikę i potem też można je założyć niż wydać 50 zł na spodnie, które potem do niczego nam się nie przydadzą.
Ja kupowałam w ciuchlandach za parę groszy i byłam zadowolona. Nawet jeśli potem już sie czegoś nie założy to nie żal wyrzucić jak się zapłaciło parę złotych.
A naprawdę w ciuchlandach można spotkać fajne rzeczy.
Mińsk Maz. Postów: 204
Udien
Mińsk Maz., postów: 204
Wtorek, 3 czerwca 2014 14:51:58
0
0 0
+ -
radze poszukać w dziale ogłoszenia tu lub na innych portalach i kupić używaną, albo popytać znajomych bo każdy zapewne trzyma po pierwszym dziecku w długim oczekiwaniu na drugie, te ciuchy się wolno zużywają, bo są głównie noszone w ostatnich 4 miesiącach i chwilę po porodzie.
rozzy
Środa, 4 czerwca 2014 17:30:30
0
0 0
+ -
Jeśli chodzi o spodnie z Decathlon to przed ciążą służyły mi na zajęciach jogi i do biegania :) Mam cichą nadzieję, że się nie rozciągnęły i jeszcze posłużą.
Fakt nie opłaca się inwestować w ciuchy ciążowe. Ja zakupiłam na sezon zimowy 2 dłuższe swetry (rozmiar większe) i długo w nich chodziłam z leginsami (zwykłe nie ciążowe). Teraz jak jest cieplej korzystam ze zwykłych koszulek. Kupiłam 2 tuniki ciążowe przez internet, ale teraz wydaje mi się to zbędnym wydatkiem.

Z przydatnych rzeczy w perspektywie czasu to koszule nocne do karmienia i poduszka do spania (taka długa żeby spać na boku).
Mińsk Mazowiecki Postów: 1
Mazovianka
Mińsk Mazowiecki, postów: 1
Czwartek, 5 czerwca 2014 09:31:09
0
0 0
+ -
skoro juz przy tematach zwiazanych z dziecmi jestesmy, to nie bede zakladala nowego watku tylko spytam tutaj - czy ktos z Was kupowal wozek dla dziecka w tym sklepie: http://www.arti.pl/wozki-dzieciece_kat10.html ? czy ich wozki sa warte zainteresowania?
Mińsk mazowiecki Postów: 83
hanusia21
Mińsk mazowiecki, postów: 83
Czwartek, 5 czerwca 2014 11:58:44
0
0 0
+ -
Odzież ciążowa można znaleźć w sklepach z używaną odzieżą, mi udało się znaleźć trochę fajnych ubrań na czas ciąży w niskiej cenie.
Mińsk mazowiecki Postów: 83
hanusia21
Mińsk mazowiecki, postów: 83
Czwartek, 5 czerwca 2014 12:02:26
0
0 0
+ -
Jaki wózek konkretnie cię interesuje? Ja wózek dla swojego dziecka wielofunkcyjny 3w1 zamawialam przez allegro, jest naprawdę dobrej jakości i w przystępnej cenie, może warto tam poszukać i jest możliwość przeczytania komentarzy od innych kupujcych.
rozzy
Piątek, 6 czerwca 2014 13:34:07
0
0 0
+ -
Polecam przejść się do sklepu Tik-Tak i pojeździć wózeczkami. Ja kupiłam wózek używany (dużo ofert na olx i gumtree) model który upatrzyłam właśnie w tym sklepie.
Używany wózeczek kupiłam za połowę ceny nowego.

Żeby nie było, że wykorzystuje lokalny sklep i nic u nich nie kupuje ;) Wyprawkę prawie w całości u nich skompletowałam. A w wózeczku się zakochałam jak nim po sklepie pojeździłam, ale nowy był dla mnie za drogi.
kielce Postów: 34
sylwia4012
kielce, postów: 34
Czwartek, 3 lipca 2014 18:11:58
0
0 0
+ -
na mostrami są często wyprzedaże, możesz utrafić tunikę http://pajacyk.pl* a na bank wykorzystasz nawet wiele lat po ciąży. Super jakość i wykonanie, no i niepowtarzalny projekt. W ciąży też trzeba być sexi i na czasie :)
Tłumaczenia
Sobota, 5 lipca 2014 20:05:02
0
0 0
+ -
Ładne wyprzedaże z 700 na 670zł albo z 2400 na 1700zł :P
Minsk Postów: 54
aurelka
Minsk, postów: 54
Piątek, 11 lipca 2014 14:57:05
0
0 0
+ -
Haha, no dla niektórych to może i wyprzedaże. Ja kiedyś szukałam na portalach ogłoszeniowych, tylko zaznaczałam jaki region mnie interesuje.

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK