6°C

19
Powietrze
Wspaniałe powietrze!

PM1: 7.07
PM25: 11.67 (77,78%)
PM10: 14.43 (32,07%)
Temperatura: 6.23°C
Ciśnienie: 1016.18 hPa
Wilgotność: 65.19%

Dane z 07.05.2025 22:15, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Drzwi do mieszkania

3 postów
Mińsk Postów: 1068
ppmm
Mińsk, postów: 1068
Poniedziałek, 21 lutego 2022 10:09:27
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Wymieniam niedługo drzwi w mieszkaniu i zastanawiam się nad zainwestowaniem w marketowe....

Czy ktos moze kupował takie drzwi do siebie? Czy jesteście z nich zadowoleni?
MM Postów: 743
katrii
Poniedziałek, 21 lutego 2022 12:26:51
0
0 0
+ -
Mam z Leroy Merlin chyba już z 8 lat, jak nie lepiej, i to jeszcze jakieś z promocji. Pamiętam, że jak remontowaliśmy, nieco przestadziliśmy z oczekiwaniami i na pewnym etapie remontu nie mieliśmy już pieniędzy. Tak więc drzwi musieliśmy kupić z marketu. Miały być tymczasowe, a okazało sie, ze wcale nie było konieczności wymiany. Łazienkowe jedynie mają startą farbę przy progu (cieniutki pasek przy samym spodzie drzwi) i kilka odprysków (małe, nie przeszkadzają), a tak to nic się z nimi nie dzieje.

Aktualnie jestem na etapie budowy domu i podchodzę do tego o wiele bardziej racjonalnie (sam remont wiele mnie nauczył). Tak więc licze sily na zamiary oraz dokładnie oglądam każdą złotówkę przed wydaniem. Drzwi nie bedę zamawiała z katalogu, kupie również w Leroy merlin:
https://www.leroymerlin.pl/drzwi-klamki-i-schody/drzwi-i-...

Zerknij sobie najlepiej na stronę. Masz ich katalog (mają tam rownież spory wybór ościeżnic, sama miałam regulowaną przylgową, ale teraz idę w bezprzylgową).
moni.ka
Poniedziałek, 28 lutego 2022 10:42:16
0
0 0
+ -
Nie orientuje się jak wygląda sprawa z takimi drzwiami, sama wybrałam z polecenia firmę [url] https://effra.pl/[/url], koszty nie są aż tak wysokie, wybór mają duży, a jednak mam tutaj większą pewność co do jakości (bo firma zajmuje się konkretnie sprzedażą takich artykułów), no i można liczyć też na profesjonalny montaż i doradzwo.

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK