Cześć, dzisiaj chciałbym podzielić się z Wami moim doświadczeniem z Ostaryną, bo to zazwyczaj od niej większość chłopaków zaczyna swoją przygodę, jeśli chodzi o SARMy. Sam również wybrałem MK-2866 na swój pierwszy krok w stronę wspomagania i z perspektywy czasu uważam, że był to strzał w dziesiątkę. Ostaryna jest uważana za jeden z najłagodniejszych, ale zarazem niezwykle wszechstronnych środków na rynku, który doskonale sprawdza się zarówno podczas budowania czystej masy, jak i na redukcji.
Podczas mojego cyklu trwającego 6 tygodni w dawce 20 mg dziennie zauważyłem przede wszystkim niesamowitą poprawę kondycji moich stawów i ścięgien, z którymi od zawsze miałem drobne problemy przy ciężkich przysiadach. Ostaryna świetnie nasila syntezę kolagenu. Przyrosty masy nie były spektakularne, ale była to czysta, twarda tkanka mięśniowa bez grama wody. Co ważne, środek ten w małych dawkach prawie w ogóle nie blokuje osi hormonalnej. Oryginalne produkty o pewnym stężeniu kupuję zawsze online na stronie https://kupsteroidy.pl/kategoria-produktu/sarmy/ co daje mi gwarancję, że biorę dokładnie to, co jest napisane na etykiecie. Dla kogoś, kto chce bezpiecznie spróbować dopingu, to super opcja.