Kogo polecacie żeby efekt był zadowalajacy, co sądzicie o dentystce Gomułka Piątek 11 Listopada?
Czy ktoś z Was ma koronkę zrobiona przez wyzej wymieniona dentystkę. Chciałabym żeby to było ładnie dopasowane nie odróżniało się.
Ja robiłam na Piłsudskiego koło Labelli w tym nowym budynku na I piętrze. Prowadzi to małżeństwo, ja chodzę do faceta -jest dodatkowo chirurgiem szczękowym i świetnym fachowcem. Mogę polecić z czystym sumieniem!
Jestem zadowolona z efektu :)
Koleżanka ma już drugą koronkę od dr. Gomółki. Wygląda to nieźle, trzyma się ok, ale ząb na którym zaczepiona była koronka zaczął się psuć tuż po założeniu, coś zostało wcześniej niedoleczone itd. Bólu trochę było i wizyt przy okazji też. Wszystko skończyło się ok, ale koleżanka rozgląda się za innym dentystą.
Bardzo dobry pomysł.Kupuję od dawna na bazarze. Chińske podróbki po 20 groszy za ząb.Dwie wersje- dekoracyjna i do jedzenia.Jeśli ktoś chętny to mogę na parę dni pożyczyć tej do jedzenia bo się będę po świętach odchudzał
Ja również jestem ciekawy jak jest w tej klinice na Topolowej,chodzi mi o tą otwartą niedawno nad carrefourem extra...den tan czy jakoś tak ) był ktoś,jakie ceny?
Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.