Bal Karnawałowy 2016
6 luty 2016
Muzyka na żywo!!!
Menu Karnawałowe:
1. Trzy dania gorące serwowane:
- zupa krem - borowikowa
- pierś nadziewana mozzarellą i suszonymi pomidorami,
puree ziemniaczane z masłem i prażoną cebulką,
zestaw surówek.
- żur na zakwasie z białą kiełbasą.
2. Wyborne menu w formie wystawnych bufetów:
Zimne przekąski:
- półmisek wędlin
- półmisek serów
- rolada z łososia
- szynka faszerowana serkiem
- schab faszerowany z chrzanem
- paluszki drobiowe z sosem czosnkowym
- nuggetsy z sosem pomidorowym
- jajko w majonezie i faszerowane tuńczykiem i pieczarkami
- śledzik z cebulką
- rolmopsy marynowane
- mozzarella z sosem pesto
- półmisek warzyw marynowanych
- sałatka gyros
- sałatka włoska
- pieczywo do wyboru
Bufet deserowy:
- ciasta domowego wypieku
- cukierki, ciasteczka
- owoce filetowane
Napoje:
- soki owocowe, napoje gazowane
- woda mineralna
- Kawa z ekspresu: espresso, late, cappuccino
- herbata