10°C

61
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 26.28
PM25: 40.90 (272,64%)
PM10: 54.05 (120,11%)
Temperatura: 9.51°C
Ciśnienie: 1025.73 hPa
Wilgotność: 61.82%

Dane z 04.10.2026 00:20, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

مخصوصاً

3 postów
serpetskiyvaler
Czwartek, 30 lipca 2026 • 09:47:17
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
سلام. من بیشتر به شرطبندی ورزشی علاقه دارم، مخصوصاً فوتبال و والیبال. میخوام بدونم ملبت در این زمینه چه پوششی داره؟ ضریبها نسبت به رقبا چطوره؟ و آیا امکاناتی مثل کش اوت یا شرط زنده داره؟
2028valuable
Czwartek, 30 lipca 2026 • 17:40:42
0
0 0
+ -
راستش اگه عاشق ورزشی، ملبت بهشتت میشه. پوشش مسابقات روزانه بیش از ۳۰ رشته ورزشی از جمله فوتبال (لیگهای معروف اروپا، آمریکای جنوبی، حتی لیگ ایران)، والیبال (ملی و باشگاهی)، بسکتبال، تنیس، کریکت، و حتی ورزشهای الکترونیک مثل CS:GO و Dota. من خودم بیشتر روی فوتبال شرط میبندم و هر هفته بیش از ۵۰۰ بازی زنده و پیشرو دارن. ضرایب به طور میانگین ۵ تا ۱۰ درصد بالاتر از خیلی از سایتهای دیگه هست - مخصوصاً برای لیگهای جزیره و لالیگا. یکی از ویژگیهای جالبش، Cash Out (برداشت زودهنگام) هست که میتونی قبل از پایان مسابقه، سود یا ضررتو نقد کنی. این قابلیت هم برای شرطهای زنده و هم پیشرو فعاله. همچنین بخش شرط زنده (Live) با آمار لحظهای و پخش ویدیویی با کیفیت خوب (برای بعضی مسابقات) که خیلی هیجان داره. میتونی روی کارتهای زرد، کرنرها، تعداد گل و حتی آمار بازیکنان شرط ببندی. من معمولاً از استراتژی ترکیبی سهگانه استفاده میکنم و ضرایب بالای ۲ رو ترجیح میدم. تازه، هر روز چندین مسابقه با ضریب ویژه (Enhanced Odds) دارن که شانس بردن رو بالا میبره. برای دسترسی به لیست کامل مسابقات و مشاهده ضرایب لحظهای، حتماً از نسخه موبایل استفاده کن چون سریعتر آپدیت میشه. میتونی به https://melbet-irn.com/app/ سر بزنی و بخش ورزش رو انتخاب کنی. همچنین ابزارهایی مثل ماشینحساب شرط و تاریخچه کامل شرطهای قبلی در اختیارت هست که به تحلیل کمک میکنه. من با ملبت تونستم چندین برد خوب داشته باشم و راستش پشتیبانی از شرطهای سیستمی و زنجیرهای هم دارن که برای حرفهایها عالیه. پس اگه به دنبال تنوع و ضرایب رقابتی هستی، اینجا انتخابه. فقط همیشه مدیریت سرمایه رو جدی بگیر و بیش از توان مالی شرط نبند.
serpetskiyvaler
Czwartek, 30 lipca 2026 • 17:56:46
0
0 0
+ -
واقعاً عالی بود توضیحاتت درباره شرطبندی ورزشی. ضرایب و کش اوت دقیقاً چیزهایی بود که میخواستم بدونم. ممنون که وقت گذاشتی.

Zaloguj się aby uczestniczyć w dyskusji oraz uzyskać dostęp do większej ilości wątków na tym forum.

Aktualności

OK