2°C

6
Powietrze
Wspaniałe powietrze!

PM1: 2.20
PM25: 3.52 (9,55%)
PM10: 4.30 (23,5%)
Temperatura: 1.55°C
Ciśnienie: 1027.03 hPa
Wilgotność: 78.38%

Dane z 27.04.2025 07:15, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Ile warta moneta 100 złotych 1990 MW?

2 postów
moniczka
Wtorek, 14 stycznia 2025 17:19:53
-1
0 -1
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Mam monetę 100 złotych z 1990 roku "MW" i zastanawiam się, ile może być warta. Z tego, co wiem, jest to moneta z okresu przed denominacją, więc może mieć większą wartość. Chciałbym wiedzieć, gdzie mogę sprawdzić jej cenę i na co zwrócić uwagę przy jej wycenie. Mam ją w bardzo dobrym stanie, ale nie wiem, czy to wpłynie na jej cenę. Może ktoś z Was zna jakieś strony internetowe lub fora, które pomagają w wycenie takich monet? Wiem, że ceny mogą się różnić, więc zastanawiam się, czy lepiej wystawić ją na aukcji czy sprzedać w specjalistycznym sklepie.
Pop3s
Wtorek, 14 stycznia 2025 17:32:28
-1
0 -1
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Jeśli chcesz poznać wartość monety 100 złotych z 1990 roku, to polecam sprawdzić stronę Coinstrail https://coinstrail.com/pl/catalog/poland/rp-before-de... Tam znajdziesz pełne informacje o tej monecie, w tym jej cenę w zależności od stanu. Z tego, co wiem, ta moneta w dobrym stanie może kosztować od kilku do kilkudziesięciu złotych, ale warto sprawdzić, jak kształtują się ceny na rynku. Moneta przed denominacją zazwyczaj ma większą wartość niż po niej, szczególnie jeśli jest w dobrym stanie. Możesz sprawdzić, jak takie monety są wyceniane na aukcjach numizmatycznych. Zajrzyj na Coinstrail, tam znajdziesz także przykłady sprzedaży podobnych monet.

Zaloguj się aby uczestniczyć w dyskusji oraz uzyskać dostęp do większej ilości wątków na tym forum.

Aktualności

OK