-5°C

45
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 16.21
PM25: 26.83 (178,83%)
PM10: 31.17 (69,27%)
Temperatura: -4.93°C
Ciśnienie: 1006.17 hPa
Wilgotność: 93.50%

Dane z 11.01.2026 18:30, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Depilacja laserowa

3 postów
Dejmian9
Niedziela, 22 czerwca 2025 22:59:29
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Cześć,

szukam sprawdzonego miejsca, w którym można wykonać skuteczną i bezpieczną depilację laserową. Zależy mi na nowoczesnym sprzęcie, doświadczeniu personelu i profesjonalnej obsłudze. Chciałbym uniknąć przypadkowych gabinetów i mieć pewność, że zabieg będzie dobrze przeprowadzony.

Natrafiłem na ofertę depilacji laserowej Vectus w Anlaya:
https://anlaya.pl/pricelist/294-vectus/

Wygląda to bardzo dobrze – pracują na urządzeniu Vectus, które uchodzi za jedno z najskuteczniejszych na rynku. Opis zabiegu jest szczegółowy, podane są ceny i informacje dotyczące przeciwwskazań. Widać, że gabinet stawia na jakość i bezpieczeństwo.

Czy ktoś z Was korzystał już z depilacji Vectus w Anlaya?
Jak efekty po zabiegach, czy wszystko przebiegło profesjonalnie?
Warto skorzystać, czy może polecacie inne miejsce?
Mińsk Mazowiecki Postów: 37
Marika756
Mińsk Mazowiecki, postów: 37
Poniedziałek, 23 czerwca 2025 12:11:26
0
0 0
+ -
Po jednej sesji laserem odpuściłam, za bardzo mnie bolało. W przypadku mojej wrażliwej skóry bardziej komfortowa okazała się metoda shr in motion w depilconcept. Jestem już pół roku po ostatnim zabiegu i nic nie odrasta.
medycyna
Wtorek, 5 sierpnia 2025 12:56:22
0
0 0
+ -
Ja robiłam usuwanie owłosienia laserem w Poznaniu. Nie było to doświadczenie pozbawione bólu ale do wytrzymania. Polecam - https://www.biogenica.pl/medycyna-estetyczna/zabiegi-la...

Zaloguj się aby uczestniczyć w dyskusji oraz uzyskać dostęp do większej ilości wątków na tym forum.

Aktualności

OK