18°C

23
Powietrze
Wspaniałe powietrze!

PM1: 7.56
PM25: 13.60 (34,26%)
PM10: 15.42 (90,66%)
Temperatura: 18.08°C
Ciśnienie: 1007.51 hPa
Wilgotność: 58.25%

Dane z 04.06.2026 18:50, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

4M 2013 - jak wrażenia?

60 postów
wszechświat Postów: 96
kach
wszechświat, postów: 96
Czwartek, 2 maja 2013 09:38:14
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Może mam kłopot ze wzrokiem ale nigdzie nie doczytałam kiedy odbędzie się 4M
WM Postów: 624
BartekP
Czwartek, 2 maja 2013 14:25:36
0
0 0
+ -
28-30 czerwca a szczegóły można przeczytać na stronie http://www.festiwal4m.pl/
MińskMazoviecki Postów: 372
xipototec
MińskMazoviecki, postów: 372
Poniedziałek, 1 lipca 2013 13:27:11
0
0 0
+ -
nie wiem jak Wam ale mnie się jak zwykle zresztą podobał Mach of The Year zajebiście nawet :) szkoda ze tak krótko
Mińsk Mazowiecki Postów: 56
aganiesama
Mińsk Mazowiecki, postów: 56
Poniedziałek, 1 lipca 2013 13:38:14
0
0 0
+ -
a mnie się bardzo podobali Indios Bravos :) i Rozdwojenie Jaźni też grało przyjemnie dla ucha :)
Mińsk Mazowiecki Postów: 717
Sharex
Mińsk Mazowiecki, postów: 717
Poniedziałek, 1 lipca 2013 17:21:40
0
0 0
+ -
Kogo byście sobie życzyli ujrzeć w Mińsku za rok? Kulma w wywiadzie na głównej mówi o Jopek, Lemonie i Januszu Radku. Lemon jak najbardziej na tak, ale pozostałe propozycje kiepściutkie. Poprzeczka jest wysoko postawiona, więc nie wolno jej obniżać.

Od siebie dodam Pectus i Ewelinę Lisowską ;)
mińsk maz Postów: 27
fran49
mińsk maz, postów: 27
Poniedziałek, 1 lipca 2013 18:55:19
0
0 0
+ -
W następnym roku chętnie widziałbym zespół IRA.
Reksio
Poniedziałek, 1 lipca 2013 20:43:42
0
0 0
+ -
A ja czekam na zespół COMA...
Mińsk Postów: 178
Alla
Mińsk, postów: 178
Poniedziałek, 1 lipca 2013 20:57:41
0
0 0
+ -
Ira i coma grają co roku na juwenaliach, można korzystać bezpłatnie i blisko
dianaro
Poniedziałek, 1 lipca 2013 22:08:23
0
0 0
+ -
O ile mnie pamięć nie myli, to zespół Pectus grał już Mińsku tylko nie pamiętam z jakiej okazji.
MińskMazoviecki Postów: 372
xipototec
MińskMazoviecki, postów: 372
Wtorek, 2 lipca 2013 06:36:04
0
0 0
+ -
Maleńczuk i Apteka... i Dezerter
MMz Postów: 488
mk11
MMz, postów: 488
Wtorek, 2 lipca 2013 09:12:22
0
0 0
+ -
Sharex: jopek wg Ciebie kiepściutka, a chcesz Pectus i Ewelinę Lisowską?? proszę Cię nie żartuj.. Jopkowa jak najbardziej pasuje na pierwszy dzień, Ira jako gwiazda RIM Festu i Coma na zakończenie. Maleńczuka widziałbym bardziej na Himilsbachu, ale tegoroczna gwiazda też mi się podoba:) co do tegorocznego składu to był dość słaby.. o ile Turnau na dzień poezji był ok (aczkolwiek sam osobiście go nie lubię) to pozostałe dni nie były obsadzone zbyt mocno. Indios Bravos są ok, ale nie do końca mi pasują na zakończenie rockowego festiwalu, a Brodka to nie mój klimat. dobra strona jest taka, że Ci, co narzekali, że za ostro było w latach ubiegłych znaleźli mam nadzieję ukojenie nerwów, a za rok wrócimy do cięższego grania;)
minsk Postów: 67
obywatelP
minsk, postów: 67
Wtorek, 2 lipca 2013 09:19:54
0
0 0
+ -
Tragedia,pomijajac juz to ze robia sobie dobry pr za nasze pieniadze,zamiast wywalania kasy w bloto moze lepiej byloby ponyslec o obnizce podatkow,ktora odczuliby wszyscy,niestety mamy juz mentalnosc niewolnika...
Co do koncertu,nie bede ocenial wykonawcow bo kazdy moze miec rozne preferencje w szczegolnosci ze byl to koncert typowo dla tlumu a nie fanow dobrej muzyki,ale jedno rzucilo sie w "uszy" tj tragiczne beznadziejne i dyskfalifikujace caly ten bubel NAGLOSNIENIE,czlowiek czul sie jakby stal obok przejezdzajacego bmw z dudniacym basem,masakra dno i wodorosty.
Mińsk Mazowiecki Postów: 934
rafre
Mińsk Mazowiecki, postów: 934
Wtorek, 2 lipca 2013 09:40:10
0
0 0
+ -
Do @obywatelIP:
Czy możesz możesz rozwinąć swoją wypowiedź?
- kto robi sobie PR za nasze pieniądze? Tak konkretnie poproszę bez ogólników...
- jaka kwota została wywalona w błoto? Czy znasz koszty festiwalu poniesione przez Miasto?
- jak widzisz od strony technicznej pomysł obniżenia podatków? Jakich podatków? Konkretnie, ok?
Reksio
Wtorek, 2 lipca 2013 09:40:30
0
0 0
+ -
obywatelP- weź przestań. Zaraz jeszcze napiszesz, że lepiej dać emerytom, rencistom i służbie zdrowia. Nie powiem co mi się chce jak słyszę taką retorykę.
Kałuszyn Postów: 114
$Pietrek$
Kałuszyn, postów: 114
Wtorek, 2 lipca 2013 14:20:08
0
0 0
+ -
Popieram Obywatela w sprawie nagłośnienia.
Sprzęt grający był poniżej jakiegokolwiek poziomu. Nie dało się tego sensownie słuchać. Przyoszczędzili ostro. :-)
Mińsk Mazowiecki Postów: 27
wystawaczynnacaladobe
Mińsk Mazowiecki, postów: 27
Wtorek, 2 lipca 2013 16:57:53
0
0 0
+ -
Koszmar..w zeszlym roku hey, luxtorpeda, izrael i power of trinity dawaly poziom.. Miejscowka straszna, brak klimatu, poprzeczka spada..

Dolaczam sie do Iry/Comy/Dezertera/ TSA
dianaro
Wtorek, 2 lipca 2013 19:07:22
0
0 0
+ -
Jak dla mnie IRA. Grali jako support przed Bon Jovi i dali naprawdę świetny koncert i mieli wspaniały kontakt z publiką.
Warszawa Postów: 19
stryj_zenon
Warszawa, postów: 19
Środa, 3 lipca 2013 16:22:27
0
0 0
+ -
@rafre poniekąd zgadzam się z obywatelemIP... czy to przypadek, że prowadzący jest przewodniczącym rady miasta? pewnie w tym przypadku chodzi o pijar za państwowe pieniądze. a skoro już o pieniądze chodzi to nigdzie nie znalazłem info na temat ile miasto dokłada do tej imprezy, która to nie wiadomo chyba czy jest prywatnym czy "publicznym" przedsięwzięciem. jeżeli ktoś może mi udzielić odpowiedzi odpowiedzi na te pytania o kasę będę wdzięczny (w budżecie miasta tego nie znalazłem).

a co do zespołów to warto zastanowić się jaka ma być formuła tego festiwalu. jeżeli mają przyjść ludzie to musi być tandetka i plastik, jeżeli ma być ambitnie to nie przyjdą ludzie a przynajmniej niewiele osób. ale na litość Boską trzeba ograniczyć wykonawców poezji ziewanej bo to podoba się chyba już tylko radnemu K....
Mińsk Mazowiecki Postów: 89
wilson
Mińsk Mazowiecki, postów: 89
Środa, 3 lipca 2013 17:22:01
0
0 0
+ -
Imprezy tego typu na pewno są potrzebne w Mińsku i fajnie że co roku udaje się ściągnąć organizatorom znane zespoły i wokalistów – chyle czoła i dziękuję im za to : ) Natomiast mam wrażenie że jak RIM dudnił jeszcze w Światowidzie, gdzie trzeba było zapłacić kilka PLN nie pojawiali się ludzie z przypadku i wówczas faktycznie czuć było klimacik festiwalowy była lepsza atmosfera, a teraz troszkę się piknikowo zrobiło,
ale może tak ma być. Tak czy siak – róbta swoje publika i tak będzie : )

Coma – very welcome : )
WM Postów: 93
milkiwey
Środa, 3 lipca 2013 17:38:45
0
0 0
+ -
Jak dla mnie nagłośnienie było fatalne.Jedno wielkie dudnienie, z dobrą muzyką miało to nie wiele wspólnego .

Watek został zamknięty ze względu na długi czas (minimum pół roku), jaki upłynął od ostatniego postu.

Aktualności

OK