-7°C

57
Powietrze
Jakość powietrza jest średnia.

PM1: 21.49
PM25: 36.81 (106,47%)
PM10: 47.91 (245,39%)
Temperatura: -6.99°C
Ciśnienie: 1006.49 hPa
Wilgotność: 66.34%

Dane z 04.02.2026 23:30, airly.eu

Szczegółowe dane meteoroliczne z Mińska Maz. są dostępne na stacjameteommz.pl

facebook
REKLAMA

Forum

Czy warto przejść na woreczki zamiast wapowania?

3 postów
Lena29
Dziś, 6 godz. temu
0
0 0
+ -
Tylko dla zalogowanych użytkowników
Cześć, od paru lat śmigam na vapie, bo myślałem, że to zdrowsze niż fajki, ale ostatnio czuję, że gardło mnie wkurza i w ogóle nie mam ochoty dalej to ciągnąć. Słyszałem, że woreczki nikotynowe są lepszą opcją - czy faktycznie warto spróbować i jak to wygląda w praktyce?
Zuzanna5
Dziś, 5 godz. temu
0
0 0
+ -
Jasne, wiele osób po vapie przesiada się właśnie na woreczki i jest zaskoczone, jak komfortowo im się przechodzi. Nie ma już suchego gardła, chmur dymu, smaku spalonego grzałki ani ciągłego uzupełniania liquidu. Po prostu wkładasz woreczek pod wargę i masz dyskretną dawkę nikotyny na 30–60 minut. Super opcja na wyjście z tego obiegu. Sprawdź sobie https://nordpouches.com/pl/ - mają woreczki nikotynowe, Nordpouches w różnych mocach i smakach, od mięty po owoce, łatwo znaleźć coś, co Ci siądzie. To naprawdę pomaga zejść z nikotyny wolniej i bez nerwów.
Alexx
Dziś, 5 godz. temu
0
0 0
+ -
Zmiana z vapowania na coś innego to często ulga dla płuc i portfela. Najtrudniejsze jest przełamanie nawyku „co chwilę sięgam po sprzęt”. Woreczki albo gumy nikotynowe pomagają, bo są ciche i niewidoczne - nikt nie wie, że akurat „biorą” nikotynę. Ważne, żeby nie wracać do starego na siłę, tylko szukać tego, co faktycznie działa na dłuższą metę. Trzymaj się!

Zaloguj się aby uczestniczyć w dyskusji oraz uzyskać dostęp do większej ilości wątków na tym forum.

Aktualności

OK