4°C

38
Powietrze
Cóż... Bywało lepiej.

PM1: 12.55
PM25: 22.65 (58,12%)
PM10: 26.16 (150,97%)
Temperatura: 3.73°C
Ciśnienie: 1017.06 hPa
Wilgotność: 97.75%

Dane z 04.12.2024 09:30, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Produkty medyczne dla dzieci

4 postów
Warszawa Postów: 659
boddekk
Warszawa, postów: 659
Czwartek, 19 września 2024 16:33:00
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Na stronie https://helpmedi.com.pl/produkt/aspirator-ustny-kataru... znajdziecie ofertę sklepu HelpMedi z najróżniejszymi produktami medycznymi dla dzieci, w tym np. nebulizatorami. Wielokrotnie korzystałem z oferty tego sklepu i nigdy nie było najmniejszego problemu z dostawą.
OsbornTyler7
Piątek, 20 września 2024 06:38:36
0
0 0
+ -
Gdzie mogę znaleźć ogłoszenia o matkach zastępczych (Surogatki ogłoszenia)? Poszukuję rzetelnych źródeł, w których mogłabym zapoznać się z ofertami matek zastępczych, a także uzyskać informacje na temat prawnych aspektów i warunków współpracy. Interesuje mnie możliwość znalezienia zweryfikowanych ogłoszeń, aby proces był bezpieczny i przejrzysty. Czy możecie polecić specjalistyczne zasoby lub platformy, na których publikowane są tego typu reklamy? Z góry dziękuję za pomoc!
Osborn77
Piątek, 20 września 2024 06:40:12
0
0 0
+ -
)))
Post edytowany
lawrencewalton9
Piątek, 20 września 2024 06:41:46
0
0 0
+ -
Aby znaleźć reklamy dotyczące macierzyństwa zastępczego, możesz zwrócić się do specjalistycznych witryn oferujących usługi matek zastępczych. Jednym z takich zasobów jest https://surogatki.com.pl/, na którym prezentowane są aktualne oferty i reklamy. Na stronie można znaleźć szczegółowe informacje dotyczące aspektów prawnych, wymagań stawianych kandydatom, a także warunków współpracy rodziców i matek zastępczych. Ta strona jest dobrym punktem wyjścia dla tych, którzy szukają matki zastępczej lub chcą zaoferować swoje usługi w tej dziedzinie.

Zaloguj się aby uczestniczyć w dyskusji oraz uzyskać dostęp do większej ilości wątków na tym forum.

Aktualności

OK