Andrzeju pokazałem materiał rosyjskiego kanału- ponieważ nie kumasz rosyjskiego to wyjątkowo tobie wytłumaczę
Opcja rosyjska polega na tym ze w Ukrainie rządu rząd faszystów i ich oddziały stoją za ukraińskimi żołnierzami którzy nie chcą walczyć z Rosjanami ale faszyści ich zmuszaja.Generalnie to rosyjskie wojska odwojowują zagarnięta przez faszystów republikę Ługańska i doniecka oraz maja zdobyć kijów zaznaczyć faszystowski rząd
NA dzień dzisiejszy sytuacja taka ze juz prawie 4000 Rosjan gnije w ukraińskiej ziemi i brakuje im i uzbrojenia i paliwa a ci korzy są w niewoli uważają ze są w Ukrainie przez pomyłkę
dziś typowy pokaz rosyjskiej metody wojskowej- ataki na obiekty cywilne. Rosjanie nie przewidzieli ze Ukraińcy masowo chwycę za broń
jacy ku** faszyści- to tylko taka rosyjska propaganda
Ta wojna sprowadziła PUTIN NAZIEMIE I NIE TYLKO Putina ALE I Rosjan.
wojna nie skończy się dzisiaj i już niedługo będzie 10 000 rosyjskiego gruzu 200 i wszystkich ciężarówkami wyrzucą do Rosji
Andrzeju w tych dniach ważą sie losy wolnego świata a ty jak ten dziadek który wypomina babci ze jak sie z nią żenił to ona nie była cnotliwa... mam teraz w d. banderę i bardziej mnie interesuje sytuacją pod MARIUPOLEM