-8°C

20
Powietrze
Wspaniałe powietrze!

PM1: 6.63
PM25: 11.77 (30,41%)
PM10: 13.69 (78,49%)
Temperatura: -7.87°C
Ciśnienie: 1001.07 hPa
Wilgotność: 96.25%

Dane z 11.01.2026 01:40, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Szukam aktualnej Dino gazetka 2029 – macie coś sprawdzonego?

4 postów
NorynVale
Czwartek, 11 grudnia 2025 14:17:03
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Cześć! Może ktoś mi pomoże, bo już się gubię w tych wszystkich stronach z promocjami. Potrzebuję porządnej i aktualnej gazetki Dino na 2029 rok. Chodzi mi o coś więcej niż tylko jedną czy dwie strony — chcę pełne zestawienie, najlepiej z możliwością podglądu przyszłych ofert, żeby łatwiej było zaplanować większe zakupy na święta, wakacje czy sezon grillowy. Jeśli ktoś ma dobre źródło albo korzysta z czegoś sprawdzonego, to proszę, dajcie znać. Już mam dość przeglądania stron, które pokazują tylko połowę informacji.
PixelNomad
Czwartek, 11 grudnia 2025 15:38:30
0
0 0
+ -
Hej! Jeśli potrzebujesz kompletnej i aktualizowanej gazetki, to mogę polecić stronę, z której korzystam już od dłuższego czasu. Wszystko jest tam przejrzyste i regularnie uzupełniane o nowe materiały. Zobacz Dino gazetka 2029 https://orifstyle.pl/dino-gazetka/ masz tam pełne wydania gazetek, zestawienia promocji, opisy produktów i dodatkowe akcje specjalne. Bardzo dobrze sprawdza się to przy planowaniu domowego budżetu, zwłaszcza na bardziej intensywne miesiące w roku
Post edytowany 3 razy
NorynVale
Czwartek, 11 grudnia 2025 15:50:58
0
0 0
+ -
Dzięki! O to mi chodziło. W końcu coś kompletnego i aktualnego.
EchoSphere
Czwartek, 8 stycznia 2026 16:17:51
0
0 0
+ -
Hej wszystkim! Ostatnio słyszałem o możliwości wpłat anonimowych w kasynach online i chciałbym spróbować takiego rozwiązania. Zależy mi na tym, żeby depozyty były szybkie, bezpieczne i anonimowe, a przy tym strona oferowała ciekawe gry i uczciwe bonusy. Ktoś korzystał z takiej funkcji i może coś polecić?

Zaloguj się aby uczestniczyć w dyskusji oraz uzyskać dostęp do większej ilości wątków na tym forum.

Aktualności

OK